Over ons

Wij helpen bedrijven en particulieren met het slim ‘opwekken, beheren en opslaan’ van complete zonne-energie systemen.

Aanvullend laadpalen, zonnecarports– en overkappingen (BIPV) en energiedaken (BIPV). Wij maken hierbij gebruikt van eerlijke hoogwaardige kwaliteit producten, alles rechtstreeks af fabriek uit Nederland en Duitsland en voorbereid op de toekomst!

Als pionier in zonne-energie en gediplomeerd en gecertificeerd Solar Specialist adviseren, ontwerpen, leveren en installeren wij Nederlandse en Duitse zonne-energie installaties.

GroenOpgewekt is dè specialist in zonne-energie! Klanten van vandaag zijn de ambassadeurs van morgen, en daar zijn wij trots op! Check onze reviews!

duurzame visie

Wij rijden auto 100% elektrisch en hybride, fietsen elektrisch, wonen energie-plus, maken gebruik van warmte terugwinning (WTW). Ons kantoor heeft energielabel A, is rolstoelvriendelijk en je kunt er ‘gratis’ parkeren.

Wij hebben mensen in dienst met een arbeidsbeperking en bieden HBO studenten stageplaatsen aan. Wij versturen en ontvangen – daar waar mogelijk – geen papieren post meer en printen duurzaam.

Wij scheiden het afval en zorgen goed voor onze medewerkers. Wij halen onze producten rechtstreeks af fabriek Nederland en Duitsland, daarmee creëren wij de laagste CO2 uitstoot! En je hebt pas echt goed zicht op de kwaliteit en duurzaamheid van een product als je weet waar het vandaan komt.

Daarnaast heeft u bij ons transparante garanties, eerlijke garanties van ‘ervaren en betrouwbare’ leveranciers!

FD GAZELLE AWARD

GroenOpgewekt B.V. mag zichzelf met trots FD Gazelle 2020 noemen, dat betekent dat wij bij de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland horen, we de juiste koers varen en financieel gezond zijn. Een prijs georganiseerd door Financieel Dagblad.

FD Gazelle 2020 meppel, #FDGAZELLEN2020, WINNAAR FD GAZELLE AWARD, FINANCIEEL DAGBLAD

ALLES DICHTBIJ HUIS VANDAAN!

Het levert regionaal werk, innovatie én kennis op. Producten van financieel sterke bedrijven met hoog betrouwbare kwaliteit producten en service. Met transparante claimbare garanties en het hoogste rendement. Dat is pas duurzaam en het levert je ook nog een lage voetafdruk op en CO2 reductie!

TROTS!

Naast onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen. Evenals onze Oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en Zwollenaren……daar zijn wij trots op!

zonnepanelen Groningen

KENNIS & ERVARING

Met onze uitgebreide kennis van de markt, jarenlange ervaring en expertise leveren wij u grondig analyse- & advieswerk. Dit is de basis voor het hoogste rendement op uw investering. We zijn innovatief, proactief en inspireren in plaats van concurreren.

Een langdurige klant relatie is hiermee gewaarborgd.

Peest
De beste zonnepanelen uit Duitsland.
SOLARWATT Glas-Glas zonnepanelen

MVO/ SROI

Wij richten ons op economische prestaties (Profit), met respect voor de sociale kant (People) en binnen de ecologische randvoorwaarden (Planet).

Missie

De transitie naar duurzamere vormen van energieproductie en- gebruik is noodzakelijk en vormt de grondslag voor onze activiteiten. Wij willen de energietransitie nu, daadkrachtig en met visie en focus aanpakken, dan wordt iedereen er beter van.

Visie

Nederland schakelt van fossiele brandstof naar schone energie. Aan deze noodzaak zitten veel grote voordelen verbonden, als we het nu in één keer aanpakken, want de Energietransitie is haalbaar en betaalbaar. Het kost ook veel geld, maar dat geld is er. En we verdienen het terug, met goedkope energie van eigen bodem.

Wij worden onafhankelijk van fossiele energie uit instabiele regio’s. Een enorm karwei en dat is goed, Het levert kansen, banen, kennis, innovatie en schone lucht op. 

GroenOpgewekt

Hard werken, voluit gaan voor de klant en altijd net een stap meer zetten dan anderen. Dit alles in een nuchtere, transparante en vriendelijke sfeer. GroenOpgewekt ten voeten uit!

FD Gazellen wint award GroenOpgewekt Meppel - Hengevelde

PRIMEUR NL

Beste zonnepanelen

AVG

GroenOpgewekt 5.0 B.V. gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en houdt zich daarbij aan de toepasselijke privacywetgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming en het Uitvoeringsbesluit.