REESTWALK 2018

Nieuws: Meppel 5 november 2018

PLEZIER VOOR JEZELF EN PLEZIER VOOR EEN ANDER!

Rotary club Meppel organiseerde de Reestwalk 2018, een wandeling door het prachtige Reestdal! Met een paar uur plezier voor jezelf help je iemand anders aan een welverdiende vakantie!

GroenOpgewekt 5.0 zonnepanelen sponsort de Reestwalk 2018
Reestwalk – 2018

DOEL

Met de opbrengst van deze wandeling kunnen veel arme gezinnen met kinderen uit Meppel een weekend of midweek op vakantie in Nederland! Rotary Meppel heeft zich ten doel gesteld om met dit evenement 50 gezinnen een vakantievoucher te kunnen aanbieden!

Zonnepanelen tijdens de Reestwalk 2018
Snack & Track
De Reest
De Reest

DE WANDELING

De wandeling bestaat uit twee verschillende routes (12 en 5 kilometer). Onderweg was er van alles te beleven valt. O.a foodtrucks, kindervermaak, verhalenvertellers, muziek (May and June), glühwein en nog veel meer.

Na de finish was er op Châteauhotel- en restaurant De Havixhorst een jazzy borrel met optredens van Geert Jan Brader en Ted Pickman.

De Reestwalk 2018 en de wandeling door het Reestdal
De wandeling
Ted Pickman tijdens de Reestwalk 2018 in restaurant De Havixhorst in De Wijk
Ted Pickman
May and June tijdens de Reestwalk 2018
May and June

Start en finish

De start en finish van de wandeling was bij Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst. Dit is een havezathe op een landgoed vol inspiratie. Het ademt historie, natuur en cultuur. Je hoeft er maar eventjes te zijn om er deel van te worden.

Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst
Châteauhotel -restaurant De Havixhorst

SPONSOR

Voor bedrijven was het mogelijk om als sponsor deel te nemen aan dit evenement. Wij (GroenOpgewekt 5.0) kijken terug op een hele fijne en zonnige Reestwalk 2018.

Reestwalk 2018 is mede mogelijk gemaakt door GroenOpgewekt 5.0, de Rabobank, KPMG, van Triest, Pool, De Havixhorst, Zwembad Hesselingen, Borckbernd, Lever notarissen, Boelens en Jorritsma, van dorsten makelaars, Inreda, atlas sport, van ditshuizen makelaardij, tetsta, fizz, trots, reavamo, olijslager, van der veer advocaten, cushman en waekfield, Boren, de bloementuin, kofferbakker, houtman mode, esbi, educatie plus, amsterdam city camp, brander wines, kisjes, mooi wonen meppel en ZS
Sponsors – Reestwalk 2018
Rotary Meppel Restwalk 2018
Rotary Meppel

Kijk voor meer nieuws in ons archief.