Contact

Omdat team GroenOpgewekt (TeamGO) graag ruim de tijd voor u wil nemen, vragen wij u om vooraf even contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0522-853513 of info@groenopgewekt.nl, voor een afspraak in een van onze filialen. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur! 

GroenOpgewekt met vestigingen in Meppel en Hengevelde heeft meer dan 19 jaar zonne-energie ervaring in eigen huis, een begrip voor al uw zonne-energie projecten – pionier en trendsetter – toonaangevend in Midden- Noord- en Oost Nederland.

GroenOpgewekt klanten van vandaag zijn de ambassadeurs van morgen, daar zijn wij trots op! Check onze reviews.

VESTIGING MEPPEL

VESTIGING HENGEVELDE

Bij GroenOpgewekt geloven we dat we de wereld kunnen verbeteren met duurzame energie. Méér groene stroom, mínder CO2-uitstoot en een mooie energieopbrengst voor jou.

We versnellen de energietransitie en zetten nú stappen om Nederland op grote schaal te verduurzamen met hoogwaardige zonne-energie voor woningen en bedrijven. Daarom ontwikkelen, bouwen en beheren we zonne-energie installaties van formaat, op schuine en platte daken, muren, velden en gebouw geïntegreerd (B.I.P.V).

Bezoek, contact/ corona

Veiligheid en gezondheid staan bij ons hoog in het vaandel! Al onze GroenOpgewekters volgen de nationale maatregelen op die gelden in Nederland. Om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen hebben wij de volgende contact mogelijkheden voor u:

 • Op afstand; adviesgesprek op basis van satellietbeelden en telefonie
 • Online; videogesprek
 • Op locatie; alle maatregelen van het RIVM in acht nemend

FD GAZELLE AWARD

GroenOpgewekt B.V. mag zichzelf met trots FD Gazelle AWARD winnaar noemen, dat betekent dat wij bij de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland horen, we de juiste koers varen en financieel gezond zijn, een prijs georganiseerd door Financieel Dagblad.

FD Gazelle 2020 meppel, #FDGAZELLEN2020, WINNAAR FD GAZELLE AWARD, FINANCIEEL DAGBLAD

HET GROENOPGEWEKT TEAM

Gedreven, ervaren, geschoold en gecertificeerd: het GroenOpgewekt team bestaat louter uit betrouwbare vakmensen, die in veel gevallen al jaren bij ons werken. Ieder GroenOpgewekt project verloopt volgens een heldere, vooraf uitgewerkte planning en een op de locatie toegespitst veiligheidsplan, vanzelfsprekend gebaseerd op geldende bouw- en installatie normen en -eisen.

LID VAN TECHNIEK NEDERLAND

GroenOpgewekt BV IS lid van Techniek Nederland, de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel.

Hiermee onderscheiden wij ons met de rest van de markt. De naam Uneto-VNI is hiermee verdwenen, de branchevereniging heet voortaan Techniek Nederland.

DÉ SOLAR SPECIALIST

GroenOpgewekt BV geregistreerd Solar Specialist, professionals die hebben aangetoond het zonnestroom systeem echt te doorgronden.

Als Solar-Specialisten getoetst op kennis en kunde van het ontwerpen en adviseren van zonnestroom-systemen, dit omvat ondermeer: kennis van de (zonne)energie-markt; opbrengstberekeningen; financiële modellen; werking van de componenten van een zonnestroom systeem; het goed ontwerpen van zonnestroom systemen.

Gecertificeerd en geregistreerd Solar-Specialist! Voor u de garantie dat onze medewerkers goed opgeleide professionals zijn op het gebied van zonne-energie.

Daarnaast zijn wij sinds 2011 Premium Partner van SolarWatt en Exasun, hiermee bent u verzekerd van een goed advies, uitmuntende product- en servicekwaliteit in combinatie met jarenlange ervaring- en expertise.

GROENOPGEWEKT 

Zonne-energie is onze specialiteit, als een van de meest toonaangevende bedrijven in Midden- Noord en Oost Nederland. Wij kiezen bewust voor korte ketens – alles dichtbij huis vandaan – ervaren en betrouwbare leveranciers uit Nederland en Duitsland. Zodat je de volledige controle hebt over het gehele proces en je ‘alleen dan’ de hoogste kwaliteit en laagste CO2 uitstoot kunt realiseren! 

alle facetten in ‘eigen huis.’

