Indak zonnepanelen

Indak zonnepanelen worden rechtstreeks op de dakbalken geplaatst waardoor u beduidend minder dakpannen hoeft aan te schaffen.

Zonnepanelen X tile Meppel
Exasun Glas-Glas zonnepanelen

De uitdaging die voor ons ligt is om meer zonne-energie te integreren in gebouwen (BIPV), naast zonne-daken kunt u ook denken aan zonne-overkappingen. Dat lijkt niet alleen mooier, maar het is ook veel praktischer en uw dak krijgt er een extra functie er bij.

 

KWALITEIT IS ‘ONZE’ KEUZE, DÀÀR KUNT U OP VERTROUWEN! WANT NIET LEVEREN VAN KWALITEIT KOST KAPITALEN!

De Nederlandse en Duitse Glas-Glas zonnepanelen worden gemonteerd direct op de daklatten. Voor dit dakoppervlak hoeven dan ook geen dakpannen te worden gekocht.

Solarwatt EasyIn indak zonnepanelen
EasyIn indak SolarWatt zonnepanelen
Zonnepanelen in Meppel inbouw
ExaSun X-tile – terracotta
Exasun X-tile - terracotta
ExaSun X-tile – terracotta
Black roof van Exasun kopen
Black-Roof Exasun

SOLARWATT (Dld)

Onze EasyIn indak Glas-Glas zonnepanelen winnen ook in 2019 de Duitse Design Award. Men overtuigde de jury echter niet alleen door het ontwerp – ook het speciale extra voordeel speelde een rol bij de beslissing.

Met het EasyIn systeem krijgt u in plaats van de gewone dakpannen uw eigen energiecentrale op het dak.

  • Wind- en weerbestendige dak-inbouw.
  • Optisch en technisch van topkwaliteit.
  • Eenvoudige, stevige montage direct op de panlatten
  • Zeer grote mechanische belastbaarheid

Zonnepanelen Meppel

EXASUN (NL)

Onze Nederlandse ExaSun zonnepanelen zijn geschikt voor een waterdicht dak bijvoorbeeld het type Black-Roof of voor tussen de dakpannen het type X-Tile en als gevels het type Facade. Door het toepassen van hoge kwaliteitsmaterialen kan een lange levensduur worden gegarandeerd waarmee de laagste kosten van zonnestroom worden bereikt.

Zonnepanelen in gevels hebben een hogere kWh opbrengst dan je zou denken. Het oppervlak van een gevel is in veel gevallen groter en geschikter voor zonnepanelen. Het Black-Glass ExaSun zonnepaneel is door haar fraaie aanblik en flexibele maatvoering een ideaal onderdeel van uw gevel.

  • levensduur komt overeen met rest van de gebouw elementen.
  • Een strak all black frameloos zonnepaneel.
  • In diverse maatvoeringen en glasdiktes leverbaar.
  • Onzichtbare montage en compatibel met gangbare gevelsystemen.

Indak zonnepanelen BIPV bij nieuwbouw woningen

Indak GSE zonnepanelen systeem

Velen gingen u voor

Naast al onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook ‘meer bekende’ ambassadeurs, als De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen, evenals Oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en Zwollenaren.

…En daar zijn wij trots op!