Referenties

Onze klanten – bedrijven en particulieren – zijn ook onze ambassadeurs, daar zijn wij zeer trots op! Maar hoe gaat dat in de praktijk? Bekijk hier diverse uitgelichte projecten:

MEPPEL

DWINGELOO

APELDOORN

RUINERWOLD

MARKELO

HENGEVELDE

AMERSFOORT

Bus Natuursteen – Amersfoort

Via een kennis kwamen wij in contact met GroenOpgewekt B.V. Vanaf het eerste contact tot de eindoplevering is goed begeleid: het uitzoeken voorwaarden van de verzekering, een goed en slim doordacht zonnepanelen advies, de subsidiemogelijkheden tot en met de uitvoering, ALLES DIK IN ORDE!

‘We kunnen dan ook iedereen zonne-energie van GroenOpgewekt 5.0 aanbevelen

VAN DER HEIJDEN BOUW BV in EINDHOVEN

Opdrachtgevers: Prologis Europe BV en Van der Heijden Bouw BV.

De nieuwste zonnepanelen rijwielstalling in Eindhoven. Diverse soortgelijke projecten zijn al eerder uitgevoerd door GroenOpgewekt, dit altijd tot volle tevredenheid. Van ontwerp tot en met de eindoplevering. Het zijn mooie, in het oog springende paradepaardjes voor onze distributie centra, deze volledig op maat gemaakte zonnepanelen rijwielstallingen.

‘Wij werken dan ook erg graag samen met E-Ports bv, ze komen altijd de afspraken na en denken goed mee in ontwerp en uitvoering.”

     

ABN AMRO BANK IN SNEEK

Zonne-energie op grote hoogte, dit keer in Sneek! In opdracht van, ENGIE en EXASUN, heeft GroenOpgewekt weer een knap staaltje werk afgeleverd. Alles van hoge kwaliteit en giga veel kWh-en energieopbrengsten.

“Alles is perfect verlopen, van engineering tot en met de eindoplevering, wij zijn dan ook erg tevreden over GroenOpgewekt.”

Exasun Glas-Glas zonnepanelen – ABN AMRO SNEEK

VOLKSBANK IN KAMPEN

Via een erkend technisch en duurzaam adviesbureau kwamen wij in contact met GroenOpgewekt B.V. Vanaf het eerste contact tot de eindoplevering is alles perfect verlopen en zeer goed begeleid.

“We kunnen dan ook iedereen zonne-energie van GroenOpgewekt aanbevelen.”

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – VOLKSBANK KAMPEN

URK – MKB BEDRIJF

Onze zonne-energie installatie bevalt erg goed, we zijn er ook zielsgelukkig mee. Alles is van hoge kwaliteit en we ervaren veel kWh energie opbrengsten met een zeer lage energierekening. Alles is prima verlopen en de vakkundige installateurs hebben zeer goed en netjes werk afgeleverd.

“Alles werkt perfect, we geven GroenOpgewekt B.V. dan ook een dikke 10!”

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – MKB’er URK

OOSTERWOLDE

Weer een kunststukje van de GroenOpgewekt’ers uit Meppel, zes jaar gelden hebben we dit concept samen bedacht en uitgevoerd. Nu een tweede installatie met ‘nog meer’ vermogen en een uitstekende begeleiding tot en met de vergunningsaanvraag.

“Chapeau voor GroenOpgewekt, wij zijn er weer zeer content mee.”

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Oosterwolde (Oldebroek/ Gelderland)

RODEN

Zeer goed en deskundig advies, men weet heel goed waar het over gaat en zijn zeer behulpzaam. Van advies, oplevering, nazorg tot en met de service.

“Een dikke duim voor GroenOpgewekt B.V.”

De beste zonnepanelen uit Drenthe
Exasun Glas-Glas zonnepanelen – RODEN

EMMEN – MKB KOOKLOKAAL

Zo fijn te ervaren dat GroenOpgewekt als enige een echt goed en helder persoonlijk advies geeft, alles op maat en in Jip en Janneke. Vooraf (2013) hebben we vele partijen op bezoek gehad, totdat de Solar Specialisten van GroenOpgewekt ons echt duidelijkheid konden scheppen.

“Wij geven dan ook met plezier welverdiende pluim aan deze deskundige organisatie!” 

Glas-Glas zonnepanelen – EMMEN

VALTHERMOND 

Wij zijn beiden (twee buren) zeer tevreden met de Solarwatt zonne-energie installatie van GroenOpgewekt 5.0. B.V. Vooral de hoge kwaliteit, het professionele advies vooraf en de uitmuntende begeleiding gedurende het gehele traject. 

