Referenties

Onze klanten zijn ook onze ambassadeurs, daar zijn we super trost op! Hoe gaat dat in de praktijk, dat kunt u hieronder lezen bij KLANTEN VERTELLEN...

Voor meer zonne-energie projecten, klikt u op een van onderstaande links:

TROTS!

Naast onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook de wat ‘meer bekende’ ambassadeurs, als De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen, evenals Oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en Zwollenarendaar zijn wij supertrots op!

KLANTEN VERTELLEN…

ABN-AMRO BANK SNEEK

ExaSun Glas-Glas zonnepanelen – ABN AMRO Bank Sneek.

VOLKSBANK (SNS) KAMPEN

“Via een erkend technisch en duurzaam adviesbureau kwamen wij in contact met GroenOpgewekt 5.0 B.V. Vanaf het eerste contact tot de eindoplevering is alles perfect verlopen en zeer goed begeleid, we kunnen dan ook iedereen zonne-energie van GroenOpgewekt 5.0 aanbevelen.”

de beste zonnepanelen in Heerenveen

zonnepanelen in Kampen

  • Solarwatt Glas-Glas zonnepanelen – Volksbank Kampen
  • Ja, ik wil ook graag een offerte.

RODEN (Drenthe)

“Zeer goed en deskundig advies, men weet heel goed waar het over gaat en zijn zeer behulpzaam. Van advies, oplevering en nazorg tot en met de service een dikke duim voor GroenOpgewekt 5.0 B.V. Deze duurzame zonne-energie installatie met een vermogen van 8100 Wattpiek ( en >95% recyclebaar) ligt op ons nieuwe dak, gebouwd door de andere duurzame bouwer ‘Robuusteiken’ uit Veenhuizen.”

De beste zonnepanelen uit Drenthe
ExaSun Glas-Glas zonnepanelen – Roden
  • Ja, ik wil ook graag een offerte.

URK (Flevoland)

“Onze zonne-energie installatie bevalt erg goed, we zijn er ook zielsgelukkig mee. Alles is van hoge kwaliteit en we ervaren veel kWh energie opbrengsten met een zeer lage energierekening. Alles is prima verlopen en de vakkundige installateurs hebben zeer goed en netjes werk afgeleverd. Alles werkt perfect, we geven GroenOpgewekt 5.0 B.V. dan ook een dikke 10!”

de beste zonnepanelen in meppel

Solarwatt Glas-Glas zonnepanelen – Urk
  • Ja, ik wil ook graag een offerte.

VALTHERMOND (Drenthe)

“Wij zijn beiden (twee buren) zeer tevreden met de Solarwatt zonne-energie installatie van GroenOpgewekt 5.0. B.V. Vooral de hoge kwaliteit, het professionele advies vooraf en de uitmuntende begeleiding gedurende het gehele traject. Wij raden iedereen dan ook GroenOpgewekt 5.0 aan. Chapeau aan deze Solar specialisten uit Meppel!”

de beste zonnepanelen in Zwolle

de beste zonnepanelen in drenthe
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Valthermond
  • Ja, ik wil ook graag een offerte.

HULSHORST (Gelderland)

“Betrouwbaar, goed – gewoon geen gedoe – met een zonne-energie installatie van GroenOpgewekt 5.0 B.V. En we hebben ook nog een Primeur in Nederland!”

de beste zonnepanelen in Steenwijk

zonnepanelen met het hoogste rendement in drenthe en overijssel
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Hulshorst
  • Ja, ik wil ook graag een offerte.

PEEST (Drenthe)

“Vanaf het begin ben ik erg goed door GroenOpgewekt 5.0 B.V. geholpen. Onze zonne-energie installatie werkt perfect en alles is goed, vakkundig en snel verlopen. Al met al de complimenten aan GroenOpgewekt 5.0!”

de beste zonnepanelen in Hoogeveen

Solarwatt zonnepanelen Meppel
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Peest
  • Ja, ik wil ook graag een offerte.

HOOGEVEEN (Drenthe)

Het begon met een overzichtelijke en transparante offerte met een juiste kWh-opbrengst berekening. Vervolgens kwam men persoonlijk bij ons voor uitleg en advies. We waren wij zeer verrast over de hoge mate van kennis betreffende zonne-energieGroenOpgewekt 5.0 B.V. kreeg van ons het vertrouwen en dat hebben ze dan ook meer dan waargemaakt!”

de beste zonnepanelen in Kampen

In Hoogeveen SolarWatt Glas/Glas zonnepanelen geplaatst op plat dak / Kaas-Pack Holland BV
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen -Hoogeveen
  • Ja, ik wil ook graag een offerte.

ZWIGGELTE (Drenthe)

“Een bedrijf met ‘focus’ op zonne-energie en echte kwaliteit, dat was wat we zochten. We wilden een zonne-energie installatie voor de ‘lange termijn’ en gegarandeerde zekerheden. Dat is gelukt in samenwerking met GroenOpgewekt 5.0 B.V. Mijn petje af voor de persoonlijke begeleiding en de uitvoering van het gehele project”

de beste zonnepanelen in Assen en Beilen

De beste zonnepanelen in Zwolle - Overijssel
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Zwiggelte
  • Ja, ik wil ook graag een offerte.

TROTS!

Naast al onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook ‘meer bekende’ ambassadeurs, als De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen, evenals Oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en Zwollenaren…

…En daar zijn wij trots op!