Indak Zonnepanelen

GroenOpgewekt Nr. 1 in zonne-energie sinds 2012, maakt de mooiste energiedaken zonder dakpannen! Energiedaken die zichzelf terug verdienen met 30 jaar garantie!

Zonnepanelen worden nog vaak op het dak geplaatst in plaats van in het dak! Waarom u indak zonnepanelen (B.I.P.V.) zou moeten overwegen bij nieuwbouw of een renovatie, want mooier en beter hoeft niet automatisch duurder te zijn. 

Zonne-energie, maar dan mooier!

‘Een BIPV-systeem (indak zonnepanelen) heeft naast de functie van zonnepaneel ook een bouwkundige functie, bijvoorbeeld waterkering. Kijkend naar je Total Cost of Ownership (TCO) van een heel dak, dan blijkt al snel dat de kosten voor BIPV-systeem bij een slim ontwerp concurrerend is voor zowel de aannemer als eindklant”, aldus GroenOpgewekt.

KWALITEIT EN VEILIG

Uitstekende ventilatie voor maximale opbrengst en een lange levensduur. Productie in Nederland, een hoge mate van recyclebaarheid en geen lood of PFAS!!

Hieronder diverse projecten WeVolt X-Roof en WeVolt X-Tile:

Renovatie: BIPV zonnepanelen ‘energiedak’ (terracotta zonnepanelen) Dwingeloo.
Renovatie – ENERGIEDAK (BIPV) – De Wijk (Meppel)

Renovatie: BIPV zonnepanelen ‘energiedak’ in Enschede i.c.m. Enphase
Nieuwbouw: BIPV zonnepanelen ‘energiedak’ in Oranjewoud (Heerenveen)
Renovatie: BIPV zonnepanelen ‘energiedak’ in Hattem i.c.m. SMA STP omvomers

Renovatie: BIPV ‘energiedak’ in Oude Willem i.c.m. SolarEdge

4 x WINNAAR FD GAZELLE AWARD!

GroenOpgewekt B.V. mag zichzelf met trots FD Gazelle 2020, 2021, 2022 en 2023 noemen, dat betekent dat wij bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen, we de juiste koers varen en financieel gezond zijn. Een prijs georganiseerd door Financieel Dagblad.

indak zonnepanelen
Renovatie | BIPV zonnepanelen energiedak in #IJsselmuiden (#Zwolle)

WeVolt Energiedaken met een hoog vermogen, 190 Wp/m2 met een goede benutting van het dakvlak door kleine afmetingen van het zonnepaneel. 

Genomineerd!

Onder: een hellend groen sedum dak in combinatie met een indak zonnepanelen systeem – WeVolt/Exasun, Wienerberger energiedak – heeft een prettige bufferende werking voor warmte en hemelwater. Het draagt zo bij aan een prettig binnenklimaat, daarnaast versterkt het de biodiversiteit rond de woning. Dit project van GroenOpgewekt is genomineerd voor de BIPV Award 2021!

Wevolt X-roof, een hellend groen sedum dak in combinatie met een indak zonnepanelen systeem (BIPV) heeft een prettige bufferende werking voor warmte en hemelwater en draagt zo bij aan een prettig binnenklimaat. X-roof Wevolt zonnepanelen energiedak van Exasun | Renovatie | BIPV zonnepanelen energiedak in #Zeijen bij #Assen
Genomineerd BIPV Award 2021 | Renovatie: energiedak in Zeijen bij Assen
Renovatie – Gebouw geïntegreerde zonnepanelen (BIPV) – Staphorst

WEVOLT energiedak van Wienerberger - Renovatie | BIPV zonnepanelen energiedak in #Borne
Renovatie | BIPV zonnepanelen energiedak in Borne bij Hengelo

Zonnecarport, carport met zonnepanelen, BIPV solar carport
Nieuwbouw (E-Ports B.V.) | Hazerswoude Rijndijk BIPV carport(s) #SolarParking

Wevolt energiedak Wienerberger BIPV Exasun zonnepanelen

Solarcarport, zonnecarport, carport met zonnepanelen

E-Ports B.V. is een zusterbedrijf van GroenOpgewekt B.V. Ook zij helpen je graag om jouw bedrijf te verduurzamen. Door het opwekken van zonne-energie met ‘maatwerk’ zonnecarports of zonnerijwielstallingen – aanvullend laadpalen en batterijopslag – zet je altijd een stap in de juiste richting.

