ZONNE-ENERGIE SPECIALIST

We helpen onze klanten met het opwekken, managen en opslaan van zonne-energie. We maken hierbij gebruik van eerlijke, slimme planet-proof kwaliteit producten, rechtstreeks uit Nederland en Duitsland. 

GroenOpgewekt 5.0 B.V. is dé zonne-energie specialist van het Noorden, op het gebied van het adviseren, ontwerpen en realiseren van zonnestroom installaties.

DAAR KUNT Ù OP VERTROUWEN!

 

Zonnestroom is onze passie en missie voor een duurzame samenleving, het zijn de fundamenten waarop wij bouwen en de kernactiviteit van ons bedrijf.

BETROUWBAAR

Wij adviseren, leveren en installeren naast Nederlandse en Duitse zonnepanelen ook verwarming en ledverlichting installaties.

Ook grotere opdrachtgevers als De Volksbank, ABN AMRO bank, Prologis Europe Amsterdam, Boom Meppel, Mini Opslag Meppel en ASK Romein Roosendaal mogen wij tot onze ambassadeurs beschouwen, evenals Oud-minister Marcel v Dam en diverse bekende Meppelers. En daar zijn we trots op!

Waarom Europese producten?

Het levert regionaal werk, innovatie én kennis op. Het zijn producten van financieel sterke bedrijven met hoog betrouwbare kwaliteit producten en service. Je hebt transparante claimbare garanties en het hoogste rendement. Het levert je ook een lage voetafdruk op en CO2 reductie!

“Je hebt meer zicht op de kwaliteit en duurzaamheid van een product als je weet waar het vandaan komt.”

KENNIS

Met onze uitgebreide kennis van de markt, jarenlange ervaring en expertise leveren wij u grondig analyse- & advieswerk. Dit is de basis voor het hoogste rendement op uw investering. We zijn innovatief, proactief en inspireren in plaats van concurreren.

Een langdurige klantrelatie is hiermee gewaarborgd.

Gewoon goed geregeld!’

ENERGIENEUTRAAL

GroenOpgewekt 5.0 is officieel partner van de expeditie ‘energieneutraal wonen’ in de provincie Drenthe met als einddoel: een energieneutrale woonomgeving in 2040.

ONZE WERKWIJZE

Welke maatregelen kunnen worden getroffen om het energieverbruik te verminderen, welke technieken er kunnen worden ingezet, welke investeringen zijn hiermee gemoeid en welk effect heeft dit op uw energieverbruik?

Nieuwe generatie Glas-Glas zonnepanelen

BEDRIJVEN

Duurzaam zijn maakt een bedrijf sterk, het levert status op en blije medewerkers. Het levert ook meer op dan het kost en er zijn diverse fiscale voordelen. Denk aan de EIA en MIA/Vamil regeling.

Duurzaam ondernemen is niet voor bange mensen. Duurzaam ondernemen vergt leiderschap met een visie op de wereld. Duurzame bedrijven durven te doen en kiezen voor afvalscheiding, hergebruik van materialen, betere zorg voor het personeel en groene stroom. Allemaal keuzes waarbij niet het geld maar een betere wereld de leidraad is.

MVO/ SROI

MVO: we richten ons op economische prestaties (Profit), met respect voor de sociale kant (People) en binnen de ecologische randvoorwaarden (Planet).

SROI: we leveren producten die worden geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Zo worden duurzame doelen met sociale doelstellingen verenigd”

MISSIE

De transitie naar duurzamere vormen van energieproductie en- gebruik is noodzakelijk en vormt de grondslag voor onze activiteiten.

We willen de Energietransitie nu, daadkrachtig en met visie en focus aanpakken, dan wordt iedereen er beter van – KLIMAATNEUTRAAL IN 2050

VISIE

Nederland schakelt van fossiele brandstof naar schone energie. Aan deze noodzaak zitten veel grote voordelen verbonden, als we het nu in één keer aanpakken, want de Energietransitie is haalbaar en betaalbaar.

Het kost ook veel geld, maar dat geld is er. En we verdienen het terug, met goedkope energie van eigen bodem.

We worden onafhankelijk van fossiele energie uit instabiele regio’s. Een enorm karwei en dat is goed, Het levert kansen, banen, kennis, innovatie en schone lucht op.

GROENOPGEWEKT 5.0

Hard werken, voluit gaan voor de klant en altijd net een stap meer zetten dan anderen. Dit alles in een nuchtere, transparante en vriendelijke sfeer. GroenOpgewekt 5.0 ten voeten uit.

Pouwel Slurink (eigenaar)

Pouwel Slurink is oprichter en eigenaar van GroenOpgewekt 5.0, oprichter en (ex)voorzitter van de EnergieMeesters uit Meppel. Genomineerd in 2016 voor ‘ondernemer van het jaar’ in Meppel.

PRIVACYWETGEVING

GroenOpgewekt 5.0 gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. GroenOpgewekt 5.0 houdt zich daarbij aan de toepasselijke privacywetgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming en het Uitvoeringsbesluit.