Zonnerijwielstalling Venlo

NIEUWSBRIEF: Meppel 4 september 2017

GroenOpgewekt 5.0 uit Meppel krijgt opnieuw opdracht voor het ontwerpen, leveren en installeren van een zonnerijwielstalling in Venlo.

Weer een mooi voorbeeld van een gebouw geïntegreerde oplossing met hoogwaardige zonnepanelen van GroenOpgewekt 5.0 uit Meppel in combinatie met een Nederlandse staalconstructie.

zonnerijwielstalling in Venlo
Zonnerijwielstalling Sevenum (6-9-2017).

Zonnerijwielstalling (BIPV) opgeleverd door GroenOpgewekt 5.0 uit Meppel bij het DC (distributiecentrum) in Venlo/ Sevenum. Breaam duurzaamheid certificaat ‘very good’.

Zonnerijwielstalling in Sevenemum en hoogeveen
Zonnerijwielstalling Venlo (6-9-2017).

Opdrachtgevers: Prologis Europe Amsterdam en ASK Romein Bouw Roosendaal.

Zonnerijwielstalling GroenOpgewekt 5.0 uit Meppel
Zonnerijwielstalling Venlo (6-9-2017).
6-9-2017
Zonnerijwielstalling Venlo (6-9-2017).

Materialen

Duitse Solarwatt zonnepanelen met een SMA omvormer, rokersruimte met zitbanken en glaswanden (gelaagd), led-verlichting en vier oplaadpunten voor de fiets. De Nederlandse staalconstructie is in de zinkcoat en grijze aflak (RAL) gespoten.

Zonnerijwielstalling - Primeur in Nederland 2015
Primeur in Nederland 2015 – Venlo

ZONNEPANELEN

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen worden geproduceerd in Duitsland (Dresden), hebben het hoogste rendement en de best claimbare garanties. Ze hebben de laagste kWh prijs, de laagste degradatie, zijn waterdicht, hagelbestendig en als beste getest door De Consumentenbond.

EXPERTISE

GroenOpgewekt 5.0 is een ervaren en gecertificeerd Premium Partner (2011) van de nieuwe generatie Glas-Glas zonnepanelen van Solarwatt uit Duitsland.

Met deze onderscheiding bent u verzekerd van uitmuntende product- en servicekwaliteit en krijgt u een helder, transparant en evenwichtig advies op basis van kwaliteit, prijs en jarenlange ervaring.

GroenOpgewekt 5.0

We leveren en installeren totaalconcepten met Europese high-end kwaliteit zonnepanelen, all-electric verwarming en complete ledverlichting installaties. Alles rechtstreeks uit de fabriek, geschikt voor de lange termijn èn klaar voor de toekomst!

Jarenlange expertise en grondig analyse- & advieswerk zijn de basis voor het hoogste rendement op uw investering. We werken dan ook proactief, nemen graag het voortouw en inspireren in plaats van concurreren.

Wilt u meer weten, neem dan gerust even contact met ons op.

 

Kijk voor meer nieuws in ons archief.