Zonnepanelen rijwielstalling voor Prologis Europe bv

Het eerste project met gebouw geïntegreerde zonnepanelen, onder onze ‘nieuwe naam’ E-Ports b.v!

Een zonnepanelen rijwielstalling met volledig glazen zonnepanelen in Eindhoven – All-electric Prologis Park Eindhoven DC4, weer een primeur in Nederland 🇳🇱

E-Ports b.v. bouwt een turnkey zonnepanelen overkapping, ditmaal in opdracht van Prologis Europe b.v. Amsterdam en van der Heijden Bouw b.v. Schaijk.

DC4 PROJECT

Prologis Park Eindhoven DC4 is een 60.000 vierkante meter All Electric distributiecentrum in Eindhoven! Alles is gerealiseerd volgens de hoogste BREAAM Outstanding duurzaamheidseisen. Daarnaast ook volgens de hoge kwaliteitseisen van Prologis Europe b.v., dit met betrekking tot het welzijn van de toekomstige medewerkers en naar de normen van WELL Building Gold.

Naast de duurzaamheid aspecten in en rondom het gebouw, wordt ook de grond duurzaam ingezet. Voorheen diende deze locatie namelijk nog als vuilstortplaats.

E-PORTS B.V.

Vanwege de groeiende vraag naar zonnepanelen overkappingen en zonnepanelen carports is SolarWatt Premium Partner GroenOpgewekt bv samen met Seldenthuis Engineering bv een nieuwe entiteit gestart onder de naam E-ports b.v.

Direct een offerte aanvragen

De zonnepanelen zijn speciaal ontwikkeld voor veilige bovenhoofdse toepassing en daarmee bij uitstek geschikt voor zonnepanelen carports en zonnepanelen overkappingen.

De zonnepanelen rijwielstalling in Eindhoven biedt onderdak voor 48 fietsen en heeft diverse laadvoorzieningen, een rokersruimte met asbakken, wantcontactdozen t.b.v. E-Bikes èn rijwielrekken.

turnkey

E-Ports b.v. ontwerpt, bouwt en installeert, onder eigen engineering en bouwbegeleiding, high-end parkeervoorzieningen en overkappingen met gebouw geïntegreerde ‘glazen’ zonnepanelen (en oplaadpunten) bij bedrijven en (semi)overheden.

Sinds 2014 ‘modulaire en maatwerk’ zonnepanelen carport- en overkappingen. Alles turnkey, door heel Nederland én daarbuiten.

VIER DUBBEL FUNCTIE

Met B.I.P.V. parkeervoorzieningen, richt je je (bedrijfs)terrein efficiënter in en verduurzaam je de bedrijfsvoering! Een vier dubbel functie: droog parkeren, je eigen zonne-energie opwekken (en direct invoeden naar de verbruiker) en geld besparen, hogere EPC waarde en het zichtbaar verduurzamen van mobiliteit!

CONTACT

E-Ports b.v. – Meppel

E-Ports b.v. – Zoetermeer

 

Kijk voor meer projecten in ons archief.