EXASUN Glas-Glas

GroenOpgewekt 5.0 B.V. levert en installeert als Premium Partner, de ‘nieuwe generatie’ Exasun Glas-Glas zonnepanelen met PERC technologie, rechtstreeks uit Nederland. En levert u en onze ambassadeurs het hoogste rendement op!

Exasun Glas-Glas zonnepanelen hebben een hoger vermogen, hogere efficiency en functioneren ook nog beter bij weinig licht en zijn uitermate voor het Nederlandse klimaat.

GroenOpgewekt 5.0 b.v. plaatst Exasun Glas-Glas zonnepanelen in Oost-West opstelling bij de ABN AMRO Bank.

ECHT DUURZAAM!

Ze klinken duurzaam, zonnepanelen. Maar wist u dat de giftige stoffen in het soldeer- en glaswerk van afgedankte panelen nog voor een flink milieuprobleem gaan zorgen? En dat een gemiddeld zonnepaneel slechts tien jaar meegaat? Dat kan goedkoper, schoner en efficiënter, dacht Exasun.

 

Exasun produceert Made-in-Holland zonnepanelen die tenminste 30 jaar meegaan, geen giftige stoffen bevatten, mooier ogen op het dak en zo’n 10% meer rendement opleveren dan huidige zonnepanelen. Een ware parel in de Nederlandse maakindustrie.

Exasun Glas-Glas zonnepanelen zijn voor meer dan 95% recyclebaar, bevatten geen zware metalen (er wordt niet gesoldeerd), er zitten er geen schadelijke stoffen als antimoon en fluor in en ze worden in Nederland geproduceerd, dat scheelt vele transportbeweging. Als een van de weinige op de wereld scoren Exasun zonnepanelen nu al boven de EU vereiste 85% (WEEE directive 2017).

Het is mogelijk om Exasun Glas-glas zonnepanelen te plaatsen op een plat dakschuin dak of in vrije velden.

KWALITEIT IS ‘ONZE’ KEUZE, DÀÀR KUNT U OP VERTROUWEN! NIET LEVEREN VAN KWALITEIT KOST KAPITALEN! 

Exasun zijn de beste zonnepanelen in Drenthe, Roden, Assen, Hoogeveen en Meppel
ExaSun Glas-Glas zonnepanelen – Roden
Exasun Glas-Glas zonnepanelen – De Wijk
Nederlandse zonnepanelen
Exasun Glas-Glas zonnepanelen i.p.v. dakpannen – terracotta kleur of zwart

TROTS!

Naast al onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook ‘meer bekende’ ambassadeurs, als De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen, evenals onze Oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en Zwollenaren.

…En daar zijn wij trots op!

Exasun Glas-Glas zonnepanelen – Oost-West opstelling in Sneek )Friesland)
Zonnepanelen in de wijk geplaatst
Exasun Glas-Glas zonnepanelen – Oost-West opstelling in De Wijk (Drenthe)
Exasun Glas-Glas zonnepanelen in een Terracotta kleur
Exasun Glas-Glas – Terracotta kleur

Deze ‘nieuwe generatie’ Exasun Glas-Glas zonnepanelen worden geproduceerd in Den Haag, als 100% Nederlands bedrijf en 100% Nederlandse garantiegever. GroenOpgewekt 5.0 B.V. is exclusief en gecertificeerd Premium Partnervan Exasun.

Exasun premium partner

Premium Partners hebben geavanceerde trainingen ondergaan en realiseren hiermee consequent een uitzonderlijk hoge mate van klanttevredenheid. Zij hebben alle training voltooid en leveren uitzonderlijk hoge prestaties op het gebied van ontwerp, kwaliteit en bieden uiteraard uitmuntende product- en servicekwaliteit.

Hier profiteert u ook van en het geeft u alle zekerheid over uw keuze van GroenOpgewekt 5.0 B.V. Dáár kunt u op vertrouwen! Neem gerust eens contact met ons op.

CRADLE TO CRADLE

Exasun werkt op dit moment samen met o.a. ABN AMRO in een innovatie project voor de ontwikkeling van een cradle to cradle zonnepaneel. De CO2-footprint is voor 95% reeds verantwoord. In dit project wordt gestreefd naar een zonnepaneel dat op onderdeel niveau ontmanteld kan worden voor hergebruik. 

KWALITEIT

ExaSun Glas-Glas zonnepanelen hebben ‘s-werelds beste garanties, ze kennen nagenoeg geen degradatie en hebben de laagste kWh prijs. Ze laten ook geen vocht door, zijn niet vatbaar voor microcracks, brandveilig en ook PID vrij.

Wij helpen u graag met zonne-energie produceren, managen en opslaan! Alles voorbereid op de toekomst!

AMBASSADEURS

Onze klanten zijn ook onze ambassadeurs en daar zijn we trots op! Wij leveren en installeren Exasun Glas-Glas zonnepanelen o.a. bij aannemers, agrariërs, het MKB-bedrijf en particulieren.

Nederlandse zonnepanelen van Exasun! het zijn de beste zonnepanelen in Roden
ExaSun Glas-Glas zonnepanelen

KLANTTEVREDENHEID

Wij werken continu aan de beste prijs-kwaliteit verhouding, alles voor de lange termijn. In combinatie met persoonlijk, deskundig advies en vakmanschap met als doel uit te blinken in 100% klanttevredenheid.

IBC CELLEN

Als eerste ter wereld produceert Exasun vanaf 2019 een Glas-Glas zonnepaneel met IBC-zonnecellen. Het zonnepaneel heeft een vermogen van 340 wattpiek (binnenkort verkrijgbaar) en zit qua kwaliteit aan de bovenkant van de markt.

