Referenties

Onze klanten zijn ook onze ambassadeurs en daar zijn we super trost op! Hoe gaat dat in de praktijk, dat kunt u hieronder lezen bij KLANTEN VERTELLEN.

Wilt u meer zonne-energie projecten zien van GroenOpgewekt 5.0 B.V, klik dan op een van onderstaande links bij ONZE AMBASSADEURS.

ONZE AMBASSADEURS

KLANTEN VERTELLEN

VALTHERMOND: “Wij zijn beiden (twee buren) zeer tevreden met de Solarwatt zonne-energie installatie van GroenOpgewekt 5.0. B.V. Vooral de hoge kwaliteit, het professionele advies vooraf en de uitmuntende begeleiding gedurende het gehele traject. Wij raden dan ook iedereen GroenOpgewekt 5.0 aan, chapeau!”

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Valthermond

URK: “Onze zonne-energie installatie bevalt erg goed, we zijn er zielsgelukkig mee. Alles is van hoge kwaliteit, we ervaren veel kWh opbrengsten en een zeer lage energierekening. Alles is prima verlopen en de vakkundige installateurs hebben zeer goed en netjes werk afgeleverd. Alles werkt perfect en we geven GroenOpgewekt 5.0 B.V. dan ook een dikke 10!”

Solarwatt Glas-Glas zonnepanelen – Urk

HULSHORST: “Betrouwbaar, goed en ‘gewoon geen gedoe’ met een zonne-energie installatie van GroenOpgewekt 5.0 B.V. We hebben ook nog een Primeur in Nederland!”

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Hulshorst

PEEST: “Vanaf het begin ben ik erg goed door GroenOpgewekt 5.0 B.V. geholpen. Onze zonne-energie installatie werkt perfect en alles is goed, vakkundig en snel verlopen. Al met al de complimenten aan GroenOpgewekt 5.0!”

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Peest

HOOGEVEEN: “Het begon met een overzichtelijke en transparante offerte met een juiste kWh-opbrengst berekening. Vervolgens kwam men persoonlijk bij ons voor uitleg en advies. We waren wij zeer verrast over de hoge mate van kennis betreffende zonne-energieGroenOpgewekt 5.0 B.V. kreeg van ons het vertrouwen en dat hebben ze dan ook meer dan waargemaakt!”

In Hoogeveen SolarWatt Glas/Glas zonnepanelen geplaatst op plat dak / Kaas-Pack Holland BV
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen -Hoogeveen

ZWIGGELTE: “Een bedrijf met ‘focus’ op zone-energie en echte kwaliteit, dat was wat we zochten. We wilden een zonne-energie installatie voor de ‘lange termijn’ en gegarandeerde zekerheden. Dat is gelukt in samenwerking met GroenOpgewekt 5.0 B.V. Mijn petje af voor de persoonlijke begeleiding en de uitvoering van het gehele project”

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Zwiggelte

KAMPEN: “Via een erkend technisch en duurzaam adviesbureau kwamen wij in contact met GroenOpgewekt 5.0 B.V. Vanaf het eerste contact tot de eindoplevering is alles perfect verlopen en zeer goed begeleid, we kunnen dan ook iedereen zonne-energie van GroenOpgewekt 5.0 aanbevelen.”

Solarwatt Glas-Glas zonnepanelen – Volksbank in Kampen

TROTS!

Naast al onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook ‘meer bekende’ ambassadeurs, als De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen, evenals Oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en Zwollenaren.

…En daar zijn wij trots op!