Partners

GroenOpgewekt 5.0 is een vooruitstrevende onderneming en gespecialiseerd in de levering en installatie van hoge kwaliteit zonnepanelen, all-electric verwarming en industriële led verlichting installaties.

Wij geloven in samenwerking. Samenwerking met de klant enerzijds en samenwerking met betrouwbare en sterke partners anderzijds.

GroenOpgewekt 5.0 is officieel partner van Expeditie Energieneutraal wonen in Drenthe. Met de ondertekening dragen diverse organisaties, waaronder GroenOpgewekt 5.0, actief bij aan deze energie expeditie.
SolarWatt zonnepanelen SEI zonnestroom

GroenOpgewekt 5.0 is sinds 2012 erkend en gecertificeerd Premium Partner van SolarWatt. Met deze onderscheiding bent u verzekerd van uitmuntende product- en servicekwaliteit en krijgt u een helder, transparant en evenwichtig advies op basis van kwaliteit, prijs en jarenlange ervaring.

Exasun zonnepanelen SEI zonnestroom

GroenOpgewekt 5.0 is erkend en gecertificeerd Premium Partner van ExaSun. Met deze onderscheiding bent u verzekerd van uitmuntende product- en servicekwaliteit en krijgt u een helder, transparant en evenwichtig advies op basis van kwaliteit, prijs en jarenlange ervaring.

SolarEdge omvormer SEI zonnestroom

GroenOpgewekt 5.0 is erkend en gecertificeerd Premium Partner van SolarEdge (Select certified partner). Met deze onderscheiding bent u verzekerd van uitmuntende product- en servicekwaliteit en krijgt u een helder, transparant en evenwichtig advies op basis van kwaliteit, prijs en jarenlange ervaring.

Energiemeesters

ondernemend Meppel
Rechts: voorzitter P. Slurink.
GroenOpgewekt 5.0 is partner van Energiemeesters uit Meppel. Dit team bestaat uit 8 regionale bedrijven, met ieder haar eigen specialisatie.
Energiemeesters Meppel biedt ‘totaaloplossingen en maatwerk’ voor bedrijven en particulieren met nieuwbouw- en/of verbouw plannen in combinatie met energiebesparende oplossingen en- of energie opwekking.

Summer Fair viert samen met GroenOpgewekt 5.0 haar 25-jarig bestaan tijdens de Pinksteren op 2, 3, 4 en 5 juni 2017 in de tuinen van Landgoed ’t Laer in Ommen. Summer Fair is smaakvol, inspirerend en buitengewoon gezellig! Het meest memorabele uitje van het jaar.

GroenOpgewekt 5.0 levert en installeert Duitse REMKO lucht-water warmtepompen bij bedrijven en particulieren voor zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw. De warmtepompen zijn geschikt voor actieve of passieve koeling, zonder dure grondboringen.

Forstner boiler

GroenOpgewekt 5.0 werkt o.a. met Föstner Speichertechnik. De warmte wordt op innovatieve en doordachte wijze in diverse lagen opgeslagen. Door deze manier van opslag kan in verschillende ‘temperatuur zones’ in de boiler heel specifiek een bepaalde warmtebron worden voorzien van warmte.

Sonnenkraft zonneboiler

GroenOpgewekt 5.0 levert en installeert Sonnenkraft zonneboilers van hoge kwaliteit, ze voldoen aan alle eisen van deze tijd. De productie vindt plaats in Oostenrijk, sinds 1993.

BuyRely

GroenOpgewekt 5.0 werkt samen met BuyRely. Dit is een speciale ING rekening waar u gebruik van kunt maken om veilig zaken te doen. Via de online applicatie houd je overzicht over de betalingen en kom je nooit voor verrassingen te staan.

van der Valk Solar

 

Wurth montage materiaal

 

Fronius omvormer

 

SMA omvormer

TU Delft

 SLIM wonen met energie

Slim Energie Thuis Meppel Zwolle

Zwolle

logo overijssel-samenwerken aan nieuwe energie

appartement-en-eigenaar