Offerte aanvragen niet mogelijk

Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om een offerte bij ons aan te vragen, voor andere vragen helpen wij u graag en kunt u contact met ons opnemen via 0522 853513 of via onze contact pagina.

De vraag naar zonnepanelen van GroenOpgewekt is buitengewoon hoog, de prijzen stijgen, de levertijden schuiven op door tekorten etc. etc. Het aantal offerte aanvragen en opdrachten ligt veel hoger dan normaal, vraag en aanbod zijn momenteel volledig uit balans.

Resumé

Wij hadden gehoopt inmiddels in een rustiger vaarwater terecht te komen na alle Corona perikelen. De oorlog in Oekraïne en schaarste aan grondstoffen in het algemeen zorgen er echter voor dat we ons nog steeds in een erg turbulente markt bevinden.

Een bijzondere situatie! Wij hopen dat de verschrikkelijke situatie in Oekraïne niet escaleert, in eerste plaats voor de inwoners daar maar ook in de hoop dat daarmee de grondstof- en energiemarkt zich weer stabiliseert.

“We verzekeren u dat we er alles aan doen om zo spoedig mogelijk meer duidelijkheid te kunnen geven over nieuwe aanvragen en/of een nieuwe installatiedatum.” Onze focus ligt momenteel volledig bij de planning van huidige orders en opdrachtgevers.

Bronnen

Wij hopen op uw begrip, namens het gehele Team GroenOpgewekt