Indak Zonnepanelen

Wij maken de mooiste energiedaken ‘zonder dakpannen’ en dat verdient zichzelf ook nog eens terug!

Zonnepanelen worden nog vaak op het dak geplaatst in plaats van in het dak! Waarom u indak zonnepanelen (B.I.P.V) – de mooiste energiedaken zonder dakpannen – zou moeten overwegen bij nieuwbouw of een renovatie! Mooier en beter hoeft niet automatisch duurder te zijn!

x-roof zonnepanelen van Exasun

Boven: een hellend groen sedum dak in combinatie met een indak zonnepanelen systeem (B.I.P.V) heeft een prettige bufferende werking voor warmte en hemelwater en draagt zo bij aan een prettig binnenklimaat. Daarnaast versterkt het de biodiversiteit rond de woning.

‘Een BIPV-systeem (indak zonnepanelen) heeft naast de functie van zonnepaneel ook een bouwkundige functie, bijvoorbeeld waterkering. Kijkend naar je Total Cost of Ownership (TCO) van een heel dak, dan blijkt al snel dat de kosten voor BIPV-systeem bij een slim ontwerp concurrerend is voor zowel de aannemer als eindklant”, stelt GroenOpgewekt.

GROENOPGEWEKT TOONAANGEVEND

GroenOpgewekt 19+ jaar zonne-energie ervaring, van ontwerp t/m uitvoering- service-en onderhoud. Alles in eigen beheer of onder regie veilig gemonteerd en geïnstalleerd volgens. 

GroenOpgewekt dè solar specialist en tevens pionier in zonne-energie! Klanten van vandaag zijn de ambassadeurs van morgen – daar zijn wij trots op – check ook onze reviews ⭐⭐⭐⭐⭐

ENERGIEDAKEN MET INDAK ZONNEPANELEN

Zonnepanelen spelen een belangrijke rol bij het verduurzamen van woningen en worden steeds vaker geïntegreerd. GroenOpgewekt is hierin gespecialiseerd door het slim toepassen van BIPV zonnepanelen – dakpannen vervangen de zonnepanelen en 30 jaar garantie! 

De woningen behouden een uniforme uitstraling, er zijn geen dakpannen meer nodig, het is veel minder rommelig dan ‘zonnepanelen op of tussen de dakpannen.

Benieuwd wat GroenOpgewekt voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op of bel 0522 853513. Alles voor de lange termijn, in eigen beheer en dichtbij huis vandaan! Check onze zonnepanelen actie!

Direct offerte aanvragen

 
X-roof en X-tile zonnepanelen. X-TILE van Exasun de zonnedakpan die direct tussen zwarte of gekleurde pannen van het type ActuaLT10 kan worden gelegd. Rustig, mooi en een snelle installatie.
Nieuwbouw | Exasun X-Roof BIPV in Oranjewoud (Heerenveen)
zonnepanelen geplaatst in Emmen
Renovatie | Exasun X-Roof BIPV in Emmen
Exasun premium partner X roof en X tile zonnepanelen
Nieuwbouw | Exasun X-Roof BIPV in Tiendeveen (Hoogeveen)
Exasun X-roof zonnepanelen indak systeem in Hattem, bij Zwolle
Renovatie | Exasun X-Roof BIPV in Hattem (Zwolle)
Nieuwbouw | Rieten kap | SolarWatt BIPV in Hengevelde

CIRCULAIR en duurzaam

Wij maken niet alleen hele mooi energiedaken in Nederland, we streven ernaar dat ook zo circulair mogelijk te doen! De markt voor zonnepanelen wordt grotendeels gedomineerd door Chinese spelers. Het is toch bizar dat zonnepanelen de halve wereld worden overgescheept?

Omdat onze zonnepanelen zowel voor als achter van glas zijn, zijn ze supersterk en gaan ze minimaal dertig jaar mee. Er zitten geen randjes aan waar vuil zich kan ophopen, het spoelt vanzelf schoon. Er kan ook geen vocht of rommel achter komen, het is waterkerend. 

De initiële investering is soms wat hoger, maar omdat ze zo lang meegaan en er geen kosten hoeven te worden gemaakt voor aanschaf en aanbrengen van dakpannen, zijn de kosten over de gehele levensduur juist lager dan van gewone zonnepanelen.

Voordelen van een NEDERLANDS energiedak

 • Het ziet er super strak uit en verdient zichzelf ook nog eens terug
 • Zonnepanelen van glas, met het hoogste rendement en optimale zekerheid
 • U hoeft geen dakpannen meer aan te schaffen en de arbeid doen wij
 • De zonnepanelen worden gemaakt in Nederland
 • Het verhoogt de waarde van uw woning
 • Brandveilig, waterdicht en hagelbestendig
 • U krijgt maar liefst 30 jaar lang Nederlandse garantie op product en vermogen
 • Het is geschikt voor alle woontypes, nieuwbouw en renovatie
 • 3 x winnaar ‘Best Innovation Award’ Solar Solutions

Exasun X-Roof zonnepanelen in plaats van dakpannen in Hattem

GROENOPGEWEKT MEPPEL EN HENGEVELDE

✔ 2225+ bedrijven en particulieren maken al gebruik van GroenOpgewekte zonnestroom!
✔ Tot wel 25% meer rendement dan alle traditionele zonnepanelen en 30 jaar garantie!
✔ Gediplomeerd en gecertifieerd Solar Specialist en 19+ jaar zonne-energie ervaring! 

