SolarWatt Glas Glas: Duitse zonnepanelen van hoge kwaliteit

Het voordeel van zonnepanelen is dat ze duurzaam zijn en steeds betaalbaarder worden. In de afgelopen jaren zijn ze zo’n 25% goedkoper geworden. Ze werken het hele jaar door; vooral in de zomer zorgen ze voor veel energie, maar ook als het bewolkt is of in de winter wekken ze stroom op.

UITSTEKENDE SERVICE

SolarWatt ontvangt TÜV SÜD keurmerk, vanwege uitstekende service, een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek gedaan door het test- en certificering instituut TÜV SÜD Management Service GmbH. In totaal werd SolarWatt op 40 kenmerken beoordeeld.

Deze hadden betrekking op de hele klantreis tot aan de inspectie, offerte, installatie en de oplevering van het zonne-energie systeem.

Klanten van vandaag zijn de ambassadeurs van morgen, daar zijn wij trots op, check ook onze reviews ⭐⭐⭐⭐⭐

DE TOEKOMST

Wij helpen u met complete zonne-energie systemen, om zorgeloos te kunnen produceren, beheren en op te slaan. Alles voorbereid op de toekomst, uit één fabriek. Dat is pas duurzaam!

Op een milieuvriendelijke manier kan er een groot deel van de benodigde energie worden opgewekt. Er kan zo’n 1100 kilo CO2 per jaar worden bespaard met een set van 10 zonnepanelen op uw dak! Als we in Nederland daarnaast zelf klimaatvriendelijke energie opwekken, worden we minder afhankelijk van de import van energie uit andere landen.

Kwaliteit is een erg belangrijke factor bij de selectie van zonnepanelen. Er zit een groot verschil tussen de kwaliteit van zonnepanelen. Goedkopere zonnepanelen gaan meestal sneller kapot en brengen minder op. Wanneer u kiest voor zonnepanelen met een hogere kwaliteit, dan zal er een langere levensduur bestaan – ze moeten immers wel even mee.

Waar kan ik zonnepanelen plaatsen?

Zonnepanelen kunnen vrijwel overal geplaatst worden. U kunt kiezen voor zonnepanelen op platte daken, op schuine daken of vrij opgesteld in het veld. U kunt tevens kiezen voor indak zonnepanelen of een overkapping met zonnepanelen.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan.

 

Direct offerte aanvragen

 

GROENOPGEWEKT IS SOLARWATT PREMIUM PARTNER – SINDS 2011

Als Solarwatt Premium Partner zijn wij geselecteerd vanwege bewezen ervaring, vakmanschap en hoogwaardige servicelevel.

Premium partners delen de visie van SolarWatt op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Met GroenOpgewekt 5.0 kiest u voor een deskundige, betrouwbare en professionele aanbieder van zonne-energie systemen.

VOORDELEN 

 • Wij hebben uitgebreide SolarWatt trainingen gevolgd
 • Beschikken over een enorme ervaring en expertise met de toepassing van SolarWatt producten
 • Beschikken altijd over de nieuwste SolarWatt producten
 • Zijn in staat tot het geven van praktische, goede en volwaardige adviezen over zonne-energie
 • Worden vanuit SolarWatt maximaal ondersteunt bij technische, commerciële en praktische aangelegenheden
 • Worden jaarlijks beoordeeld op het doen van zaken op een eerlijke en integere wijze
 • Treden op als ambassadeur voor SolarWatt
 • Wij zijn te herkennen aan het SolarWatt Premium Partner certificaat dat jaarlijks wordt uitgereikt, GroenOpgewekt is sinds 2012 Premium Partner
 • Wij zijn gemachtigd tot het voeren van het SolarWatt Premium logo op onze website en andere uitingen van ons bedrijf

SolarWatt glas-glas Zonnepanelen

Perfect geschikt voor het Nederlandse klimaat!

SolarWatt is een Duits bedrijf dat hoge kwaliteit zonnepanelen maakt. Het gaat om de nieuwe generatie glas-glas zonnepanelen; zonnepanelen met een volledig glazen achterkant. Dit zorgt ervoor dat de stabiliteit en de levensverwachting van de panelen toeneemt, want vuil en vocht wordt minder makkelijk doorgelaten. Dit zorgt ervoor dat de degradatie van het rendement nauwelijks afneemt. Het levert een veel hogere kWh opbrengst op dan traditionele zonnepanelen.

Uit langdurig onderzoek in Italië blijkt dan ook dat de Glas-Glas modules zo’n 20-25 jaar langer meegaan dan de Glas-Folie modules een daarbij nog steeds 93% van de oorspronkelijke opbrengst genereren – dat zegt wat over de kwaliteit!

GroenOpgewekt B.V. levert en installeert complete zonne-energiesystemen met de nieuwe generatie SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen. Deze panelen zijn voorzien van PERC (Passivated Emitter Rear Celt) technologie. De panelen komen rechtstreeks af van de fabriek uit Duitsland. PERC zonnepanelen hebben een hoger vermogen, functioneren veel beter bij weinig licht en koelen beter bij warm weer. Hierdoor zijn ze nog beter geschikt voor het Nederlandse klimaat.

Wilt u meer weten over SolarWatt zonnepanelen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? 

Vraag vrijblijvend advies

EXTRA voordelen

SolarWatt’s Service

De beste garantie ter wereld zonder kleine lettertjes, voor zowel het product als de prestatie, gedurende dertig jaar! Dit houdt in dat SolarWatt, gedurende dertig jaar:

 • Redelijke en gebruikelijke transportkosten voor de terugzending van PV-panelen betaalt;
 • De kosten en verzending van de vervangen of herstelde PV-panelen betaalt;
 • Redelijke en gebruikelijke kosten met betrekking tot installatie, demontage of herinstallatie van PV-panelen betaalt;

SOLARWATT Erkenningen

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen zijn de beste Glas-Glas zonnepanelen voor uw huis of bedrijfspand. Ze scoren ook in alle beschikbare testen iedere keer het hoogst en krijgen, van onafhankelijk experts, ook de hoogste waardering.

 • SolarWatt zonnepanelen
 • Glas-Glas zonnepanelen Zwiggelte
 • Best getest EU Commissie.
 • Best getest Consumentenbond.
 • Meest innovatieve bedrijf Duitsland.
 • PV magazine Award 2017
 • Solar + Power Award
 • Best getest SolarBuyer
 • Top Brand PV EuPD
 • Hoogste klantloyaliteit – NPS

Bent u overtuigd? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Direct offerte aanvragen

GroenOpgewekt, SINDS 2011 Zonne-energie Specialist

Als gecertificeerd Premium Partner hebben wij geavanceerde trainingen ondergaan, daardoor hebben wij consequent een uitzonderlijk hoge mate van klanttevredenheid. Wij hebben alle training voltooid en leveren hoge prestaties op het gebied van advies, ontwerp, kwaliteit en daarnaast uitmuntende product- en servicekwaliteit.

Dat levert u en onze ambassadeurs gegarandeerd het hoogste rendement op. Hier profiteert u ook van en het geeft alle zekerheid over uw keuze van GroenOpgewekt B.V. Dáár kunt u op vertrouwen!

GroenOpgewekt 

Wij leveren en installeren al sinds 2011 SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen o.a. bij aannemers, agrariërs, MKB-bedrijf en particulieren. Wij werken continu aan de beste prijs-kwaliteit verhouding, alles voor de lange termijn. In combinatie met persoonlijk, deskundig advies en vakmanschap met als doel uit te blinken in 100% klanttevredenheid.

Benieuwd wat Groen Opgewekt voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor al uw vragen!