Contact

Omdat GroenOpgewekt graag ruim de tijd voor u wil nemen, vragen wij u vooraf even contact met ons op te nemen voor een afspraak via telefoonnummer 0522-853513.

 • Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur.
 • Kantoor/ magazijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

MEPPEL

 • GroenOpgewekt B.V. 
 • Eekhorstweg 35
 • 7942 KC Meppel 
 • sales@groenopgewekt.nl
 • Tel. 0522-853513
 • KvK nr. 82000867
 • IBAN nr. NL12RABO 0366 4868 88
 • BTW nr. NL862299950B01

GroenOpgewekt zonne-energie | voor woningcorporaties, VVE, agrariërs, vastgoed, MKB-ers en particulieren!

Bij GroenOpgewekt geloven we dat we de wereld kunnen verbeteren met duurzame energie. Méér groene stroom, mínder CO2-uitstoot en een mooie energieopbrengst voor jou.

 

TeamGO versnelt de energietransitie en zet nú stappen om Nederland te verduurzamen met hoogwaardige zonne-energie. Daarom ontwikkelen, bouwen, installeren en beheren we zonne-energie installaties van formaat!

TEAMGO – GroenOpgewekt

“Wij zijn TeamGO!! Koploper, trendsetter, innovator, deskundig en pionier in zonne-energie en 4-voudig FD Gazelle winnaar

En dromen van een CO2-neutrale wereld en vinden dan iedereen recht heeft op zonnestroom en dat alle Nederlandse daken zonnepanelen zouden moeten hebben. Wij helpen bedrijven, overheden, agrariërs, woningcorporaties en particulieren met het uitrollen van zonnesystemen, door te ontwikkelen, innoveren, plaatsen en beheren van complete zonne-energie installaties.

Vanuit onze vestiging in Meppel (Drenthe) werken we met een bevlogen team om de verduurzamingsdoelen van onze klanten te realiseren. GroenOpgewekt heeft meer dan 19 jaar zonne-energie ervaring in eigen huis, een begrip voor al uw zonne-energie projecten en toonaangevend in Midden- Noord- en Oost Nederland. GroenOpgewekt, waar klanten van vandaag de ambassadeurs van morgen zijn, daar zijn wij trots op! Check hier onze reviews.

GroenOpgewekt kiest voor korte ketens – alles dichtbij huis vandaan – van zeer ervaren en betrouwbare leveranciers uit Nederland en Duitsland. Zodat we de volledige controle hebben over het gehele proces en je ‘alleen dan’ de hoogste kwaliteit en de laagste CO2 uitstoot kunt realiseren! 

Gedreven, ervaren, geschoold en gecertificeerd: TeamGO bestaat louter uit betrouwbare vakmensen, die in veel gevallen al jaren bij ons werken. Ieder GroenOpgewekt project verloopt volgens een heldere, vooraf uitgewerkte planning en een op de locatie toegespitst veiligheidsplan, vanzelfsprekend gebaseerd op geldende bouw- en installatie normen en -eisen.

4 X WINNAAR FD GAZELLE AWARD!

TeamGO is ook in 2023 weer enorm gegroeid en wordt voor de vierde keer op rij beloond met een FD Gazelle AwardDat betekent dat wij in 2020, 2021, 2022 en 2023 bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen, we de juiste koers varen en financieel gezond zijn, een mooie prijs georganiseerd door het Financieel Dagblad! Daar zijn wij trots op!

Solar Magazine bericht hierover, Solar Magazine is hét onafhankelijke nieuwsplatform voor de zonne-energiesector en is altijd dé eerste met het laatste zonne-energie nieuws.

Contact – corona

Veiligheid en gezondheid staan bij ons hoog in het vaandel! Al onze GroenOpgewekters volgen de nationale maatregelen op die gelden in Nederland. Om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen hebben wij de volgende contact mogelijkheden voor u:

 • Op afstand; adviesgesprek op basis van satellietbeelden en telefonie
 • Online; videogesprek
 • Op locatie; alle maatregelen van het RIVM in acht nemend.

SOLAR SPECIALIST

GroenOpgewekt BV is Solar Specialist, een team van professionals die hebben aangetoond zonnestroom systemen echt te doorgronden! Voor u de garantie dat onze medewerkers goed opgeleide professionals zijn op het gebied van zonne-energie.

Daarnaast zijn wij sinds 2012 Premium Partner van #SolarWatt, hiermee bent u verzekerd van een goed advies, uitmuntende product- en servicekwaliteit in combinatie met jarenlange ervaring- en expertise.

alles in ‘eigen huis.’

De solar-markt is in een snel tempo een specialisten markt geworden. Door continue technische innovaties binnen de gehele keten is het praktisch niet meer mogelijk om, bijvoorbeeld als installatiebedrijf’ alle facetten te beheersen.

“Wij merken dat we steeds vaker gevraagd worden bij solar-projecten om specialistische kennis in te brengen. Ontwikkelaars en investeerders willen voor hun projecten de meest optimale opstelling en willen per onderdeel de beste oplossing.”

E-PORTS B.V.

Solarcarports en solar-overkappingen van E-Ports met vestigingen in Meppel en Zoetermeer, ontwerpt, produceert en installeert – alles onder eigen label, engineering en bouwbegeleiding – turn-key Solarcarports en Solar-overkappingen met gebouw geïntegreerde zonnepanelen (BIPV). Aanvullend laadvoorzieningen en accu’s, GO Solarparking!

MEPPEL

ZOETERMEER

E-Ports helpt je graag om jouw bedrijf te verduurzamen. Door het opwekken van zonne-energie met een zonnecarport of zonnerijwielstalling zet je altijd een stap in de juiste richting. Check de brochure!

Met zonnecarports richt je je bedrijfsterrein efficiënter en duurzaam in. Een carport krijgt daarmee meerdere dubbelfuncties: droog je auto parkeren, geld besparen doordat je je eigen zonne-energie opwekt, hogere BENG-waarde en zichtbaar je bedrijfsvoering verduurzamen.

 • KvK nr. 80060072
 • IBAN nr. NL41RABO0359071880
 • BTW nr. NL8615.43.078.B01

UITVOERING

MOGEN WIJ U OOK ADVISEREN?

Kennis, kwaliteit, persoonlijk en ervaring vormen onze kracht.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

MVO

In het kader van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) versturen en ontvangen wij, daar waar mogelijk, geen papieren post meer. Wij hebben als doel de wereld beter en humaner achter te laten dan dat wij haar aantroffen. Zowel voor de volgende generaties, als voor onszelf.

AVG

Zoals u weet is op 25 mei 2018 de nieuwe privacywet, de algemene verordening gegevensbescherming (AVG), ingegaan. In dit kader hebben wij op onze website een privacyverklaring geplaatst, hierin kunt u lezen waarvoor we uw persoonsgegevens gebruiken en hoe we deze beschermen.