PARTICULIEREN – NOM

GRATIS

De familie P. van Nimwegen uit Zwiggelte maakt – sinds 8 juli 2014 – gebruik van “gratis” zonnestroom. Zijn SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen brengen maar liefst 106 kWh/kWp op!

KWALITEIT

Een investering in zonnestroom doe je niet zomaar en is niet alleen afhankelijk van prijs en praatjes. Het gaat vooral om de juiste kwaliteit producten, gegarandeerde zekerheden en bovenal de kWh uur opbrengsten ‘ieder’ jaar weer!

KLANT AAN HET WOORD

Dhr. P. v. Nimwegen: Van een veldopstelling naar een kapschuur met 36 SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen om onze energiecentrale beter in het landschap in te passen. De adviezen en samenwerking, met Pouwel Slurink van GroenOpgewekt 5.0, om dit te realiseren verliepen constructief en zeer prettig.

Beste zonnepanelen

Je ziet de energiemeter achteruit hóllen, geweldig hoor! Onze eerste stap naar schone energie. Met ons zonnestroom systeem hopen wij ongeveer evenveel energie op te wekken als ons jaarverbruik is. GroenOpgewekt 5.0 plaatste Duitse Glas-Glas zonnepanelen in combinatie met een Duitse SMA omvormer.

De keuze voor GroenOpgewekt 5.0 uit Meppel is gemaakt op basis van ons eigen onderzoek, de vele referenties van het bedrijf, maar bovenal hun specifieke en uitgebreide vakkennis. Ook de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid over de producten en ketens heeft ons doen besluiten met GroenOpgewekt 5.0 in zee te gaan. 

KAPSCHUUR

Zonnepanelen Koekange
Kapschuur in aanbouw – Zwiggelte
Zonnepanelen Dalfsen
SMA Sunny Tripower TL-20
Zonnepanelen Meppel
Kabels richting meterkast.
Zonnepanelen Staphorst
Solarwatt 60M Style Glas-Glas.

Zonnepanelen Meppel

Zonnepanelen De Wijk

Zonnepanelen Zwartsluis

Zonnepanelen Zwolle

Kijk voor meer projecten in ons archief.