WeVolt Glas-Glas: Nederlandse Zonnepanelen van hoge kwaliteit

Het voordeel van WeVolt/Exasun zonnepanelen is dat ze volledig van GLAS en duurzaam zijn, maar ook steeds betaalbaarder worden. Ze werken het hele jaar door; in de zomer zorgen ze voor veel energie, maar ook als het bewolkt is of in de winter wekken zonnepanelen stroom op.

GroenOpgewekt (TeamGO) installeert complete zonne-energie systemen, waarmee zorgeloos kunt opwekken, beheren en op te slaan. Alles voorbereid op de toekomst en uit één fabriek, dat is pas duurzaam!

Kwaliteit is een erg belangrijke factor bij de selectie van zonnepanelen. Er zit een groot verschil tussen de kwaliteit van zonnepanelen. Goedkopere zonnepanelen gaan meestal sneller kapot en brengen minder op. Wanneer u kiest voor zonnepanelen met een hogere kwaliteit, dan zal er een langere levensduur bestaan – ze moeten immers wel even mee.

Zonnepanelen kunnen vrijwel overal geplaatst worden. U kunt kiezen voor zonnepanelen op platte daken, zonnepanelen op schuine daken of zonnepanelen vrij opgesteld op velden. U kunt tevens kiezen voor indak zonnepanelen of een carport met zonnepanelen. 

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan.

Direct offerte aanvragen

WeVolt – Nederlandse Glas-Glas Zonnepanelen 

Perfect geschikt voor het Nederlandse klimaat!

GroenOpgewekt is al sinds 2012 gecertificeerd Premium Partner van WeVolt/Exasun, een Nederlands bedrijf dat Glas-Glas zonnepanelen produceert. Bij Glas-Glas zonnepanelen is glas aan de voor- en achterzijde toegepast, in tegenstelling tot de traditionele zonnepanelen met een kunststof folie achterkant (dat sneller tot degradatie & oxidatie leidt door waterdamp toelating). Glas-Glas zonnepanelen, gecombineerd met een UV stabiele encapsulant, leiden tot een blijvend hoge opbrengst.

Daarnaast maken ze gebruik van PERC zonnecellen. Dit zorgt voor een betere doorstroming door een betere stroomlijning. Dit resulteert in ultieme kwaliteit en het hoogste rendement.

Wevolt energiedaken Exasun Wienerberger dakpannnen en GroenOpgewekt
Genomineerd voor de BIPV Award 2021 | Energiedak #Zeijen #Assen

Het zwarte Glas-Glas zonnepaneel van WeVolt/Exasun is voorzien van achterzijde contactcellen. Glas-Glas technologie leidt tot een langere levensduur en met de achterzijde- contactcellen haal je de hoogste efficiëntie en kWh-opbrengst, elk jaar weer!


De voordelen van WeVolt/Exasun:

 • Made-in-Holland zonnepanelen, hiermee wordt vervuilend transport vermeden
 • Ze bevatten geen ‘Hazardous Materials’ zoals Lood, Fluor of Cadmium, dus geen giftige stoffen
 • De CO2-footprint is voor 95% reeds verantwoord.
 • Als enige zonnepaneel bevat het geen materialen uit de RoHS directive van de EU.
 • Na levensduur van Exasun zonnepanelen is de recyclebaarheid meer dan 90%; als een van de weinige zonnepanelen op de wereld scoren Exasun zonnepanelen nu al boven de EU vereiste 85% (WEEE directive 2017)
 • Leveren zo’n 25% meer rendement op dan traditionele zonnepanelen
 • Bevat geen zware metalen (er wordt niet gesoldeerd)
 • Geen transportbeweging benodigd – geproduceerd in NL
 • Kent ’s werelds beste garanties, 30 jaar!
 • Nagenoeg geen degradatie meer!
 • Laagste kWh prijs
 • Geen vocht doorlaat!
 • Niet vatbaar voor microcracks (scheurtjes in de zonnecellen, van invloed op opbrengst)
 • Brandbeveilig en PID vrij (100% bescherming tegen prestatieverlies)
 • Functioneert ook bij weinig licht
 • Uitermate geschikt voor het Nederlandse Klimaat

WeVolt/Exasun, Kwaliteit Zonnepanelen

Door de hogere kWh opbrengst van de WeVolt/ExaSun Glas-Glas zonnepanelen, is het verschil in aanschafprijs tussen WeVolt/Exasun zonnepanelen en goedkope zonnepanelen van mindere kwaliteit al binnen de terugverdientijd ingehaald!

De kostprijs van veel zonnepanelen is de afgelopen jaren gekelderd. Een deel van de kostprijsdaling is te verklaren uit opschaling, echter het grootste deel is het gevolg van het toepassen van goedkopere materialen – ofwel concessies op kwaliteit!

Voor WeVolt/ExaSun Glas-Glas zonnepanelen bestaat een hogere aanschafprijs dan bij de traditionele Glas-Folie zonnepanelen. Door de hogere kWh opbrengst van de WeVolt/ExaSun Glas-Glas zonnepanelen is dit al binnen de terugverdientijd ingehaald. Doordat er bij de WeVolt/ExaSun zonnepanelen een veel lagere degradatie bestaat, wordt het verschil in kWh opbrengst almaar groter. Door het toepassen van hoge kwaliteitsmaterialen kan een zeer lange levensduur worden gegarandeerd, waarmee de laagste kosten van zonnestroom (€/kWh) worden bereikt.

Daarnaast leveren onze WeVolt/ExaSun Glas-Glas zonnepanelen jarenlang gratis elektriciteit – gegarandeerd tot 30 jaar (85%). Dit in tegenstelling tot de standaard Glas-Folie zonnepaneel, waarvan de productgarantie meestal na 10 jaar verloopt. Dit komt overeen met de levensverwachting van Glas-Folie uit de praktijk. 

Bent u benieuwd of deze zonnepanelen bij uw dak passen? Vraag om vrijblijvend advies, of vraag een offerte aan. 

Direct offerte aanvragen

WAT KAN GROENOPGEWEKT VOOR U DOEN ?

Groen Opgewekt is Premium Partner van WeVolt/Exasun. Premium Partners hebben geavanceerde trainingen ondergaan en realiseren hiermee consequent een uitzonderlijk hoge mate van klanttevredenheid. Zij hebben alle training voltooid en leveren uitzonderlijk hoge prestaties op het gebied van ontwerp, kwaliteit en bieden uiteraard uitmuntende product- en servicekwaliteit.

U profiteert hier dus ook van en het geeft u alle zekerheid over uw keuze van Groen Opgewekt. Daar kunt u op vertrouwen.

Bent u benieuwd wat Groen Opgewekt voor u kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier. Liever eerst andere projecten bekijken?

Bekijk eerdere projecten