82% Nederlanders wil meer zonne-energie

Nieuws: Meppel november 2017

82% van de bevolking wil dat Nederland meer gebruik gaat maken van zonne-energie. Dit blijkt uit onderzoek van Ørsted, voorheen DONG Energy, onder ruim 2.000 respondenten.

De Beste zonnepanelen in Nederland

Het onderzoek dat uitgevoerd is door Edelman Intelligence in opdracht van Ørsted blijkt dat wereldwijd 82% van de bewoners kiest voor een wereld die volledig draait op groene energie. De Groene Energie Barometer is gebaseerd op enquêtes onder 26.000 personen uit 13 landen.

Zonne-energie

De belangrijkste uitkomsten voor Nederland zijn:

  • 84 procent van de Nederlanders vindt dat Nederland het gebruik van steenkool moet uitfaseren;
  • Zonne-energie is van alle hernieuwbare energievormen het meest populair onder de respondenten;
  • 71 procent van de Nederlanders vindt dat de bouw en productie van meer groene energie draagt bij aan economische groei;
  • 82 procent van de Nederlanders wil dat Nederland meer gebruik maakt van zonne-energie; voor windenergie op zee is dit 76 procent en voor windenergie op land 67 procent.

Zonnepanelen-energie

GroenOpgewekt 5.0

Als ervaren, exclusief Premium Partner installeren wij sinds 2012 Duitse (BMW) en Nederlandse Glas-Glas zonnepanelen.

Glas-Glas zonnepanelen zijn onze specialiteit, als een van de meest toonaangevende bedrijven in Midden en Noord Nederland.

Wij leveren u maximale stroomproductie zonder zorgen, het is immers een investering voor jaren! GroenOpgewekt 5.0 daar kunt u op vertrouwen.

We installeren en onderhouden zonne-energie installaties o.a. bij zakelijke eindgebruikers, MKB, (semi)overheid, aannemers, agrariërs en particulieren.

GARANTIE

SolarWatt (BMW) en Exasun Glas-Glas zonnepanelen komen rechtsreeks uit de fabriek zonder tussenhandel. Dus ook uw garantie is hiermee gegarandeerd.

Kijk voor meer nieuws in ons archief.