Over ons

Wij helpen u (ook ambassadeurs) met het opwekken, beheren en opslaan van complete zonne-energie systemen. En maken hierbij gebruikt van eerlijke, slimme kwaliteit producten uit Nederland en Duitsland.

Team GroenOpgewekt 5.0 BV

Als pionier en de zonne-energie specialist van het Noorden adviseren, ontwerpen, leveren en installeren wij Nederlandse en Duitse Glas-Glas zonnepanelen installaties.

WIJ ONDERNEMEN DUURZAAM

Duurzaam ondernemen is niet voor bange mensen. Duurzaam ondernemen vergt leiderschap met een visie op de wereld.

zonnepanelen Heerenveen

Wij rijden 100% elektrisch, rijden hybride, fietsen elektrisch, wonen energie-plus (GroenOpgewekte stroom) en maken gebruik van warmte terugwinning (WTW).

Wij bieden HBO studenten (3 en 4e jaars) stageplaatsen aan, versturen en ontvangen (daar waar mogelijk) geen papieren post meer en printen duurzaam. Wij scheiden ons afval en zorgen goed voor onze medewerkers.

Wij halen meer dan 98% van onze producten rechtstreeks uit de fabriek in Nederland en Duitsland. Daarmee heeft u gegarandeerd transparante voorwaarden en eerlijke garanties van ‘ervaren en betrouwbare‘ leveranciers. Je hebt echt goed zicht op de kwaliteit en duurzaamheid van een product als je weet waar het vandaan komt.

Dat is pas duurzaam en het levert je ook nog een lage voetafdruk op en CO2 reductie!

BRANCHE VERENIGING

GroenOpgewekt 5.0 b.v. is lid van Holland Solar, dé branchevereniging van de Nederlandse zonne-energiesector sinds 1983.

GroenOpgewekt 5.0 bv uit Meppel is lid van de Branchevereniging Holland Solar

Holland Solar beïnvloedt relevante besluitvorming en stuurt de agenda rond wet- en regelgeving en subsidies. Als brancheorganisatie werkt men samen met de leden aan het inspireren, informeren, verbinden en verder professionaliseren van de Nederlandse zonne-energiesector.

Zonnepanelen in Olst en wijhe
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen
Exasun (Nederland) Glas-Glas zonnepanelen – Roden
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Meppel

TROTS!

Naast onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen. Evenals onze Oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en ook Zwollenaren……daar zijn wij trots op!

zonnepanelen kampen

ZONNEPANELEN IN KAMPEN
VolksBank – SolarWatt Glas/Glas zonnepanelen met PERC tecnologie

Waarom Europese producten?

Het levert regionaal werk, innovatie én kennis op. Het zijn producten van financieel sterke bedrijven met hoog betrouwbare kwaliteit producten en service. Je hebt transparante claimbare garanties en het hoogste rendement.

KENNIS

Met onze uitgebreide kennis van de markt, jarenlange ervaring en expertise leveren wij u grondig analyse- & advieswerk. Dit is de basis voor het hoogste rendement op uw investering. We zijn innovatief, proactief en inspireren in plaats van concurreren.

Een langdurige klantrelatie is hiermee gewaarborgd.

ZONNEPANELEN IN HEERENVEEN
GroenOpgewekt 5.0 b.v. Gewoon geen gedoe!

ZONNEPANELEN IN OLST

ENERGIENEUTRAAL

GroenOpgewekt 5.0 B.V. is officieel partner van de expeditie ‘energieneutraal wonen’ in de provincie Drenthe met als einddoel: een energieneutrale woonomgeving in 2040.

ONZE WERKWIJZE

Welke maatregelen kunnen worden getroffen om het energieverbruik te verminderen, welke technieken er kunnen worden ingezet, welke investeringen zijn hiermee gemoeid en welk effect heeft dit op uw energieverbruik?

De beste zonnepanelen uit Duitsland.
Nieuwe generatie Glas-Glas zonnepanelen

MVO/ SROI

MVO: we richten ons op economische prestaties (Profit), met respect voor de sociale kant (People) en binnen de ecologische randvoorwaarden (Planet).

SROI: we leveren producten die worden geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Zo worden duurzame doelen met sociale doelstellingen verenigd”

Missie

De transitie naar duurzamere vormen van energieproductie en- gebruik is noodzakelijk en vormt de grondslag voor onze activiteiten.

We willen de Energietransitie nu, daadkrachtig en met visie en focus aanpakken, dan wordt iedereen er beter van – KLIMAATNEUTRAAL IN 2050

Visie

Nederland schakelt van fossiele brandstof naar schone energie. Aan deze noodzaak zitten veel grote voordelen verbonden, als we het nu in één keer aanpakken, want de Energietransitie is haalbaar en betaalbaar.

Het kost ook veel geld, maar dat geld is er. En we verdienen het terug, met goedkope energie van eigen bodem.

We worden onafhankelijk van fossiele energie uit instabiele regio’s. Een enorm karwei en dat is goed, Het levert kansen, banen, kennis, innovatie en schone lucht op. 

PRIMEUR NL

Beste zonnepanelen

2015: Primeur in Nederland: Eerste Glas-Glas zonnepanelen veld onder het maaiveld. Op landgoed ‘De Steigerberg’ bij oud Minister- en Staatssecretaris Dhr. Marcel van Dam.

2015: Primeur in Nederland: Eerste Glas-Glas zonnepanelen rijwielstalling in Venlo.

GroenOpgewekt 5.0 B.V.

Hard werken, voluit gaan voor de klant en altijd net een stap meer zetten dan anderen. Dit alles in een nuchtere, transparante en vriendelijke sfeer. 

GroenOpgewekt 5.0 B.V. ten voeten uit.

Pouwel Slurink (eigenaar)
Pouwel Slurink.

Unknown

Pouwel is oprichter en eigenaar van GroenOpgewekt 5.0 B.V.

Pouwel is oprichter en ex-voorzitter van de EnergieMeesters uit Meppel en in 2016 genomineerd voor ‘ondernemer van het jaar’ in Meppel.

PRIVACYWETGEVING

GroenOpgewekt 5.0 B.V. gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en houdt zich daarbij aan de toepasselijke privacywetgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming en het Uitvoeringsbesluit.