Exasun zonnepanelen Meppel

MONUMENTALE PANDEN

Verduurzaming van monumentale panden is niet eenvoudig, maar wél nodig! Hieronder een mooi voorbeeld dat BIPV zonnepanelen in combinatie met monumentale panden wél heel mooi samengaan.

PTT gebouw Rotterdam

ZONNEPANELEN VOLLEDIG VAN GLAS

De zonnepanelen worden direct gemonteerd op de daklatten, voor dit dakoppervlak hoeven dan ook geen dakpannen te worden gekocht.

Voor de montage van het indak-systeem worden Glas-Glas zonnepanelen gebruikt. Zonnepanelen met een volledig glazen voor- en achterkant, zo wordt vuil en vocht minder doorgelaten. Dit zorgt voor toename van stabiliteit en de levensverwachting van de panelen. Daarnaast remt het de degradatie van het rendement, en het levert een veel hogere kWh opbrengst op dan traditionele zonnepanelen.

Exasun glas-glas zonnepanelen Meppel

GroenOpgewekt levert twee glas-glas zonnepanelen merken als indak-zonnepanelen systeem: Duitse zonnepanelen van SolarWatt en Nederlandse zonnepanelen van Exasun. Ook kunt u bij ons terecht voor een indak-zonnepanelen carport of overkapping. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Vraag dan vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan.

Direct offerte aanvragen

Verholen goot Exasun indak zonnepanelen X-roof en X-tile
ZINKEN Verholen goot en pas-panelen

Maatwerk rijwielstalling met gebouw geïntegreerde zonnepanelen – Venlo

Nederlandse indak zonnepanelen van Exasun!

Bij de Nederlandse Glas-Glas zonnepanelen is er glas aan de voor- en achterzijde toegepast. Dit, gecombineerd met een UV stabiele encapsulant, leidt tot een blijvend hoge opbrengst. Daarnaast maken deze zonnepanelen gebruik van PERC technologie en heeft u gegarandeerd het hoogste rendement.

Met de revolutionaire kleurtechnologie laten we u zien dat hoog rendement en levensduur kunnen worden gecombineerd met esthetiek.

Onze Nederlandse ExaSun zonnepanelen zijn geschikt voor een waterdicht dak. Bijvoorbeeld voor het type X-roof , maar ook het type Facade (als PV gevelbekleding). Door het toepassen van hoge kwaliteitsmaterialen kan een lange levensduur worden gegarandeerd waarmee de laagste kosten van zonnestroom worden bereikt.

Zonnepanelen in gevels hebben een hogere kWh opbrengst dan je zou denken. Het oppervlak van een gevel is in veel gevallen groter en meer geschikt voor zonnepanelen. Het Black-Glass ExaSun zonnepaneel is door haar fraaie aanblik en flexibele maatvoering een ideaal onderdeel van uw gevel.

De voordelen:

 • Levensduur komt overeen met rest van de gebouw elementen.
 • Een strak all black frameloos zonnepaneel.
 • In diverse maatvoeringen en glasdiktes leverbaar.
 • Onzichtbare montage en compatibel met gangbare gevelsystemen.

Benieuwd wat Groen Opgewekt voor u kan betekenen? 

Direct offerte aanvragen

Duitse indak zonnepanelen van Solarwatt! 

Voor zonnepanelen in het dak, gebruiken we Easy-in-daksystemen van SolarWatt. Dit zijn wind- en weerbestendige zonnepanelen, die optisch en technisch van topkwaliteit zijn. Deze zonnepanelen vallen bijna niet op tussen de reguliere zonnepanelen, en passen als geheel in het dak. De zonnepanelen worden op een eenvoudige en stevige wijze op de panlatten geplaatst. Vervang uw dakpannen door zonnepanelen, zo kunt u uw eigen zonne-energie opwekken en direct geld verdienen.

Onze EasyIn indak Glas-Glas zonnepanelen hebben in 2019 de Duitse Design Award gewonnen. Men overtuigde de jury echter niet alleen door het ontwerp – ook het speciale extra voordeel speelde een rol bij de beslissing.

Premium Partner SolarWatt en Exasun

GroenOpgewekt is sinds 2012 Premium Partner van SolarWatt en Exasun. Premium Partners hebben geavanceerde trainingen ondergaan en realiseren hiermee consequent een uitzonderlijk hoge mate van klanttevredenheid. Zij hebben alle trainingen voltooid en leveren uitzonderlijk hoge prestaties op het gebied van ontwerp en kwaliteit. Ze bieden uiteraard uitmuntende product- en servicekwaliteit.

U profiteert hier dus ook van en het geeft alle zekerheid over uw keuze van GroenOpgewekt. Dáár kunt u op vertrouwen!

Wij helpen u graag met zonne-energie produceren, managen en opslaan. Zo bent u voorbereid op de toekomst!

U wilt geen indak-zonnepanelen systeem, dan kunt u bij ons ook kiezen voor zonnepanelen op platte daken, zonnepanelen op schuine daken of zonnepanelen vrij opgesteld in het veld.