SolarWatt Glas-Glas

GroenOpgewekt 5.0 b.v. levert en installeert complete zonne-energie systemen met de nieuwe generatie SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen. Deze panelen zijn o.a. voorzien van PERC technologie en komen rechtstreeks af fabriek uit Duitsland.

GroenOpgewekt 5.0 is al sinds 2012 ‘Premium Partner’ van SolarWatt (onderdeel van de BMW-groep, productie sinds 1993) en heeft dan ook veel ervaring.

Dat levert u en onze ambassadeurs gegarandeerd het hoogste rendement op. Gefeliciteerd! Er is een einde gekomen aan uw zoektocht.

PERC zonnepanelen hebben een hoger vermogen, functioneren veel beter bij weinig licht en koelen beter bij warm weer, waardoor ze nog beter geschikt zijn voor het Nederlandse klimaat.

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen worden volledig geproduceerd in Dresden (sinds 1993, als 100% Duits bedrijf en 100% Duitse garantiegever. SolarWatt is voor bijna 100 % in handen van Stefan Quandt, grootaandeelhouder van BMW-groep.

Het is mogelijk om SolarWatt Glas-glas zonnepanelen te plaatsen op een plat dak, schuin dak of in vrije velden.

 

KWALITEIT IS ‘ONZE’ KEUZE, DÀÀR KUNT U OP VERTROUWEN! NIET LEVEREN VAN KWALITEIT KOST KAPITALEN!

zonnepanelen meppel
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Meppel (Drenthe)
VOLKSBANK Kamepn - SolarWatt Glas/Glas zonnepanelen
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen met PERC technologie – Volksbank Kampen
In PEEST bij Beilen en Assen zijn de best geteste SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen met PERC technologie geinstalleerd
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen met PERC technologie – Peest (Assen)

Bysun Meppel werkt voor GroenOpgewekt 5.0 bv uit Meppel

ZONNE-ENERGIE SPECIALIST

Wij helpen u met complete zonne-energie systemen, om zorgeloos te kunnen produceren, beheren en op te slaan! Alles voorbereid op de toekomst en uit één fabriek!

Dat is pas duurzaam!

Als gecertificeerd Premium Partner hebben wij geavanceerde trainingen ondergaan, daardoor hebben wij consequent een uitzonderlijk hoge mate van klanttevredenheid. Wij hebben alle training voltooid en leveren hoge prestaties op het gebied van advies, ontwerp, kwaliteit en daarnaast uitmuntende product- en servicekwaliteit.

best geteste zonnepanelen vind je bij GroenOpgewekt 5.0 BV in Meppel

Hier profiteert u ook van en het geeft alle zekerheid over uw keuze van GroenOpgewekt 5.0 B.V. Dáár kunt u op vertrouwen! Neem gerust contact met ons op.

Componenten van het SolarWatt Glas-Glas zonnepaneel

TROTS!

Naast al onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook ‘meer bekende’ ambassadeurs, als De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen, evenals onze Oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en Zwollenaren.

…En daar zijn wij trots op!

de beste SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen
SolarWatt Glas/Glas – 2e Exloermond

TCO

Steeds meer corporaties maar ook aannemers, dakdekkers en onderhoudsbedrijven die vaak samenwerken met corporaties krijgen SolarWatt in het vizier. Er wordt steeds vaker gekeken naar de Total Cost of Ownership. Hieronder vallen ook zekerheden als transparante en claimbare Europese garanties, Allrisk verzekeringen, en hoge betrouwbare rendementen voor de lange termijn door hoogwaardige systeemoplossingen.

Hiermee onderscheidt GroenOpgewekt 5.0 B.V zich met SolarWatt ten opzichte van de vele ‘cowboys’ die (nog) actief zijn in onze branche.

Van grootschalige renovatieprojecten in de sociale woningbouw tot en met de verduurzaming van hoogbouw. GroenOpgewekt 5.0 B.V. biedt totaal oplossingen (opwekken, beheren en opslaan van zonnestroom) voor het gehele vastgoed bestand van iedere corporatie.

GARANTIES

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen hebben ‘s-werelds beste garanties. Ze kennen nagenoeg geen degradatie meer, ze hebben de laagste kWh prijs, ze laten geen vocht door en zijn niet vatbaar voor brand en microcracks.