Wienerberger WEVOLT energiedak

Benieuwd wat GroenOpgewekt voor u kan betekenen, neem dan eens telefonisch contact met ons op via 0522 853513. GroenOpgewekt, daar kunt u op vertrouwen! Alles voor de lange termijn, in eigen beheer en dicht bij huis vandaan! Check onze zonnepanelen actie!

Direct offerte aanvragen

GROENOPGEWEKT TOONAANGEVEND

GroenOpgewekt, van ontwerp t/m uitvoering- service-en onderhoud. Alles in eigen beheer of onder regie veilig gemonteerd en geïnstalleerd volgens de geldende voorschriften. 

GroenOpgewekt Dè solar specialist en tevens pionier in zonne-energie! Klanten van vandaag zijn de ambassadeurs van morgen – daar zijn wij trots op – check ook onze reviews ⭐⭐⭐⭐⭐

X-roof en X-tile zonnepanelen. X-TILE van Exasun de zonnedakpan die direct tussen zwarte of gekleurde pannen van het type ActuaLT10 kan worden gelegd. Rustig, mooi en een snelle installatie.

Nieuwbouw | Exasun X-Roof BIPV in #Oranjewoud bij #Heerenveen

 

 

zonnepanelen geplaatst in Emmen
Renovatie | Exasun X-Roof BIPV in Emmen
Exasun premium partner X roof en X tile zonnepanelen
Nieuwbouw | Exasun X-Roof BIPV in #Tiendeveen bij #Hoogeveen
Exasun X-roof zonnepanelen indak systeem in Hattem, bij Zwolle
Renovatie | Exasun X-Roof BIPV in #Hattem bij #Zwolle

ENERGIEDAKEN MET INDAK ZONNEPANELEN

Zonnepanelen spelen een belangrijke rol bij het verduurzamen van woningen en worden steeds vaker geïntegreerd. GroenOpgewekt is hierin gespecialiseerd door het slim toepassen van BIPV zonnepanelen. De woningen behouden een uniforme uitstraling en er zijn geen dakpannen meer nodig.

Nieuwbouw | Rieten kap met SolarWatt BIPV in #Hengevelde

CIRCULAIR en duurzaam

Wij maken niet alleen hele mooi energiedaken in Nederland, we streven ernaar dat ook zo circulair mogelijk te doen! De markt voor zonnepanelen wordt grotendeels gedomineerd door Chinese spelers. Het is toch bizar dat zonnepanelen de halve wereld worden overgescheept?

Omdat onze zonnepanelen zowel voor als achter van glas zijn, zijn ze supersterk en gaan ze minimaal dertig jaar mee. Er zitten geen randjes aan waar vuil zich kan ophopen, het spoelt vanzelf schoon. Er kan ook geen vocht of rommel achter komen, het is waterkerend. 

De initiële investering is soms wat hoger, maar omdat ze zo lang meegaan en er geen kosten hoeven te worden gemaakt voor aanschaf en aanbrengen van dakpannen, zijn de kosten over de gehele levensduur juist lager dan van gewone zonnepanelen.

Voordelen van een NEDERLANDS energiedak

 • Het ziet er super strak uit en verdient zichzelf ook nog eens terug
 • Zonnepanelen van glas, met het hoogste rendement en optimale zekerheid
 • U hoeft geen dakpannen meer aan te schaffen en de arbeid doen wij
 • De zonnepanelen worden gemaakt in Nederland
 • Het verhoogt de waarde van uw woning
 • Brandveilig, waterdicht en hagelbestendig
 • U krijgt maar liefst 30 jaar lang Nederlandse garantie op product en vermogen
 • Het is geschikt voor alle woontypes, nieuwbouw en renovatie
 • 3 x winnaar ‘Best Innovation Award’ Solar Solutions

Exasun X-Roof zonnepanelen in plaats van dakpannen in Hattem

GROENOPGEWEKT MEPPEL 

5500+ bedrijven en particulieren maken al gebruik van GroenOpgewekte zonnestroom!
✔ Tot wel 25% meer rendement en 30 jaar garantie!
✔ Gediplomeerd en gecertifieerd Solar Specialist en 26+ jaar zonne-energie ervaring! 

Exasun zonnepanelen Meppel

MONUMENTALE PANDEN

Verduurzaming van monumentale panden is niet eenvoudig, maar wél nodig! Hieronder een mooi voorbeeld dat BIPV zonnepanelen in combinatie met monumentale panden wél heel mooi samengaan.

ZONNEPANELEN VOLLEDIG VAN GLAS

De zonnepanelen worden direct gemonteerd op de daklatten, voor dit dakoppervlak hoeven dan ook geen dakpannen te worden gekocht.

