Over ons

We helpen klanten energie neutraal (ver)bouwen met slimme high-end kwaliteit producten en het hoogste rendement! Daar kunt u op vertrouwen!

GroenOpgewekt 5.0 adviseert, levert en installeert energieconcepten voor bijna energie neutrale gebouwen (BENG), nul op de meter (NOM) of energieplus woningen met eerlijke producten.

VACATURES

Wil jij je steentje ook graag bijdragen aan het behalen van de EU-klimaatdoelen? Wil jij aan de slag met uitdagende energieprojecten die er écht toe doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

PRIVACYWETGEVING

GroenOpgewekt 5.0 gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. GroenOpgewekt 5.0 houdt zich daarbij aan de toepasselijke privacywetgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming en het Uitvoeringsbesluit.

EUROPA

Wij leveren en installeren zonnepanelen, verwarming en ledverlichting installaties voor het hoogste rendement op uw investering.

Waarom Europese producten? Het levert regionaal werk, innovatie én kennis op. Producten van financieel sterke bedrijven met betrouwbare kwaliteit, claimbare garanties en het hoogste rendement. Geen tussenhandel, een lage voetafdruk en CO2 reductie dat ook!

“En je hebt meer zicht op de kwaliteit en duurzaamheid van een product als je weet waar het vandaan komt.”

ERVARING

Met onze uitgebreide kennis van de markt, jarenlange ervaring en expertise leveren wij u grondig analyse- & advieswerk. Dé basis voor het hoogste rendement op uw investering, dáár kunt u op vertrouwen!

We zijn innovatief, proactief en inspireren in plaats van concurreren. Een langdurige klantrelatie is hiermee gewaarborgd.

de beste Zonnepanelen
Gewoon Goed Geregeld!

VEILIG

Uw installatie verdient een kwaliteit installateur. We werken met onze vaste partner, onder onze regie, die in het bezit is van het KvINL/ SEI-zonnestroom certificaat en geregistreerd in het QBIS.nl kwaliteitsregister.

Uw installatie is bij ons in goede handen. Alles wordt volgens arbeidswetgeving gemonteerd en geïnstalleerd door Uneto-VNI, VCA en STEK gecertificeerde installateurs. Hiermee bent u verzekert van een veilige en betrouwbare installatie.

ENERGIENEUTRAAL

GroenOpgewekt 5.0 is officieel partner van de expeditie ‘energieneutraal wonen’ in de provincie Drenthe. Met als einddoel: een energieneutrale woonomgeving in 2040.

Groene woningen verkopen sneller en leveren u meer op. Gunstige A- en B-labels verhogen de verkoopopbrengst van uw koopwoningen met ruim 6.000 euro.

GroenOpgewekt 5.0 aanwezig op congres in Provinciehuis in Assen met Diederik Samson.
Expeditie Energieneutraal wonen – Assen

De Rabobank verhoogt bijvoorbeeld de leencapaciteit met 25.000 Euro specifiek voor NOM woningen, op voorwaarde dat het ontwerp een EPC van ‘nul’ heeft en aanvullend een opwek capaciteit van minimaal 3.150 kWh per jaar aan duurzame elektriciteit. En een prestatiegarantie van tien jaar, afgegeven door de aannemer.

ONZE WERKWIJZE

Welke maatregelen kunnen worden getroffen om het energieverbruik te verminderen, welke technieken er kunnen worden ingezet, welke investeringen zijn hiermee gemoeid en welk effect heeft dit op uw energieverbruik?

De beste zonnepanelen uit Duitsland.
Nieuwe generatie Glas-Glas panelen

ZONNESTROOM

GroenOpgewekt 5.0 is dé specialist op het gebied van het adviseren, ontwerpen en realiseren van zonnestroom installaties – het is de kernactiviteit van ons bedrijf.

De beste zonnepanelen

BEDRIJVEN

Duurzaam zijn maakt een bedrijf sterk, het levert status op en blije medewerkers. Het levert ook meer op dan het kost en er zijn diverse fiscale voordelen. Denk aan de EIA en MIA/Vamil regeling.

Duurzaam ondernemen is niet voor bange mensen. Duurzaam ondernemen vergt leiderschap met een visie op de wereld. Duurzame bedrijven durven te doen en kiezen voor afvalscheiding, hergebruik van materialen, betere zorg voor het personeel en groene stroom. Allemaal keuzes waarbij niet het geld maar een betere wereld de leidraad is.

MVO/ SROI

MVO: we richten ons op economische prestaties (Profit), met respect voor de sociale kant (People) en binnen de ecologische randvoorwaarden (Planet).

SROI: we leveren producten die worden geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Zo worden duurzame doelen met sociale doelstellingen verenigd”

Missie

De transitie naar duurzamere vormen van energieproductie en- gebruik is noodzakelijk en vormt de grondslag voor onze activiteiten.

We willen de Energietransitie nu, daadkrachtig en met visie en focus aanpakken, dan wordt iedereen er beter van.

Nederlandse industriële Led verlichting
Led lijnverlichting – bedrijfshal

Visie

Nederland schakelt van fossiele brandstof naar schone energie. Aan deze noodzaak zitten veel grote voordelen verbonden, als we het nu in één keer aanpakken, want de Energietransitie is haalbaar en betaalbaar.

Het kost ook veel geld, maar dat geld is er. En we verdienen het terug, met goedkope energie van eigen bodem.

We worden onafhankelijk van fossiele energie uit instabiele regio’s. Een enorm karwei en dat is goed, Het levert kansen, banen, kennis, innovatie en schone lucht op. 

nano Infrarood warmtepanelen
Nano infrarood warmtepanelen

Kernwaarden

Mensen en veiligheid komen bij ons op de eerste plaats. We streven ernaar om de medewerkers een veilige en aantrekkelijke werkomgeving te bieden.

Beste zonnepanelen

PRIMEUR NL.

2015: Primeur in Nederland: Eerste Glas-Glas zonnepanelen veld onder het maaiveld. Op landgoed ‘De Steigerberg’ bij oud Minister- en Staatssecretaris Dhr. Marcel van Dam.

2015: Primeur in Nederland: Eerste Glas-Glas zonnepanelen rijwielstalling in Venlo.

GroenOpgewekt 5.0

Hard werken, voluit gaan voor de klant en altijd net een stap meer zetten dan anderen. Dit alles in een nuchtere, transparante en vriendelijke sfeer

“Dat is GroenOpgewekt 5.0 ten voeten uit.” 

Pouwel Slurink (eigenaar)
Pouwel Slurink.

Unknown

Pouwel Slurink is de oprichter en eigenaar van GroenOpgewekt 5.0, voorzitter van de EnergieMeesters uit Meppel en genomineerd voor ‘ondernemer van het jaar’ Meppel – 2016.