Om die reden kunnen we voor dit product een hogere prijs vragen. En dat moet ook, want er zitten logischerwijs duurdere componenten in dan in een standaard zonnepaneel. Zo gebruiken ze een innovatief encapsulatie materiaal en speciale diodes die een extra lange levensduur mogelijk maken en voorkomen dat de junction box in brand vliegt.

Met dit hoog efficiënte zonnepaneel schaart Exasun zich dan ook onder de elite van de zonnepanelen wereld waar ook merken als SolarWatt, SunPower en LG zich bevinden.

Exasun indak zonnepanelen bipv
ExaSun Glas-Glas zonnepanelen
Exasun Glas-Glas zonnepanelen in Friesland, Drenthe en Overijssel
ExaSun Glas-Glas zonnepanelen – Sloten.

BLACK GLASS

De beste cel technologie – Back Contact cellen – gecombineerd met de beste module technologie – Glas-Glas. Dankzij deze vier innovaties heb je de beste prestaties, langste levensduur voor de laagste kosten per kWh. Maar ook het mooiste paneel ter wereld.

  • Levensduur > 30 jaar garantie.
  • 30 jaar fabrieksgarantie
  • 30 jaar vermogensgarantie
  • Volledig zwart

Exasun zonnepanelen dealer

Andre Kuipers en Wim Sinke kiezen voor Exasun zonnepanelen
Andre Kuipers en Wim Sinke > Exasun.

BLACK ROOF

Het schuine dak van de toekomst: het “BLACK ROOF” systeem! Black roof is de doorbraak die dakpannen overbodig maakt en minimaal 30 jaar mee gaat.

Exasun Black-Glass en Black-Roof zonnepanelen

Het Black Roof systeem bestaat uit kleine Glas-Glas panelen van 60 x 82 cm. Deze zonnepanelen worden met een eenvoudig schroefsysteem bevestigd aan het dak. Het dak wordt daarmee perfect beschermd tegen regen en hagel en is gereed voor de zwaarste stormen.

Een goede ventilatie achter de Exasun zonnepanelen zorgt voor een optimale koeling en een hoog rendement. Het hele dak kan worden gevuld door de kleinere afmetingen en omvat mooie, duurzame paspanelen voor een perfecte aansluiting met dakramen en schoorstenen.

Black Mystiek

Het Black-Mystiek zonnpaneel is gebaseerd op haar Back-Contact-on-Glass technologie en voorzien van een waterdichte cassette. De zonnepanelen kunnen in plaats van dakpannen gelegd worden en sluiten naadloos aan bij de meest gangbare dakpannen, zowel de vlakke als gegolfde dakpannen.

De modules vormen (tezamen met de dakpannen) een waterdicht geheel. Het onderdak behoeft enkel een damp-open folie voor het afvoeren van eventuele condens.

Indak zonnepanelen BIPV Exasun

BLACK FACADE

De steeds hogere energie eisen aan gebouwen vraagt om hogere kWh opbrengsten van zonnepanelen. Het Black-Glass zonnepaneel is geschikt voor toepassing in de gevels van het gebouw. Het Exasun Black-Glass zonnepaneel is door haar fraaie aanblik en flexibele maatvoering een ideaal onderdeel voor uw gevel.

  • levensduur = gebouw elementen.
  • All black frameloos zonnepaneel.
  • Diverse maatvoeringen en glasdiktes.
  • Onzichtbare montage.
  • Compatibel met gangbare gevelsystemen.

EXASUN

ExaSun is een innovatieve Nederlandse zonnepanelen fabrikant. Ze produceren high-end Glas-Glas zonnepanelen met een hoge efficiency en lange levensduur, op een eigen productielijn in Den Haag. Exasun werkt samen met: ECN, TNO, TU Delft en SEAC.

Het zwarte Glas-Glas zonnepaneel van Exasun is voorzien van achterzijde contactcellen. Glas-Glas technologie leidt tot een langere levensduur en met de achterzijde- contactcellen haal je de hoogste efficiëntie.

Exasun Blaxk Glass zonnepanelen in Sloten Friesland
Exasun Glas-Glas zonnepanelen – Sloten in Friesland.

Exasun zonnepanelen Meppel en Zwolle

Exasun zonnepanelen

Solar Solutions Exasun

KWALITEIT

De kostprijs van zonnepanelen is de afgelopen jaren gekelderd. Een deel van de kostprijsdaling is te verklaren uit opschaling, echter het grootse deel is het gevolg van het toepassen van goedkopere materialen – ofwel concessies op kwaliteit!

Exasun zonnepanelen

GroenOpgewekt Premium partner van Exasun

Door de hogere kWh opbrengst van de ExaSun Glas-Glas zonnepanelen is de hogere aanschafprijs al binnen de terugverdientijd ingehaald versus de Glas-Folie zonnepanelen. Daarna wordt, door de veel lagere degradatie, het verschil in kWh opbrengst almaar groter.

Na 10 jaar verloopt de productgarantie van een standaard Glas-Folie zonnepaneel wat overeenkomt met de levensverwachting uit de praktijk. Onze ExaSun Glas-Glas zonnepanelen leveren u daarna echter nog jarenlang gratis elektriciteit – gegarandeerd tot 30 jaar (85%).

OPMERKELIJK

Het Europees Joint Research Centrum in Ispra (It) heeft verschillende typen zonnepanelen op haar dak geïnstalleerd. De opbrengst per paneel is vanaf 1982 jaarlijks bijgehouden. De meeste glas-folie modules begaven het na 10-15 jaar terwijl de glas-glas modules na 32 jaar nog steeds 93% van de oorspronkelijk opbrengst genereerden!

Klanten zijn ook onze ambassadeurs en daar zijn we trots op.