downloads

SOLARWATT

Deze ‘nieuwe generatie’ SolarWatt glas-glas zonnepanelen worden al 25 jaar geproduceerd in Dresden, als 100% Duits bedrijf en 100% Duitse garantiegever.

EXASUN

Deze ‘nieuwe generatie’ ExaSun glas-glas zonnepanelen worden geproduceerd in Den Haag, als 100% Nederlands bedrijf en 100% Nederlandse garantiegever.

STECAGRID

De Stecagrid omvormer is het hart van de installatie en moet goed aansluiten bij het vermogen van uw zonnepanelen. Alle zonnepanelen samen vormen een systeem met een totaalvermogen, met dit totaalvermogen en andere meetgegevens adviseren wij u onderstaande omvormers.

SMA

De SMA omvormer is het hart van de installatie en moet goed aansluiten bij het vermogen van uw zonnepanelen. Alle zonnepanelen samen vormen een systeem met een totaalvermogen, met dit totaalvermogen en andere meetgegevens adviseren wij u onderstaande omvormers.

FRONIUS

De Fronius omvormer is het hart van de installatie en moet goed aansluiten bij het vermogen van uw zonnepanelen. Alle zonnepanelen samen vormen een systeem met een totaalvermogen, met dit totaalvermogen en andere meetgegevens adviseren wij u onderstaande omvormers.