Primeur 300 Wp zonnepaneel

Als eerste ter wereld komt SolarWatt met de primeur: een krachtig HIGH PERC Glas-Glas zonnepaneel met een vermogen van 300 Wattpiek.

Nieuwbrief: Meppel 17 februari 2016.

PRIMEUR

SolarWatt, de Duitse pionier in zonne-energie, is het eerste bedrijf dat een Glas-Glas zonnepaneel maakt in deze variant en met dit vermogen.

Solarwatt 60M highpower Glas-Glas zonnepaneel
Solarwatt 60M highpower Glas-Glas zonnepaneel.

EXTREME TEST

Glas-Glas zonnepanelen van SolarWatt zijn zeer duurzaam en bestand tegen allerlei weersinvloeden en nagenoeg onbreekbaar.

Na vijfduizend uur (dertig jaar), onder zeer zware omstandigheden, verloor het Glas-Glas zonnepaneel minder dan één procent van het vermogen.

Bij deze extreme zonnepanelen test worden extreme weersomstandigheden in een laboratorium nauwkeurig nagebootst en versneld

GLAS-GLAS 

SolarWatt is in staat – als enige fabrikant in de markt – om dertig jaar productgarantie te geven op de Glas-Glas zonnepanelen en dertig jaar vermogensgarantie.

Steeds meer consumenten kiezen voor het type glas-glaszonnepanelen, dat nu dus ook beschikbaar is met een vermogen van 305 Wp.

Ze leveren gegarandeerd een 25 procent hogere opbrengst en de levensduur neemt met 33 procent toe ten opzichte van gangbare panelen met kunststof aan de achterzijde.

Degradatie zonnepanelen

U kunt daardoor exact uitrekenen welk rendement je met de panelen behaalt. Om de installatie veilig en goed te laten verlopen, worden de zonnepanelen uitsluitend geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs.

Veilige zonnepanelen en hoge prestaties zijn zeer belangrijk voor ons. U profiteert immers alleen van het vermogen van het zonnesysteem als het complete systeem betrouwbaar en efficiënt werkt en dus op de lange termijn kosten bespaart.

VERMOGENSGARANTIE

Vermogensgarantie geeft het vermogen van het zonnepaneel weer in de tijd, het laat zien hoeveel het vermogen per jaar maximaal mag afnemen. Bij veel zonnepanelen neemt het vermogen na verloop van tijd, zeker na tien jaar, significant af.

Venema Hardenberg met SolarWatt 60M Style High-Perc Glas-Glas zonnepanelen - beste uit de test
60M Style HIGH-PERC Glas-Glas – Hardenberg.

GroenOpgewekt 5.0 is SolarWatt premium partner

 

Kijk voor meer nieuws in ons archief.