Zonnerijwielstalling- carport

GroenOpgewekt uit Meppel ontwikkelt, ontwerpt en installeert unieke zonnerijwielstallingen en zonnecarports van Nederlandse bodem met geïntegreerde Duitse Glas-Glas zonnepanelen (BIPV). Wij doen dit vanaf 2020 onder de naam E-Ports b.v.

KWALITEIT

Duitse zonnepanelen en omvormers met Nederlandse led-verlichting, elektrische oplaadpunten, batterij opslag, rokersruimte, zitbanken en fietsenrekken enzovoort zijn mogelijk. Alle staaldelen worden gegalvaniseerd en in uw gewenste RAL kleur gespoten.

BREAAM

De eerste zonnerijwielstalling (2014) is geplaatst bij het nieuwe distributie centrum in Venlo, in opdracht van Prologis Europe b.v uit Amsterdam en A.S.K. Bouw b.v. uit Roosendaal.

Kenmerkend voor de projecten is het duurzame karakter, alles opgeleverd onder het BREEAM duurzaamheid certificaat met het very good predicaat.

Onderstaande zonnerijwielstalling is voorzien van de nieuwste generatie SolarWatt zonnepanelen (BIPV) en een Duitse SMA Sunny Tripower TL omvormer.

Zonnerijwielstalling 2017 Venlo - Meppel
Venlo 2014

2017

Onderstaande zonnerijwielstalling, september 2017, is voorzien van de nieuwe generatie Solarwatt zonnepanelen. Inclusief een Duitse SMA Sunny Tripower TL omvormer, rokersruimte, houten zitbanken, gelaagde glazen wanden, led-verlichting en vier elektrische oplaadpunten.

BIPV zonnepanelen Meppel Venlo
Venlo 2017
Solarwatt zonnepanelen Meppel en Venlo BIPV
Venlo 2017
Venlo 2017

Glas-Glas

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen worden volledig geproduceerd in Dresden (Duitsland). Ze hebben het hoogste rendement, de best claimbare garanties, de laagste kWh prijs, de laagste degradatie, zijn waterdicht en hagelbestendig.

GroenOpgewekt is sinds 2012 erkend en gecertificeerd Premium Partner van SolarWatt.

Met deze onderscheiding bent u verzekerd van uitmuntende product- en servicekwaliteit en krijgt u een helder, transparant en evenwichtig advies op basis van kwaliteit, prijs en ervaring.

Venlo 2015
Energieneutraal meppel
DC Prologis – park Venlo 2015.
Venlo 2015
Venlo 2015

Kijk voor meer projecten in ons archief.