Voor de montage van het indak-systeem worden Glas-Glas zonnepanelen gebruikt. Zonnepanelen met een volledig glazen voor- en achterkant, zo wordt vuil en vocht minder doorgelaten. Dit zorgt voor toename van stabiliteit en de levensverwachting van de panelen. Daarnaast remt het de degradatie van het rendement, en het levert een veel hogere kWh opbrengst op dan traditionele zonnepanelen.

Exasun glas-glas zonnepanelen Meppel

GroenOpgewekt levert twee glas-glas zonnepanelen merken als indak-zonnepanelen systeem: Duitse zonnepanelen van SolarWatt en Nederlandse zonnepanelen van Exasun. Ook kunt u bij ons terecht voor een indak-zonnepanelen carport of overkapping. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Vraag dan vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan.

Direct offerte aanvragen

Verholen goot Exasun indak zonnepanelen X-roof en X-tile
ZINKEN Verholen goot met pas-panelen

Maatwerk rijwielstalling met gebouw geïntegreerde zonnepanelen – Venlo

Nederlandse indak zonnepanelen van Exasun!

Bij de Nederlandse Glas-Glas zonnepanelen is er glas aan de voor- en achterzijde toegepast. Dit, gecombineerd met een UV stabiele encapsulant, leidt tot een blijvend hoge opbrengst. Daarnaast maken deze zonnepanelen gebruik van PERC technologie en heeft u gegarandeerd het hoogste rendement.

Met de revolutionaire kleurtechnologie laten we u zien dat hoog rendement en levensduur kunnen worden gecombineerd met esthetiek.

Onze Nederlandse ExaSun zonnepanelen zijn geschikt voor een waterdicht dak. Bijvoorbeeld voor het type X-roof , maar ook het type Facade (als PV gevelbekleding). Door het toepassen van hoge kwaliteitsmaterialen kan een lange levensduur worden gegarandeerd waarmee de laagste kosten van zonnestroom worden bereikt.

Zonnepanelen in gevels hebben een hogere kWh opbrengst dan je zou denken. Het oppervlak van een gevel is in veel gevallen groter en meer geschikt voor zonnepanelen. Het Black-Glass ExaSun zonnepaneel is door haar fraaie aanblik en flexibele maatvoering een ideaal onderdeel van uw gevel.

De voordelen:

 • Levensduur komt overeen met rest van de gebouw elementen.
 • Een strak all black frameloos zonnepaneel.
 • In diverse maatvoeringen en glasdiktes leverbaar.
 • Onzichtbare montage en compatibel met gangbare gevelsystemen.

Benieuwd wat Groen Opgewekt voor u kan betekenen? 

Direct offerte aanvragen

Duitse indak zonnepanelen van Solarwatt! 

Voor zonnepanelen in het dak, gebruiken we Easy-in-daksystemen van SolarWatt. Dit zijn wind- en weerbestendige zonnepanelen, die optisch en technisch van topkwaliteit zijn. Deze zonnepanelen vallen bijna niet op tussen de reguliere zonnepanelen, en passen als geheel in het dak. De zonnepanelen worden op een eenvoudige en stevige wijze op de panlatten geplaatst. Vervang uw dakpannen door zonnepanelen, zo kunt u uw eigen zonne-energie opwekken en direct geld verdienen.

Onze EasyIn indak Glas-Glas zonnepanelen hebben in 2019 de Duitse Design Award gewonnen. Men overtuigde de jury echter niet alleen door het ontwerp – ook het speciale extra voordeel speelde een rol bij de beslissing.

Premium Partner SolarWatt en Exasun

GroenOpgewekt is sinds 2012 Premium Partner van SolarWatt en Exasun. Premium Partners hebben geavanceerde trainingen ondergaan en realiseren hiermee consequent een uitzonderlijk hoge mate van klanttevredenheid. Zij hebben alle trainingen voltooid en leveren uitzonderlijk hoge prestaties op het gebied van ontwerp en kwaliteit. Ze bieden uiteraard uitmuntende product- en servicekwaliteit.

U profiteert hier dus ook van en het geeft alle zekerheid over uw keuze van GroenOpgewekt. Dáár kunt u op vertrouwen!

Wij helpen u graag met zonne-energie produceren, managen en opslaan. Zo bent u voorbereid op de toekomst!

U wilt geen indak-zonnepanelen systeem, dan kunt u bij ons ook kiezen voor zonnepanelen op platte daken, zonnepanelen op schuine daken of zonnepanelen vrij opgesteld in het veld.