Referenties

Onze klanten (MKB-bedrijven en particulieren) zijn ook onze ambassadeurs, daar zijn we super trost op! Maar hoe gaat dat in de praktijk? Bekijk hieronder twaalf uitgelichte projecten, waaronder ‘drie primeurs’ in Nederland!

TROTS!

Naast onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook de wat ‘meer bekende’ ambassadeurs, als De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen.

Maar ook ons Oud Staatssecretaris- en Minister en de vele bekende en ook minder bekende Meppelers en Zwollenarendaar zijn wij super trots op!

ABN-AMRO BANK 

Exasun Glas-Glas zonnepanelen – ABN AMRO SNEEK

VOLKSBANK 

“Via een erkend technisch en duurzaam adviesbureau kwamen wij in contact met GroenOpgewekt 5.0 B.V. Vanaf het eerste contact tot de eindoplevering is alles perfect verlopen en zeer goed begeleid, we kunnen dan ook iedereen zonne-energie van GroenOpgewekt 5.0 aanbevelen.”

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – VOLKSBANK KAMPEN

MKB – URK

“Onze zonne-energie installatie bevalt erg goed, we zijn er ook zielsgelukkig mee. Alles is van hoge kwaliteit en we ervaren veel kWh energie opbrengsten met een zeer lage energierekening. Alles is prima verlopen en de vakkundige installateurs hebben zeer goed en netjes werk afgeleverd. Alles werkt perfect, we geven GroenOpgewekt 5.0 B.V. dan ook een dikke 10!”

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – MKB’er URK

OOSTERWOLDE – PRIMEUR 3

“Weer een kunststukje van de GroenOpgewekt’ers uit Meppel, zes jaar gelden hebben we dit concept samen bedacht en uitgevoerd. Nu een tweede installatie met ‘nog meer’ vermogen en een uitstekende begeleiding tot en met de vergunningsaanvraag. Chapeau voor GroenOpgewekt 5.0, wij zijn er weer zeer content mee.”

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Oosterwolde (Oldebroek/ Gelderland)

RODEN 

“Zeer goed en deskundig advies, men weet heel goed waar het over gaat en zijn zeer behulpzaam. Van advies, oplevering, nazorg tot en met de service een dikke duim voor GroenOpgewekt 5.0 B.V. 

De beste zonnepanelen uit Drenthe
Exasun Glas-Glas zonnepanelen – RODEN

MKB – EMMEN

“Zo fijn te ervaren dat GroenOpgewekt5 5.0 echt een persoonlijk advies geeft, alles op maat en in Jip en Janneke taal. Vooraf (2013) vele partijen op bezoek gehad, totdat de Solar Specialisten van GroenOpgewekt 5.0 duidelijkheid konden scheppen over al onze vragen. Wij geven dan ook met plezier welverdiende pluim aan deze deskundige organisatie!”

Glas-Glas zonnepanelen – EMMEN

VALTHERMOND 

“Wij zijn beiden (twee buren) zeer tevreden met de Solarwatt zonne-energie installatie van GroenOpgewekt 5.0. B.V. Vooral de hoge kwaliteit, het professionele advies vooraf en de uitmuntende begeleiding gedurende het gehele traject. Wij raden iedereen dan ook GroenOpgewekt 5.0 aan. Chapeau aan deze Solar specialisten uit Meppel!”

de beste zonnepanelen in drenthe
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – VALTHERMOND

HULSHORST – PRIMEUR 2 

“Betrouwbaar, goed – gewoon geen gedoe – met deze zonne-energie installatie van GroenOpgewekt 5.0 B.V. En we hebben ook nog een Primeur in Nederland! Goed gedaan GroenOpgewekt 5.0″

zonnepanelen met het hoogste rendement in drenthe en overijssel
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – HULSHORST

PEEST 

“Vanaf het begin ben ik erg goed door GroenOpgewekt 5.0 B.V. geholpen. Onze zonne-energie installatie werkt perfect en alles is goed, vakkundig en snel verlopen. Al met al de complimenten aan GroenOpgewekt 5.0!”

Solarwatt zonnepanelen Meppel
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – PEEST

HOOGEVEEN 

Het begon met een overzichtelijke en transparante offerte met een juiste kWh-opbrengst berekening. Vervolgens kwam men persoonlijk bij ons voor uitleg en advies. We waren wij zeer verrast over de hoge mate van kennis betreffende zonne-energieGroenOpgewekt 5.0 B.V. kreeg van ons het vertrouwen en dat hebben ze dan ook meer dan waargemaakt!”

In Hoogeveen SolarWatt Glas/Glas zonnepanelen geplaatst op plat dak / Kaas-Pack Holland BV
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen -HOOGEVEEN

ZWIGGELTE 

“Een bedrijf met ‘focus’ op zonne-energie en echte kwaliteit, dat was wat we zochten. We wilden een zonne-energie installatie voor de ‘lange termijn’ en gegarandeerde zekerheden. Dat is gelukt in samenwerking met GroenOpgewekt 5.0 B.V. Mijn petje af voor de persoonlijke begeleiding en de uitvoering van het gehele project”

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – ZWIGGELTE

MKB VENLO – PRIMEUR 1

“Nog nooit gedaan en nog nooit vertoont, maar GroenOpgewekt 5.0 durft de uitdaging aan! Een rijwielstalling compleet turnkey opgeleverd met o.a. zitbanken, glaswanden, wcd’s ten behoeve van het laden elektrische fiets, rijwielstallingen en geïntegreerde Glas-Glas zonnepanelen. Er volgen er nog meer. Wat een erg mooi resultaat is het geworden, wij zijn GroenOpgewekt dan ook zeer dankbaar voor de uitvoering, het meedenken en het deskundige advies. Jazeker, GroenOpgewekt 5.0 daar kun je van op aan!”

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Venlo

MEER REFERENTIES