Partners

GroenOpgewekt 5.0 is een vooruitstrevende onderneming en gespecialiseerd in de levering en installatie van high-end kwaliteit zonnepanelen,  all-electric verwarming en industriële led verlichting.

GroenOpgewekt 5.0 gelooft in samenwerking. Samenwerking met de klant enerzijds en samenwerking met betrouwbare, ervaren sterke partners anderzijds.

GroenOpgewekt 5.0 is officieel partner van ‘Expeditie Energieneutraal wonen in Drenthe. Met de ondertekening dragen diverse organisaties, waaronder GroenOpgewekt 5.0, actief bij aan deze energie expeditie.

GroenOpgewekt 5.0 is officieel partner van ‘Slim wonen met energie.’ SLIM is partner van Bouwend Nederland en Uneto VNI. SLIM garandeert de kwaliteit van alle aangesloten bedrijven: alleen bedrijven die aan vooraf gestelde criteria voldoen mogen het SLIM-keurmerk voeren. Het SLIM-keurmerk is voor een garantie dat het bedrijf zijn beloftes ook daadwerkelijk waar kan maken.

SolarWatt zonnepanelen SEI zonnestroom

GroenOpgewekt 5.0 is sinds 2012 erkend en gecertificeerd Premium Partner van SolarWatt. Met deze onderscheiding bent u verzekerd van uitmuntende product- en servicekwaliteit en krijgt u een helder, transparant en evenwichtig advies op basis van kwaliteit, prijs en jarenlange ervaring.

Exasun zonnepanelen SEI zonnestroom

GroenOpgewekt 5.0 is erkend en gecertificeerd Premium Partner van ExaSun. Met deze onderscheiding bent u verzekerd van uitmuntende product- en servicekwaliteit en krijgt u een helder, transparant en evenwichtig advies op basis van kwaliteit, prijs en jarenlange ervaring.

SolarEdge omvormer SEI zonnestroom

GroenOpgewekt 5.0 is erkend en gecertificeerd Premium Partner van SolarEdge (Select certified partner). Met deze onderscheiding bent u verzekerd van uitmuntende product- en servicekwaliteit en krijgt u een helder, transparant en evenwichtig advies op basis van kwaliteit, prijs en jarenlange ervaring.

Energiemeesters

ondernemend Meppel
Voorzitter EnergieMeesters P. Slurink (r)
GroenOpgewekt 5.0 is officieel partner van Energiemeesters uit Meppel. Dit team bestaat uit 8 regionale bedrijven, met ieder haar eigen specialisatie. Energiemeesters Meppel biedt ‘totaaloplossingen en maatwerk’ voor bedrijven en particulieren met nieuwbouw- en/of verbouw plannen in combinatie met energiebesparende oplossingen en- of energie opwekking.

MEER PARTNERS

van der Valk Solar

Wurth montage materiaal

 

Fronius omvormer

SMA omvormer

TU Delft

 

Slim Energie Thuis Meppel Zwolle

Zwolle

 

logo overijssel-samenwerken aan nieuwe energie

 

appartement-en-eigenaar