5 sterren nieuws!

Nieuwsbrief: Meppel 27 juli 2016

De concurrentie heeft het nakijken met de maximale score in alle beoordelingscategorieën. Vijf sterren voor SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen.

EU PROJECT

Volgens het rapport van de Duitse Stiftung Warentest worden de Glas-Glas zonnepanelen van SolarWatt als beste beoordeeld in een studie van het EU-project CLEAR (Europese Commissie).

De test is uitgevoerd in opdracht van Europese consumentenorganisaties en liet de productie van zonnepanelen evalueren door onafhankelijke experts.

Men beoordeelde producten van de meest vooraanstaande fabrikanten.

SolarWatt glas-glas zonnepanelen
SolarWatt glas-glas zonnepanelen

Vijf sterren

De nadruk lag zowel op de montage en laminering van de afzonderlijke cellen, als op de complete zonnepanelen. De controleprocedures en kwaliteitscontrole processen voor en na productie geanalyseerd.

Na de Nederlandse Consumentenbond test krijgt SolarWatt wederom, in alle categorieën, de maximale score van vijf sterren op Europees niveau.

5 sterren voor SolarWatt
SolarWatt Dresden.

We zijn erg blij met deze onderscheiding, omdat hiermee de hoge kwaliteit van onze zonnepanelen wederom is bevestigd. Er wordt niets aan het toeval overgelaten.

Integendeel, we zijn volledig overtuigd van de componenten en van onze productieprocessen. Daarom geven we op onze Glas-Glas zonnepanelen een product en vermogensgarantie van dertig jaar.

Glas-Glas

Sinds 1998 produceert SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen en wordt het beschouwd als de pionier in de markt.

De nieuwe generatie Glas-Glas zonnepanelen worden exclusief geproduceerd in de ultramoderne productiefaciliteit in Duitsland.

De zonnepanelen zijn dankzij het twee keer twee millimeter dunne glas zeer licht en van hoge kwaliteit.

5 sterren voor de Productie Glas-Glas zonnepanelen.
SolarWatt Dresden

Door de beschermende Glas-Glas laminering zijn de panelen zeer duurzaam en bestand tegen weersinvloeden en agressieve stoffen, zoals ammoniak en zout.

De Glas-Glas zonnepanelen van SolarWatt zijn vrijwel onbreekbaar en behouden hun vermogen beter dan traditionele Glas-Folie zonnepanelen. Ze bieden u de beste prijs-prestatieverhouding in de markt.

Offerte-aanvraag-2-300x49

Klimaatdoelstelling

Met het project CLEAR wil de Europese Commissie eindklanten helpen de juiste besluiten te nemen met betrekking tot decentrale energievoorziening.

De gebruikers hebben de mogelijkheid om informatie, ervaringen en oplossingen over de producten uit te wisselen in een online community.

De regeling werd in maart 2014 ingesteld en is ontworpen om te helpen bij het bereiken van de Europese klimaatdoelstellingen.

Kijk voor meer nieuws in ons archief.