PARTICULIEREN – NOM

GRATIS

De familie P. van Nimwegen uit Zwiggelte maakt, sinds 8 juli 2014, gebruik van ‘gratis’ zonnestroom. De energiemeter holt achteruit.

106 kWh/Wp

De start van uw investering begint bij een juiste en betrouwbare kWh berekening!

De 36 SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen op de kapschuur (9180 Wattpiek) van de Fam. P. van Nimwegen brengen maar liefst (aantoonbaar) 105 en 106 kWh/Wp op in 2015 en 2016!

Zonnepanelen in De Wijk
106 kWh/Wattpiek

ENERGIEMETER

Een achteruit hollende energiemeter! Minimaal dertig jaar lang hoge kWh opbrengsten, nagenoeg geen degradatie en 30 jaar garantie af fabriek SolarWatt – BMW.

KWALITEIT

Een investering in zonnestroom doe je niet zomaar en is niet alleen afhankelijk van prijs en praatjes. Het gaat vooral om de juiste kwaliteit producten, gegarandeerde zekerheden en bovenal de kWh uur opbrengsten ‘ieder’ jaar weer!

KLANT

Dhr. P. v. Nimwegen: Van een veldopstelling naar een kapschuur met 36 SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen om onze energiecentrale beter in het landschap in te passen. De adviezen en samenwerking, met Pouwel Slurink van GroenOpgewekt 5.0, om dit te realiseren verliepen constructief en zeer prettig.

Beste zonnepanelen

Je ziet de energiemeter achteruit hóllen, geweldig hoor! Onze eerste stap naar schone energie. Met ons zonnestroom systeem hopen wij ongeveer evenveel energie op te wekken als ons jaarverbruik is. GroenOpgewekt 5.0 plaatste Duitse Glas-Glas zonnepanelen in combinatie met een Duitse SMA omvormer.

De keuze voor GroenOpgewekt 5.0 uit Meppel is gemaakt op basis van ons eigen onderzoek, de vele referenties van het bedrijf, maar bovenal hun specifieke en uitgebreide vakkennis. Ook de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid over de producten en ketens heeft ons doen besluiten met GroenOpgewekt 5.0 in zee te gaan

KAPSCHUUR

Zonnepanelen Koekange
Kapschuur in aanbouw – Zwiggelte
De energiemeter holt achteruit in Dalfsen met zonnepanelen van groenOpgewekt uit Meppel
SMA Sunny Tripower TL-20

Zonnepanelen Zwartsluis

Zonnepanelen Meppel
Kabels richting meterkast.
Zonnepanelen Staphorst
Solarwatt 60M Style Glas-Glas.

Zonnepanelen Meppel

Zonnepanelen Zwolle

Kijk voor meer projecten in ons archief.