Zonnelening Drenthe

Vraag nu uw zonnelening aan in Drenthe! MEPPEL – EMMEN – HOOGEVEEN – DE WOLDEN – BORGER ODOORN – MIDDEN DRENTHE – WESTERVELD…enz.

Zonnelening voor woningeigenaren in diverse gemeentes van de Provincie Drenthe. U kunt profiteren van een goedkope zonnelening om zonnepanelen aan te schaffen. Met de Zonnelening Drenthe kunt u als particuliere woningbezitter geld lenen om te investeren in het opwekken van zonne-energie. Omdat de rente van de Zonnelening tot maximaal 3% lager is, kunnen energiebesparende maatregelen zichzelf sneller terugverdienen.

Onze zonnepanelen zijn van de hoogste kwaliteit en bieden u de meest uitgebreide garantie en zekerheden!

Wij helpen u graag verder met het maken van vrijblijvende offerte in combinatie met een maatwerk adviesgesprek. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0522 – 853513 voor het maken van een afspraak op locatie of zend een e-mail naar info@groenopgewekt.nl en wij nemen spoedig contact met u op.

Zonnelening 2016 Zonnepaneken Meppel, Borger Odoorn, Hoogeveen, Emmen, De Wolden, Midden Drenthe, Westerveld

Als inwoner van de Provincie Drenthe kunt u voor maatregelen gericht op het opwekken van zonne-energie, een zonnelening aanvragen. Door deze lening te voorzien van een rentevoordeel wil de provincie Drenthe u financieel ondersteunen met het opwekken van energie. Deze lening is gebaseerd op het opwekken van zonne-energie. Dit rentevoordeel is vastgelegd in de Duurzaamheidslening Hernieuwbare Energie, kortweg ‘Zonnelening Drenthe’.

AANMELDEN

Wilt u graag een aanvraag indienen voor de Zonnelening, maar is het loket in uw gemeente nog niet open? Vul dan uw hier gegevens in en u wordt automatisch op de hoogte gebracht, zodra u een aanvraag in kunt dienen.

SVN

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland voert de subsidieregeling samen met SVn uit. Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten, kortweg SVn, is een onafhankelijke financiële partner voor gemeenten, provincies, woningcorporaties of andere marktpartijen in volkshuisvesting.

De zonnelening is een duurzaamheidslening. Dat betekent dat de voorwaarden van de duurzaamheidslening van het SVn van toepassing zijn. Kijkt u voor meer informatie op de website van SVn.

Rente

U ontvangt een lening met een gunstige interestvoet. De rente staat gedurende de gehele looptijd vast. Voor het actuele rentetarief kunt u terecht op de website van SVn.

Informatie

Het SVn voert een kredietwaardigheidstoets uit en bepaalt of u in aanmerking komt voor de zonnelening. Heeft u vragen over deze kredietwaardigheidstoets, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met SVn via telefoonr. (033) 253 94 01.

Zonnelening Meppel
Met Zonnegarant keurmerk.

Kijk voor meer nieuws in ons archief.