Referenties

Onze klanten zijn ook ambassadeurs en daar zijn we trost op! Alles draait om Europese kwaliteit en 100% klanttevredenheid, of het nu gaat over zonnestroom, all-electric verwarming of led-verlichting installaties.

We bieden onze klanten solide, slimme en innovatieve energiebesparende oplossingen. Hoe gaat dat in de praktijk? Dat laten onze klanten hieronder zien!

ZONNEPANELEN

“Wij zijn zeer tevreden met de zonnepanelen installatie van GroenOpgewekt 5.0. Vooral de hoge kwaliteit, het professionele advies vooraf en de uitmuntende begeleiding gedurende het gehele traject. Wij raden dan ook iedereen GroenOpgewekt 5.0 aan!”

Referenties zonnepanelen Steenwijk, Meppel, Zwolle, Hoogeveen.
Glas-Glas zonnepanelen – Zwiggelte

VERWARMEN

“Onze nieuwe verwarming installatie (zonder gas) bevalt erg goed, we zijn er zielsgelukkig mee. Alles is van hoge kwaliteit en we ervaren veel meer comfort met daarbij een zeer lage energierekening. 

Alles is prima verlopen en de vakkundige installateurs hebben zeer goed en netjes werk afgeleverd. Het werkt perfect en we geven GroenOpgewekt 5.0 dan ook een dikke 10!”

Warmtepomp - Dalfsen
Lucht water warmtepomp – Dalfsen

LEDVERLICHTING

“Vanaf het begin af aan ben ik erg goed door GroenOpgewekt 5.0 uit Meppel geholpen, de installatie werkt perfect en alles is goed, vakkundig en snel verlopen. 

Al met al ‘mijn complimenten’ aan GroenOpgewekt 5.0!”

Referenties led-verlichting.
Led verlichting – Kasteel ‘s-Heerenberg.