BEDRIJVEN – BENG

Bij Het kooklokaal in Emmen hebben we een compleet zonnestroom systeem geplaatst met Duitse Glas-Glas zonnepanelen, Duitse omvormers en een lichtgewicht FlatFix Fusion montage systeem.

KLANT AAN HET WOORD

Bert Post – Emmen: Wij hebben voor GroenOpgewekt 5.0 gekozen, omdat dit bedrijf een duidelijk visie heeft over een samenwerking, de begeleiding, de hoge kwaliteit van hun producten en de prima zakelijke referenties regionaal.

Jarenlang heb ik getwijfeld, maar de energie- en belasting prijsstijgingen van de afgelopen jaren hebben mij uiteindelijk doen besluiten een zonnestroom installatie aan te schaffen om meer onafhankelijk te zijn. Dit wil toch elke ondernemer?

Voor ons nageslacht en de daarop volgende generatie(s) moeten we spoedig en vooral ‘samen’ de CO2 uitstoot reduceren, anders is er weinig tot geen toekomst meer voor hen.

Het wordt tijd dat iedereen zich hiervan bewust wordt! Inmiddels draait onze zonnestroom installatie naar volle tevredenheid en verdien ik met mijn zonnepanelen de investering in een paar jaar terug.

Daarna ga ik echt geld verdienen!

EMMEN – MEPPEL

GroenOpgewekt 5.0 gaat voor tevreden klanten. Tijdens de offerte fase werd ik snel en keurig te woord gestaan en kreeg een duidelijk, vakkundig en een transparant advies. Gedurende het project werd het mij pas helemaal duidelijk dat GroenOpgewekt 5.0 zich inderdaad ‘zonnestroom specialist’ mag noemen.

Het voortraject en de installatie verliepen vlot en professioneel en alles werd keurig afgewerkt. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en ga nu minimaal 30 jaar genieten van mijn eigen zonnestroom installatie.

Dit had ik natuurlijk veel eerder moeten doen! 

zonnepanelen Kampen
Legplan in uitvoering.
Glas-Glas zonnepanelen Steenwijk
Glas-Glas zonnepanelen.
Zonnepanelen Zwolle
Alles uitlijnen.
Glas-Glas Zonnepanelen Emmen
Glas Glas zonnepanelen Meppel
Glas Glas zonnepanelen in Zwolle en Steenwijk

Kijk voor meer projecten in ons archief.