Onderscheiden voor innovatie

Nieuws: Meppel juni 2018,

MyReserve-opslagsysteem

SolarWatt, de grootste leverancier van fotovoltaïsche systemen in Europa, is door de Duitse Raad voor Vormgeving onderscheiden voor zijn innovatiekracht. Het bedrijf viel bij de prestigieuze German Innovation Award 2018 twee keer in de prijzen met zijn MyReserve-opslagsysteem.

MyReserve-opslagsysteem SolarWatt twee keer in de prijzen!
MyReserve-opslagsyteem

WINNAAR

De topjury wees het MyReserve-opslagsysteem systeem als winnaar aan in zowel de categorie Excellence in Business to Consumer als de overkoepelende categorie Design Thinking.

Bij de ontwikkeling van onze MyReserve-accu is er bewust niet alleen ingezet op vermogen en efficiëntie, maar ook op optimaal gebruiksgemak voor eindgebruikers en installateurs. Deze onderscheiding is opnieuw een prachtige bevestiging van de innovatiekracht van SolarWatt.

De Duitse Raad voor Vormgeving brengt met de German Innovation Award producten en oplossingen in verschillende sectoren onder de aandacht die zich van alle voorgaande oplossingen onderscheiden op gebruiksvriendelijkheid en toegevoegde waarde.

Alleen bedrijven die zijn voorgedragen door een panel van experts of de scouts van de Raad voor Vormgeving mogen meedingen. De onderscheiding wordt uitgereikt in de categorieën Excellence in Business to Consumer en Excellence in Business to Business.

MODULAIR

De nieuwste generatie thuisaccu MyReserve-opslagsysteem is volledig modulair en opgebouwd uit slechts twee basiscomponenten: de accu en de elektronica. Beide zijn niet groter dan een schoenendoos en wegen niet meer dan 25 kg.

Deze modules zijn eenvoudig met meerdere exemplaren te koppelen tot één gecombineerde accu met elke gewenste capaciteit vanaf 2,4 kWh. Dit maakt de accu van SolarWatt flexibel toepasbaar, als thuisbatterij voor particulieren of als commerciële oplossing.

Bron: ANP Pers Support/ 12 juni 2018

GLAS-GLAS ZONNEPANELEN ÈN MYRESREVE

Voor klanten die duurzaamheid serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief, hoogstaand en passend antwoord gericht op de lange termijn kunnen de Myreserve perfect koppelen met onze SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen.

Verduurzaming met zonne-energie zonnepanelen

 

Kijk voor meer nieuws in ons archief.