Wijnfeest 2017

Nieuws: Balkbrug 11 september 2017

GroenOpgewekt 5.0 uit Meppel dankt iedereen hartelijk voor de aanwezigheid en super gezellige dag van een wel zeer geslaagd en succescol “Wijnfeest.”

Wijnfeest 2017 Reestlandhoeve Balkbrug, dicht bij Meppel
Wijnfeest 2017 Balkbrug
GroenOpgewekt 5.0 uit Meppel en BMW Dusseldorp uit Zwolle gezamenlijk aanwezig op het wijnfeest van de Reestlandhoeve in Balkbrug
GroenOpgewekt 5.0 & BMW Dusseldorp

DUURZAAM

In samenwerking met BMW Dusseldorp uit Zwolle hebben we diverse mogelijkheden van duurzaamheid onder de aandacht gebracht.

De nieuwe generatie SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen en de BMW-i8 (een hybride sportwagen vol technische snufjes), beide merken in handen van BMW, kregen hierbij onze speciale aandacht.

De belangstelling van de honderden aanwezigen was groot en indrukwekkend.

Duurzaamheid, bewustwording creëren, kennis delen, aanjagen en diverse andere mogelijkheden van energie besparen onder de aandacht was de missie en dat is ons gelukt!

GroenOpgewekt 5.0 en BMW
GroenOpgewekt 5.0 zonnecarports.

LOUNGEN

Het was een heerlijk dagje na-zomeren Een dag die in het teken stond van lekker loungen en gezellig genieten ‘van de Reestlander wijnen’ met collega’s, familie en vrienden.

Wijnfeest Reestlandhoeve in Balkbrug en GroenOpgewekt 5.0 uit Meppel i.s.m. BMW Dusseldorp uit Zwolle
Wijnfeest Reestlandhoeve

Genieten van lekkere hapjes, muziek, voordrachten, kleine optredens, diverse bijzondere producten en kunst.

GO-CARPORT

Tijdens het wijnfeest was er ook veel belangstelling voor onze high-end zonnecarports en zonnerijwielstallingen. Carports die zichzelf terugverdienen!

GroenOpgewekt 5.0 zonnerijwielstalling in Sevenum 2017 in opdracht van ASK Romein bv en Prologis Europe bv
Zonnerijwielstalling Sevenum 2017

Een elektrische auto- scooter- of fiets ‘gratis’ opladen onder je eigen energiedak met je eigen zonnestroom. En daarna de overtollige zonne-energie gebruiken voor andere huishoudelijke doeleinden of opslaan in je eigen batterij. Wie wil dat nu niet?

Zonnerijwielstalling Meppel
Zonnerijwielstalling Venlo 2015

REESTLANDHOEVE

Reestlander wijnen, Nederlandse wijn op de grens van Overijssel en Drenthe, is een sterke loot binnen wijnbouw Nederland. Het wijngoed van John & Wilma Huisman staat bekend om zijn goede Nederlandse wijn.

Ze streven er naar om Nederlandse biologische wijnen te maken. De druiven worden zoveel mogelijk biologisch en bio-dynamisch geteeld. De Reestlander wijnen hebben dan ook al diverse prijzen gewonnen in binnen- en buitenland.

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen

Meer weten, neem dan gerust contact op.

Kijk voor meer nieuws in ons archief.