Partners

GroenOpgewekt is gevestigd in Meppel en Hengevelde, een vooruitstrevende onderneming en gespecialiseerd in advies, levering en installatie van high-end kwaliteit zonnepanelen installaties! Alles voorbereid op de toekomst, rechtsreek af fabriek uit Nederland en Duitsland.

“Wij geloven in samenwerking. Samenwerking met de klant enerzijds en samenwerking met ervaren en betrouwbare partners anderzijds.”

HOGESCHOOL WINDESHEIM

Wij begeleiden studenten van de opleiding SBRM van Windesheim tijdens het afstuderen.

Expeditie energieneutraal wonen drenthe

De Expeditie naar energieneutraal wonen in Drenthe is geen wedstrijd, want ieder mag in zijn eigen tempo op weg naar het einddoel. Maar de deelnemers aan de expeditie hebben wel één gezamenlijk einddoel: een energieneutrale Drentse woonomgeving in 2040.

DIT Partner van GroenOpgewekt 5.0

PREMIUM PARTNER SOLARWATT, SINDS 2011

SolarWatt, sinds 2011! Met deze onderscheiding bent u verzekerd van uitmuntende product- en servicekwaliteit en krijgt u een helder, transparant en evenwichtig advies op basis van kwaliteit, prijs en jarenlange ervaring.

Premium Partner ExaSun, SINDS 2012

Met deze onderscheiding bent u verzekerd van uitmuntende product- en servicekwaliteit en krijgt u een helder, transparant en evenwichtig advies op basis van kwaliteit, prijs en jarenlange ervaring.

slim wonen met energie

SLIM is partner van Bouwend Nederland en Uneto VNI. SLIM garandeert de kwaliteit van alle aangesloten bedrijven: alleen bedrijven die aan vooraf gestelde criteria voldoen mogen het SLIM-keurmerk voeren. Het SLIM-keurmerk is voor een garantie dat het bedrijf zijn beloftes ook daadwerkelijk waar kan maken.

Slim wonen Partner van GroenOpgewekt 5.0

Premium Partner SolarEdge

Met deze onderscheiding bent u verzekerd van uitmuntende product- en servicekwaliteit en krijgt u een helder, transparant en evenwichtig advies op basis van kwaliteit, prijs en jarenlange ervaring.

SolarEdge omvormer SEI zonnestroom

BESPAAR LOKAAL MEPPEL

Bespaar lokaal Meppel is het onafhankelijk energieplatform, ondersteund door de gemeente Meppel dat particuliere woningeigenaren en bedrijven stimuleert en ondersteunt bij het nemen en realiseren van energiebesparende maatregelen in de woning of het bedrijfspand. Eén onafhankelijk aanspreekpunt!

Van Dorsten makelaars partner van GroenOpgewekt 5.0

 

van der Valk Solar

 SMA omvormer

Slim Energie Thuis Meppel Zwolle

Zwolle

logo overijssel-samenwerken aan nieuwe energie

Link naar Online zakengids