Over SolarWatt

SolarWatt is marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag.

Het bedrijf werd opgericht in 1993 en heeft zijn hoofdkantoor in Dresden, Duitsland. Daarnaast is Solarwatt gevestigd in Nederland, Australië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië en Spanje.

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen worden volledig geproduceerd in Dresden sinds 1993, als 100% Duits bedrijf en 100% Duitse garantiegever. SolarWatt is voor bijna 100 % in handen van Stefan Quandt, grootaandeelhouder van BMW-groep.

Het bedrijf heeft wereldwijd ongeveer 450 medewerkers in dienst en werkt samen met internationale organisaties als BMW, Bosch en E.O.N.

SolarWatt richt zich met hoogwaardige zonnepanelen en intelligente energiesystemen op de particuliere en zakelijke markt.

Premium Partnership SolarWatt

Groen Opgewekt is Premium Partner van SolarWatt. Premium Partners hebben geavanceerde trainingen ondergaan en realiseren hiermee consequent een uitzonderlijk hoge mate van klanttevredenheid. Zij hebben alle trainingen voltooid en leveren uitzonderlijk hoge prestaties op het gebied van ontwerp en kwaliteit.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies? U kunt contact opnemen via onderstaande button.

Neem contact op