“Wij raden iedereen dan ook GroenOpgewekt aan. Chapeau aan deze Solar specialisten uit Meppel!”

de beste zonnepanelen in drenthe
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – VALTHERMOND

HULSHORST 

Betrouwbaar, goed – gewoon geen gedoe – met deze zonne-energie installatie van GroenOpgewekt B.V.

“En we hebben ook nog een Primeur in Nederland! Goed gedaan GroenOpgewekt”

zonnepanelen met het hoogste rendement in drenthe en overijssel
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – HULSHORST

ASSEN – PEEST

Vanaf het begin ben ik erg goed door GroenOpgewekt 5.0 B.V. geholpen. Onze zonne-energie installatie werkt perfect en alles is goed, vakkundig en snel verlopen. 

“Al met al de complimenten aan GroenOpgewekt!

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – PEEST

HOOGEVEEN 

Het begon met een overzichtelijke en transparante offerte met een juiste kWh-opbrengst berekening. Vervolgens kwam men persoonlijk bij ons voor uitleg en advies. We waren wij zeer verrast over de hoge mate van kennis betreffende zonne-energie

“GroenOpgewekt B.V. kreeg van ons het vertrouwen en dat hebben ze dan ook meer dan waargemaakt!”

In Hoogeveen SolarWatt Glas/Glas zonnepanelen geplaatst op plat dak / Kaas-Pack Holland BV
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen -HOOGEVEEN

ZWIGGELTE 

Een bedrijf met ‘focus’ op zonne-energie en echte kwaliteit, dat was wat we zochten. We wilden een zonne-energie installatie voor de ‘lange termijn’ en gegarandeerde zekerheden. Dat is gelukt in samenwerking met GroenOpgewekt 5.0 B.V.

‘Mijn petje af voor de persoonlijke begeleiding en de uitvoering van het gehele project”

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – ZWIGGELTE

VENLO – ASK ROMEIN BV

Opdrachtgevers: Prologis Europe B.V. en A.S.K. Romein B.V.

Nog nooit gedaan en nog nooit vertoont, maar GroenOpgewekt durft de uitdaging aan! Een zonnepanelen rijwielstalling compleet turnkey opgeleverd! Zitbanken, glaswanden, wandcontactdozen voor het laden van de elektrische fietsen, fietsenstallingen en gebouw geïntegreerde Glas-Glas zonnepanelen (BIPV)”

“Wat een erg mooi resultaat is het geworden, wij zijn GroenOpgewekt dan ook zeer dankbaar voor de uitvoering, het meedenken en het deskundige advies. Jazeker, GroenOpgewekt 5.0 daar kun je van op aan!”

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Venlo

TIENDEVEEN – NIEUWBOUW

Onze nieuwbouw woning is voorzien van een mooi zonne-energie (in)dak in combinatie met leipannen. Het ziet er super strak uit, is perfect afgewerkt en het dak  verdient zichzelf ook nog eens terug. Het verhoogt de waarde van onze, brandveilig, waterdicht en hagelbestendig.”

“Ik zeg een dikke 10 voor GroenOpgewerkt 5.0!”

Exasun Glas-Glas zonnepanelen – Tiendeveen

HATTEM – NIEUWBOUW

De lente is begonnen en de zonnepanelen komen volop in ‘bloei’. Een paar maanden geleden hebben wij uit het woud van zonnepaneel aanbieders gekozen voor GroenOpgewekt 5.0 Het Glas-Glas concept, het advies, de Consumentenbond, een Europees (Duits)product garanties (Solarwatt) en niet in de laatste plaats de ‘persoonlijke aanpak’, de hoge mate van kennis en ervaring’ van GroenOpgewekt 5.0 gaven de doorslag.”

“Hun meedenken en het persoonlijke advies resulteerde in 100% vertrouwen! 

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Hattem

NIEUWLEUSEN – TERRACOTTA PANELEN

NIEUW: VOLLEDIG GLAZEN TERRACOTTA ZONNEPANELEN.” Dit is precies wat wij voor ogen hadden – terracotta zonnepanelen – zonnepanelen die geen afbreuk doen aan de omgeving. Tot op de dag van vandaag zijn wij zeer blij met de keuze voor GroenOpgewekt uit Meppel, zeer deskundig, altijd opgewekt, positief en op zoek naar oplossingen. Ook worden wij erg blij van alle reacties van mensen om ons heen, die ons mooie complimenten geven over deze fraaie oplossing. 

“GroenOpgewekt, een echte Solar Specialist, krijgt van ons een dikke pluim.”

Onze beide kinderen hebben inmiddels ook de keuze gemaakt voor een zonne-energie installatie van GroenOpgewekt, dit op basis van kennis, persoonlijk contact en kwaliteit.

Exasun zonnepanelen, X-roof zonnepanelen,
Exasun Glas-Glas zonnepanelen terracotta – Nieuwleusen
POSTCODEROOS

MEER REFERENTIES