Indak Zonnepanelen

Zonnepanelen worden nog vaak op het dak geplaatst in plaats van in het dak! Waarom u indak zonnepanelen – het mooiste energie dak zonder dakpannen – zou moeten overwegen bij nieuwbouw of een renovatie?

INDAK ZONNEPANELEN

Zonnepanelen spelen een belangrijke rol bij het verduurzamen van woningen en worden steeds vaker geïntegreerd. GroenOpgewekt is gespecialiseerd in het slim toepassen van zonnepanelen, dakpannen vervangen voor zonnepanelen. De woning behoudt een uniforme uitstraling en is minder rommelig dan met zonnepanelen op of tussen de dakpannen.

Renovatie dak – Hattem

Voordelen

 • Het ziet er super strak uit en verdient zichzelf terug
 • Zonnepanelen van glas, het hoogste rendement en optimale zekerheid
 • U hoeft geen dakpannen meer aan te schaffen
 • Het verhoogt de waarde van uw woning
 • Brandveilig, waterdicht en hagelbestendig
 • Met onze zonnepanelen heb je 30 jaar lang garantie op product en vermogen
 • Het is geschikt voor alle woontypes, nieuwbouw en renovatie
 • 3 x winnaar ‘Best Innovation Award’ Solar Solutions
Nieuwbouw – Tiendeveen

ZONNEPANELEN VOLLEDIG VAN GLAS

De zonnepanelen worden direct gemonteerd op de daklatten. Voor dit dakoppervlak hoeven dan ook geen dakpannen te worden gekocht. Voor de montage van het indak-systeem worden Glas-Glas zonnepanelen gebruikt.  Dit zijn zonnepanelen met een volledig glazen voor- en achterkant, zo wordt vuil en vocht minder doorgelaten. Dit zorgt voor toename van stabiliteit en de levensverwachting van de panelen. Daarnaast remt het de degradatie van het rendement. Het levert een veel hogere kWh opbrengst op dan traditionele zonnepanelen (met een kunststof achterkant).

GroenOpgewekt 5.0 levert – als gecertificeerd Premium Partner – dan ook 2 verschillende merken glas-glas zonnepanelen voor uw indak-zonnepanelen systeem: Duitse zonnepanelen van SolarWatt en Nederlandse zonnepanelen van Exasun, rechtstreeks af fabriek

Zonnepanelen kunnen vrijwel overal geplaatst worden. U kunt kiezen voor zonnepanelen op platte daken, zonnepanelen op schuine daken of zonnepanelen vrij opgesteld op velden. U kunt ook kiezen voor een carport met zonnepanelen. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? 
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan.

Direct offerte aanvragen

Verholen goot en paspanelen
Maatwerk rijwielstalling met gebouw geïntegreerde zonnepanelen – Venlo

Nederlandse indak zonnepanelen van Exasun!

Bij de Nederlandse Glas-Glas zonnepanelen is er glas aan de voor- en achterzijde toegepast. Dit, gecombineerd met een UV stabiele encapsulant, leidt tot een blijvend hoge opbrengst. Daarnaast maken deze zonnepanelen gebruik van PERC technologie en heeft u gegarandeerd het hoogste rendement.

Met de revolutionaire kleurtechnologie laten we u zien dat hoog rendement en levensduur kunnen worden gecombineerd met esthetiek.

Onze Nederlandse ExaSun zonnepanelen zijn geschikt voor een waterdicht dak. Bijvoorbeeld voor het type X-roof , maar ook het type Facade (als PV gevelbekleding). Door het toepassen van hoge kwaliteitsmaterialen kan een lange levensduur worden gegarandeerd waarmee de laagste kosten van zonnestroom worden bereikt.

Zonnepanelen in gevels hebben een hogere kWh opbrengst dan je zou denken. Het oppervlak van een gevel is in veel gevallen groter en meer geschikt voor zonnepanelen. Het Black-Glass ExaSun zonnepaneel is door haar fraaie aanblik en flexibele maatvoering een ideaal onderdeel van uw gevel.

De voordelen:

 • Levensduur komt overeen met rest van de gebouwelementen.
 • Een strak all black frameloos zonnepaneel.
 • In diverse maatvoeringen en glasdiktes leverbaar.
 • Onzichtbare montage en compatibel met gangbare gevelsystemen.

Benieuwd wat Groen Opgewekt 5.0 voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Direct offerte aanvragen

Duitse indak zonnepanelen van Solarwatt! 

Voor zonnepanelen in het dak, gebruiken we Easy-in-daksystemen van SolarWatt. Dit zijn wind- en weerbestendige zonnepanelen, die optisch en technisch van topkwaliteit zijn. Deze zonnepanelen vallen bijna niet op tussen de reguliere zonnepanelen, en passen als geheel in het dak. De zonnepanelen worden op een eenvoudige en stevige wijze op de panlatten geplaatst. Vervang uw dakpannen door zonnepanelen, zo kunt u uw eigen zonne-energie opwekken en direct geld verdienen.

Onze EasyIn indak Glas-Glas zonnepanelen hebben in 2019 de Duitse Design Award gewonnen. Men overtuigde de jury echter niet alleen door het ontwerp – ook het speciale extra voordeel speelde een rol bij de beslissing.

Premium Partner SolarWatt en Exasun

GroenOpgewekt is al sinds 2012 Premium Partner van SolarWatt en Exasun. Premium Partners hebben geavanceerde trainingen ondergaan en realiseren hiermee consequent een uitzonderlijk hoge mate van klanttevredenheid. Zij hebben alle trainingen voltooid en leveren uitzonderlijk hoge prestaties op het gebied van ontwerp en kwaliteit. Ze bieden uiteraard uitmuntende product- en servicekwaliteit.

U profiteert hier dus ook van en het geeft u alle zekerheid over uw keuze van GroenOpgewekt 5.0 B.V. Dáár kunt u op vertrouwen!

Wij helpen u graag met zonne-energie produceren, managen en opslaan. Zo bent u voorbereid op de toekomst!