Contact

ZOMERVAKANTIE 2019

Wij zijn met vakantie van 29 juli tot 19 augustus, voor dringende (aan)vragen of opmerkingen kunt u ons bereiken via het volgende e-mail adres: info@groenopgewekt.nl
De berichten van dit e-mail adres worden regelmatig gelezen. 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.
Omdat wij graag ruim de tijd willen nemen voor u,  vragen wij u om vooraf even telefonisch contact met ons op te nemen voor een afspraak.

Bel ons op 0522-853513

Of vul het contactformulier in.

ADRESGEGEVENS

  • GroenOpgewekt 5.0 b.v.
  • Blankenstein 110
  • 7943 PE Meppel
  • Tel. 0522 853513
  • info@groenopgewekt.nl
  • www.groenopgewekt.nl

Tegenover de McDonalds aan de A-32 in gebouw B-Building. Ons kantoor is rolstoel toegankelijk en je kunt er ‘gratis’ parkeren.

  • KvK nr. 73912174
  • IBAN nr. NL98RABO0146786548
  • BTW nr. NL8597.07.465.B01

Kennis, kwaliteit, ervaring en flexibiliteit vormen onze kracht. Wij weten veel over zonne-energie en zetten dit effectief om naar de praktijk. Wij denken in mogelijkheden, kennen onze markt goed en weten precies wat onze producten kunnen. Wat heeft uw project nodig, wat zijn uw wensen?

GroenOpgewekt 5.0 in Meppel
GroenOpgewekt 5.0 – Meppel

MOGEN WIJ U OOK ADVISEREN?

 

TROTS!

Naast al onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook ‘meer bekende’ ambassadeurs, als De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen, evenals Oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en Zwollenaren.

…daar zijn wij trots op!

Exasun Glas-Glas zonnepanelen in Oost-West opstelling op de ABN AMRO Bank.
Exasun Glas-Glas zonnepanelen in Oost-West opstelling op de ABN AMRO Bank.

MVO

In het kader van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) versturen en ontvangen wij, daar waar mogelijk, geen papieren post meer.

Wij hebben als doel de wereld beter en humaner achter te laten dan dat wij haar aantroffen. Zowel voor de volgende generaties, als voor onszelf.

AVG

Zoals u weet is op 25 mei 2018 de nieuwe privacywet, de algemene verordening gegevensbescherming (AVG), ingegaan. In dit kader hebben wij op onze website een privacyverklaring geplaatst, hierin kunt u lezen waarvoor we uw persoonsgegevens gebruiken en hoe we deze beschermen.

GroenOpgewekt 5.0 - Meppel zonnepanelen