EXTRA VOORDELEN GLAS-GLAS…

SolarWatt heeft een nieuwe variant van het zwarteGlas-Glas zonnepaneel Vision 60M met reflectiearm glas aan de voorzijde. Met dit speciale glas kunnen zonnestroomsystemen worden geïnstalleerd in gebieden waar zonlichtreflecties moeten worden vermeden. Bovendien voldoet het glas aan de aanbevelingen van het Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart (EASA) en kan het zonnepaneel daarom worden geïnstalleerd op gebouwen in de buurt van luchthavens. Maar er zijn nog veel meer extra’s…

 • Als beste getest door de Consumentenbond.
 • Als beste getest door Stiftung Warentest en EU-project CLEAR
 • 25% hoger rendement.
 • 30 jaar productgarantie.
 • 30 jaar lineaire prestatiegarantie.
 • Hagelbestendig (er komt nog meer hagel)
 • Langste levensduur.
 • Hoogste kWh opbrengst.
 • Duitse kwaliteit sinds 1993.
 • Antireflectie coating.
 • 100% PID bescherming
 • PERC-zonnecellen.

Als eerste fabrikant heeft SolarWatt een test gedaan met de hoogste moeilijkheidsgraad door het zonnepaneel ruim 1280 uur bloot te stellen aan extreme omstandigheden. Bovendien worden de zonnepanelen getest volgens o.a. de volgende normen:

 • „IEC 61701 ‘Zoutnevel-corrosie-test voor fotovoltaïsche (PV) modules’;
 • „DIN EN 60068-2-52 second edition ‘Milieuproeven-Deel 2’;
 • Testprocédé proef Kb: Zoutnevel, cyclisch (natriumchlorideoplossing).

Als resultaat laten de producten zien dat ze, zowel elektrisch als mechanisch, geen enkele opvallende gebreken vertonen. Kwaliteit is een keuze.

AMBASSADEURS

Wij leveren en installeren al sinds 2012 SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen o.a. bij aannemers, agrariërs, MKB-bedrijf en particulieren.

Wij werken continu aan de beste prijs-kwaliteit verhouding, alles voor de lange termijn. In combinatie met persoonlijk, deskundig advies en vakmanschap met als doel uit te blinken in 100% klanttevredenheid.

SolarWatt en SolarWorld Zonnepanelen hagel bestendig
GroenOpgewekt 5.0 bij SolarWatt in Dresden- 2012.
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen Hoogeveen
SolarWatt Glas-Glas – Hoogeveen.
SolarWatt Glas-Glas – Hulshorst

GLAS-GLAS UITLEG!

In onderstaande animatie leggen we u graag nog even simpel uit wat de verschillen zijn tussen glas-folie en glas-glas zonnepanelen.

LEVENSDUUR

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen laten geen vuil en vocht meer door (in tegenstelling tot Glas-Folie panelen) en het superlichte gewalste glas geeft extra koeling.

BESTE KOOP

ZONNEPANELEN BESTE KOOP - ZONNEPANELEN BESTE UIT DE TEST
BESTE KOOP – BESTE UIT DE TEST

MEER….

Glas-Glas panelen hebben géén kunststof/ vinyl achterzijde meer, maar een volledig ondoordringbare glazen achterzijde. De kWh opbrengst ligt veel hoger dan bij Glas-Folie panelen met een kunststof achterzijde.

TRANSPARANT

De beste garantie ter wereld zonder kleine lettertjes, voor zowel het product als de prestatie, gedurende dertig jaar! Dit houdt in dat SolarWatt, gedurende dertig jaar:

 • Redelijke en gebruikelijke transportkosten voor de terugzending van PV-panelen betaalt;
 • De kosten en verzending van de vervangen of herstelde PV-panelen betaalt;
 • Redelijke en gebruikelijke kosten met betrekking tot installatie, demontage of herinstallatie van PV-panelen betaalt.

ERKENNINGEN

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen zijn de beste Glas-Glas zonnepanelen voor uw huis of bedrijfspand. Ze scoren ook in alle beschikbare testen iedere keer het hoogst en krijgen, van onafhankelijk experts, ook de hoogste waardering.

