Montagesystemen

Montagesystemen verdienen de hoogste kwaliteit. Voor de bevestiging van de zonnepanelen gebruiken wij enkel en alleen de beste kwaliteit.

Onze zonnepanelen kunnen op een schuin of plat dak gemonteerd worden en ook als veldopstelling. Voor dakintegratie (BIPV) of een overkapping hebben wij ook zeer fraaie esthetisch verantwoorde oplossingen voor u! 

Bij GroenOpgewekt maken wij gebruik van Nederlandse bevestigingssystemen, bestaande uit SunBeam, ValkSolar, Flat-Fix Fusion, SolarConstruct en SolarStell bevestiging- en montagesystemen.

MVO

Solarstell montagesystemen produceert men gewoon in Zwolle. Lekker lokaal. Waarom? We hebben graag direct zicht op de productie, dan kunnen we snel schakelen en houden we de kwaliteit in de gaten. Bovendien komen veel van onze collega’s uit een kwetsbare groep. Zij hebben net even wat minder geluk in het leven gehad en krijgen bij ons een plek om met trots aan hun toekomst te werken. Ook de grondstoffen komen uit de regio, dus het vervoer en transport is minimaal. Dat zorgt dan weer voor een lage CO2-footprint.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

GOED ADVIES OVER MONTAGE SYSTEMEN

Een geschikt montagesysteem voor uw zonnepanelen uitzoeken is voor ons niet ingewikkeld, maar wel een technisch verhaal. Wij adviseren u, met onze jarenlange ervaring, welk systeem het best geschikt is voor uw specifieke situatie. Zo kan u het maximale uit uw bevestigde zonnepanelen halen. 

Kijk hier voor onze bevestiging mogelijkheden voor zonnepanelen op platte daken, schuine daken of als vrije veldopstellingen. 

 

TROTS!

Naast al onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook ‘meer bekende’ ambassadeurs, als De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen, evenals onze oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en Zwollenaren..daar zijn wij trots op! 

Wilt u meer projecten zien kijk dan op onze facebook-pagina. Of wilt u meer informatie over de montagesystemen waarmee wij uw zonnepanelen bevestigen, neem dan gerust contact op!