De solar-markt is in een snel tempo een specialisten markt geworden. Door continue technische innovaties binnen de gehele keten is het praktisch niet meer mogelijk om, bijvoorbeeld als installatiebedrijf’ alle facetten te beheersen.

“Wij merken dat we steeds vaker gevraagd worden bij solar-projecten om specialistische kennis in te brengen. Ontwikkelaars en investeerders willen voor hun projecten de meest optimale opstelling en willen per onderdeel de beste oplossing.”

MEPPEL EN HENGEVELDE

Wij zitten in Meppel direct tegenover de McDonalds aan de A-32 (A-28) in het gebouw B-Building, in Hengevelde aan de Goorsestraat 16. Onze vestigingen zijn rolstoel toegankelijk, voorzien van een lift en je kunt er ‘gratis parkeren.’

 • GroenOpgewekt B.V.
 • KvK nr. 82000867
 • IBAN nr. NL12RABO 0366 4868 88
 • BTW nr. NL862299950B01

SERVICE EN STORING

Heeft u problemen met uw zonne-energie installatie? Mail dan uw storing met een (zo duidelijk mogelijke) omschrijving en indien mogelijk met foto’s. Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak, of we lossen het direct telefonisch voor u op.

 • Tel. 0522 853513 (GroenOpgewekt)
 • Tel. 0522 228600 (E-Ports)

E-PORTS 

E-Ports ontwerpt en installeert – alles onder eigen label, engineering en bouwbegeleiding – turn-key zonnecarports en zonneoverkappingen met gebouw geïntegreerde zonnepanelen (BIPV), aanvullend laadvoorzieningen en accu’s.

VESTIGINGEN 

Check onze brochure!

E-Ports helpt je graag om jouw bedrijf te verduurzamen. Door het opwekken van zonne-energie met een zonnecarport of zonnerijwielstalling zet je altijd een stap in de juiste richting.

Met zonnecarports richt je je bedrijfsterrein efficiënter en duurzaam in. Een carport krijgt daarmee meerdere dubbelfuncties: droog je auto parkeren, geld besparen doordat je je eigen zonne-energie opwekt, hogere BENG-waarde en zichtbaar je bedrijfsvoering verduurzamen.

 • KvK nr. 80060072
 • IBAN nr. NL41RABO0359071880
 • BTW nr. NL8615.43.078.B01
Feikje Schuil officemanager E-PORTS en GROENOPGEWEKT uit Meppel, Hengevelde en Zoetermeer
Feikje
Michiel van Zuijdwijk adviseur zakelijk van E-PORTS en GROENOPGEWEKT uit Meppel, Hengevelde en Zoetermeer
Michiel
Pouwel Slurink directeur en eigenaar GroenOpgewekt en E-Ports uit Meppel, Hengevelde en Zoetermeer
Pouwel
Jan
Winfrien Tromop salesmanager GroenOpgewekt uit Meppel en Hengevelde
Winfried
Cas Slurink aftersales GroenOpgewekt uit Meppel en Hengevelde
Cas
Roy Zandbergen innersales en aftersales GroenOpgewekt uit Meppel en Hengevelde
Roy
Bob
Daan
Jori

UITVOERING

MOGEN WIJ U OOK ADVISEREN?

Kennis, kwaliteit, persoonlijk en ervaring vormen onze kracht.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

MVO

In het kader van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) versturen en ontvangen wij, daar waar mogelijk, geen papieren post meer. Wij hebben als doel de wereld beter en humaner achter te laten dan dat wij haar aantroffen. Zowel voor de volgende generaties, als voor onszelf.

AVG

Zoals u weet is op 25 mei 2018 de nieuwe privacywet, de algemene verordening gegevensbescherming (AVG), ingegaan. In dit kader hebben wij op onze website een privacyverklaring geplaatst, hierin kunt u lezen waarvoor we uw persoonsgegevens gebruiken en hoe we deze beschermen.