SolarWatt zonnepanelen
Glas-Glas zonnepanelen Zwiggelte.
 • Best getest EU Commissie.
 • Best getest Consumentenbond.
 • Meest innovatieve bedrijf Duitsland.
 • PV magazine Award 2017.
 • Solar + Power Award.
 • Best getest SolarBuyer.
 • Top Brand PV EuPD.
 • Hoogste klantloyaliteit – NPS.

De beste zonnepanelen kopen

OPMERKELIJK

Het Europees Joint Research Centrum in Ispra (Italië) heeft diverse typen zonnepanelen op haar dak geïnstalleerd. De kWh opbrengst per zonnepaneel is vanaf 1982 jaarlijks bijgehouden.

De meeste Glas-Folie modules begaven het al na 7 – 12 jaar terwijl de Glas-Glas modules na 32 jaar nog steeds 93% van de oorspronkelijk opbrengst genereerden!

ENERGIEMANAGEMENT

Hoogwaardige intelligente energiesystemen, met Glas-Glas zonnepanelen voor gegarandeerde kWh opbrengst, Myreserve Matrix (batterij) voor gegarandeerde opslag, energiemanagement, maar ook zonnecarports en zonnerijwielstallingen.

SolarWatt Matrix batterij-opslag
SolarWatt Matrix batterij-opslag

PLUSDAK – BIPV

Dankzij op maat gemaakte, ventilerende aluminium onderframes gecombineerd met waterkerende en damp-open isolatiepanelen is dit Glas-Glas zonnepanelen systeem wind- en waterdicht.

SolarWatt Plusdak met Velux dakraa, Stafier Solar Systems en Isobouw
SolarWatt Glas-Glas PLUSDAK BIPV

Het BIPV-systeem van Stafier Solar Systems zorgen voor een natuurlijke ventilatie onder de zonnecellen, waardoor energieverlies tot een minimum wordt beperkt. Het maximale rendement en een lange levensduur worden hiermee gegarandeerd.

Plusdak energieneutraal NOM woning
NOM woning

MEER SOLARWATT

SolarWatt is marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag.

Het bedrijf werd opgericht in 1993 en heeft zijn hoofdkantoor in Dresden, Duitsland. Daarnaast is Solarwatt gevestigd in Nederland, Australië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië en Spanje.

Het bedrijf heeft wereldwijd ongeveer 450 medewerkers in dienst en werkt samen met internationale organisaties als BMW, Bosch en E.ON.

SolarWatt richt zich met hoogwaardige zonnepanelen en intelligente energiesystemen op de particuliere en zakelijke markt.

Via investeringsbedrijven is het bedrijf voor 99% in handen van Stefan Quandt, tevens grootaandeelhouder van BMW.

Stefan Quandt
Stefan Quandt

SolarWatt zet de eisen waaraan de producten moeten voldoen hoog! De zonnepanelen zijn getest volgens de volgende normen:

 • „IEC 61701 ‘Zoutnevel-corrosie-test voor fotovoltaïsche (PV) modules’
 • „DIN EN 60068-2-52 second edition ‘Milieuproeven-Deel 2’
 • Testprocédé proef Kb: Zoutnevel, cyclisch (natriumchloride oplossing).
SolarWatt Glas-Glas – Zeewolde
SolarWatt glas als zonnepanelen
SolarWatt Glas-Glas – Emmen.
SolarWatt glas-glas zonnepanelen in Wierden
SolarWatt Glas-Glas – Wierden
Rijwielstalling met zonnepanelen
SolarWatt Glas-Glas – Sevenum/Venlo
Glas-Glas zonnepanelen in Musselkanaal
SolarWatt Glas-Glas – Musselkanaal.
Zonnepanelen Zwolle
SolarWatt Glas-Glas – Primeur in Nl.
Glas Glas panelen
SolarWatt Glas-Glas – Primeur in NL.
solarwatt zonnepanelen
SolarWatt Glas-Glas – Emmen.
Glas-Glas zonnepanelen - Meppel.
SolarWatt Glas-Glas – Meppel.
Solarwatt Glas Glas zonnepanelen
SolarWatt Glas-Glas – Ruinerwold.