Indak Zonnepanelen

Zonnepanelen worden vaak op het dak geplaatst in plaats van in het dak. Waarom u indak zonnepanelen zou moeten overwegen? We zetten een aantal voordelen voor u op een rij: 

  • Het ziet er strak uit.
  • U hoeft minder dakpannen aan te schaffen.
  • Het verhoogt de waarde van uw woning.
  • U kunt 30 jaar lang genieten van een duurzaam systeem. 
  • Het is geschikt voor alle woontypes. 

De zonnepanelen worden direct gemonteerd op de daklatten. Voor dit dakoppervlak hoeven dan ook geen dakpannen te worden gekocht. Voor de montage van het indak-systeem worden Glas-Glas zonnepanelen gebruikt.  Dit zijn zonnepanelen met een volledig glazen voor- en achterkant, zo wordt vuil en vocht minder doorgelaten. Dit zorgt voor toename van stabiliteit en de levensverwachting van de panelen. Daarnaast remt het de degradatie van het rendement. Het levert een veel hogere kWh opbrengst op dan traditionele zonnepanelen (met een kunststof achterkant).

GroenOpgewekt 5.0 levert dan ook 2 verschillende merken glas-glas zonnepanelen voor uw indak-zonnepanelen systeem: de Duitse zonnepanelen van SolarWatt en de Nederlandse zonnepanelen van Exasun.

Zonnepanelen kunnen vrijwel overal geplaatst worden. U kunt kiezen voor zonnepanelen op platte daken, zonnepanelen op schuine daken of zonnepanelen vrij opgesteld op velden. U kunt ook kiezen voor een carport met zonnepanelen. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? 
Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan.

Direct offerte aanvragen

 

Duitse indak zonnepanelen van SOLARWATT 

Voor zonnepanelen in het dak, gebruiken we Easy-in-daksystemen van SOLARWATT. Dit zijn wind- en weerbestendige zonnepanelen, die optisch en technisch van topkwaliteit zijn. Deze zonnepanelen vallen bijna niet op tussen de reguliere zonnepanelen, en passen als geheel in het dak. De zonnepanelen worden op een eenvoudige en stevige wijze op de panlatten geplaatst. Vervang uw dakpannen door zonnepanelen, zo kunt u uw eigen zonne-energie opwekken en direct geld verdienen.

Onze EasyIn indak Glas-Glas zonnepanelen hebben in 2019 de Duitse Design Award gewonnen. Men overtuigde de jury echter niet alleen door het ontwerp – ook het speciale extra voordeel speelde een rol bij de beslissing.

Nederlandse indak zonnepanelen van Exasun

Bij de Exasun Glas-Glas zonnepanelen is glas aan de voor- en achterzijde toegepast. Dit, gecombineerd met een UV stabiele encapsulant, leidt tot een blijvend hoge opbrengst. Daarnaast maken deze zonnepanelen gebruik van PERC technologie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van PERC zonnecellen. Deze zijn veel gevoeliger voor vocht en zuurstof. Zo wordt er gezorgd voor het hoogste rendement.

Onze Nederlandse ExaSun zonnepanelen zijn geschikt voor een waterdicht dak. Bijvoorbeeld voor het type Black-Roof, type X-Tile (voor tussen de dakpannen) en het type Facade (als gevels). Door het toepassen van hoge kwaliteitsmaterialen kan een lange levensduur worden gegarandeerd waarmee de laagste kosten van zonnestroom worden bereikt.

Zonnepanelen in gevels hebben een hogere kWh opbrengst dan je zou denken. Het oppervlak van een gevel is in veel gevallen groter en meer geschikt voor zonnepanelen. Het Black-Glass ExaSun zonnepaneel is door haar fraaie aanblik en flexibele maatvoering een ideaal onderdeel van uw gevel.

De voordelen:

  • Levensduur komt overeen met rest van de gebouwelementen.
  • Een strak all black frameloos zonnepaneel.
  • In diverse maatvoeringen en glasdiktes leverbaar.
  • Onzichtbare montage en compatibel met gangbare gevelsystemen.

Benieuwd wat Groen Opgewekt 5.0 voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Direct offerte aanvragen


Premium Partner SolarWatt

Groen Opgewekt is Premium Partner van SolarWatt en Exasun. Premium Partners hebben geavanceerde trainingen ondergaan en realiseren hiermee consequent een uitzonderlijk hoge mate van klanttevredenheid. Zij hebben alle trainingen voltooid en leveren uitzonderlijk hoge prestaties op het gebied van ontwerp en kwaliteit. Ze bieden uiteraard uitmuntende product- en servicekwaliteit.

U profiteert hier dus ook van en het geeft u alle zekerheid over uw keuze van GroenOpgewekt 5.0 B.V. Dáár kunt u op vertrouwen!

Wij helpen u graag met zonne-energie produceren, managen en opslaan. Zo bent u voorbereid op de toekomst!

KLANTTEVREDENHEID Groen Opgewekt 5.0

Wij werken continu aan de beste prijs-kwaliteit verhouding, alles voor de lange termijn. In combinatie met persoonlijk, deskundig advies en vakmanschap met als doel uit te blinken in 100% klanttevredenheid. Neem gerust eens contact met ons op.

 TROTS!

Naast al onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook ‘meer bekende’ ambassadeurs, als De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen, evenals onze Oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en Zwollenaren.