Lijnverlichting

Led lijnverlichting (lichtlijnen of armaturen) is geschikt voor bedrijfshallen, parkeergarages, scholen en showrooms. Maar ook voor indoor sportaccommodaties waar de kleurweergave, egaliteit en balvastheid zeer belangrijke factoren zijn.

led lijnverlichting

De led lijnverlichting is verkrijgbaar in de kleuren 3000 – 4000 en 5000 Kelvin.

SPECIFICATIES

  • Geanodiseerd aluminium.
  • Lage UGR <19, geen verblinding.
  • 130 Lumen/watt.
  • Flikkeringvrij.
  • McAdam step 3 lichtbronnen.
  • Schokbestendig.
  • Max. energieverbruik 60 watt.
  • Power Factor correction > 0,94
  • Harmonische vervuiling (THD) < 8%
  • Omgevingstemp. PSU -20 tot +40 gr.

SPORTER VRIENDELIJK

Led is puntverlichting. Het extreem heldere licht kan ook verblindend zijn. Onze led lijnverlichting hebben een zeer lage verblindingsfactor ook wel Glare-Rate (UGR < 19) door de unieke microprisma afscherming. Dit maakt de lampen bij uitstek geschikt voor sporttoepassingen, waaronder snelle balsporten. De lage Glare-Rate geeft krachtig, plezierig licht met optimaal zicht.

ledverlichting Meppel

Unieke prettige lichtbeleving voor sporters, zonder lichtflikkeringen en verblinding. Wij kunnen uw indoor sportaccommodaties voorzien van speciaal ontwikkelde sportverlichting. Onze led oplossingen bieden een hoge lichtopbrengst en tegelijkertijd een zeer prettige lichtbeleving voor sporters. Geen licht boven de baan en toch voldoende licht om aan klasse 1 eisen te kunnen voldoen.

ATS

Voor een optimale levensduur van de leds is het belangrijk te voorkomen dat de leds oververhitten. ATS (Auto Temperatuur Systeem) led lijnverlichting regelt zijn eigen temperatuur. Wanneer de de temperatuur van de led’s te hoog wordt, dimt het systeem – automatisch gedimd – iets terug totdat de gewenste balans tussen de omgevingstemperatuur en led is hersteld. Het verschil is zo minimaal dat je het niet waarneemt, de verlichting zal hierdoor vele jaren langer meegaan.

FLIKKERINGVRIJ

Flikkerend licht is erg vervelend voor sporters. Lage frequentie flikkering in verlichting wordt geassosieerd met wazig zien, vermoeidheid van de ogen en verminderde visuele waarneming. Flikkeringen kunnen stroboscopische effecten veroorzaken, wat kan leiden tot het schijnbaar vertragen of stoppen van voorwerpen (bal of shuttle). Zelfs flikkering welke niet zichtbaar zijn met het blote oog, kunnen dergelijke effecten veroorzaken.

LEVENSDUUR

Led lijnverlichting: 50.000 uur – L80/B10. Bij 50.000 branduren geeft 10% van de leds minder dan 80% van de oorspronkelijke lichtsterkte.

IPC/ RGBW

RGBW – meerkleurige lijnverlichting – met Intelligent Power Control (IPC). Met IPC wordt altijd de volledige led capaciteit benut. Door de constante lichtopbrengst van de led downlight wordt een project optimaal verlicht, ongeacht de lichtkleur. Zonder IPC gaat een deel van de RGBW lamp verloren, afhankelijk van de gekozen kleur kan dit verlies wel oplopen tot 75%.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.