Montagesystemen

Montagesystemen verdienen de hoogste kwaliteit. Onze zonnepanelen kunnen op een schuin of plat dak gemonteerd worden en ook als veldopstelling. Voor dakintegratie (BIPV) of een overkapping hebben wij ook zeer fraaie esthetisch verantwoorde oplossingen voor u!

Onze strenge selectieprocedure heeft geresulteerd in een hoogwaardig assortiment Nederlandse bevestigingssystemen, bestaande uit SunBeam, ValkSolar en Flat-Fix Fusion bevestiging- en montage materialen.

GOED ADVIES

Een geschikte bevestigingssysteem uitzoeken is voor ons niet ingewikkeld, maar wel een technisch verhaal. Wij adviseren u, met onze jarenlange ervaring, welk systeem het best geschikt is voor uw specifieke situatie.

Kijk hier voor onze montage mogelijkheden op platte daken, schuine daken of als vrije veldopstellingen.

TROTS!

Naast al onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook ‘meer bekende’ ambassadeurs, als De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen, evenals onze oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en Zwollenaren..daar zijn wij trots op!