Zonnepanelen ‘onder het maaiveld’

OP HERHALING

April 2020

Voor de tweede keer op rij, en voor dezelfde bestaande en tevreden klant, een SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen veld ‘onder het maaiveld’. Dit keer geïnstalleerd op een landgoed in Gelderland (Gemeente Oldebroek). Met de vorige installatie (2015) hadden we de Primeur in Nederland!

ZONNEPANELEN Passend in het landschap

GroenOpgewekt 5.0 uit Meppel heeft een opnieuw een zonne-energie veld geplaatst, welke voldoet aan de omgevingsvergunning en past in het landschap. De installatie is voorzien van hoogwaardige Duitse Glas-Glas zonnepanelen en omvormer gemonteerd op het Nederlandse Flatfix Fusion montagesysteem.

Grindbak en waterafvoer gereed
Grindbak met kering wordt voorzien van een FlatFix Fusion onderconstructie.

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen

Net als de vorige keer (2015) heeft de klant gekozen voor GroenOpgewekt 5.0. Ervaring, netheid, kennis, opvolging en nazorg waren hiervoor doorslaggevend, maar ook de keuze van de hoogwaardige materialen rechtstreeks uit Duitsland en Nederland.

Plaatsen SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen

Sleuven t.b.v. het DC en AC kabel management
Nauwelijks zichtbaar op ca 50 meter

Ook weer klaar, stralend in de zon!

Kies altijd voor een ervaren installateur

Met zonnepanelen wordt u uw eigen energieleverancier. Het goed adviseren, aanleggen en installeren is een vrij complex proces. Sinds jaar en dag bent u hiervoor bij de installateurs van GroenOpgewekt 5.0 aan het juiste adres. Zij werken met de juiste materialen, houden zich aan de regels, hebben veel verstand van zaken en een bak aan ervaring.

Kijk voor meer projecten in ons archief.