Sponsor

MSC 1 Meppel – GroenOpgewekt

GroenOpgewekt verbind zich wederom aan MSC Meppel voor een periode van drie jaar voor seizoen 2022-2023/ 2023-2024 en 2024-2025. Pouwel Slurink (eigenaar GroenOpgewekt) en Arjan Jonkers (Voorzitter MSC) bezegelen de samenwerking voorafgaand aan de wedstrijd derby MSC – Alcides.

MSC heeft een nieuw tenue en een nieuwe hoofdsponsor UniePool, GroenOpgewekt en Interstage verbinden zich ook 3 jaar aan MSC
MSC 1 elftal

GroenOpgewekt neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en zet zich dan ook graag in voor een duurzame samenleving door bijvoorbeeld diverse sponsor activiteiten en educatie op zich te nemen.

MSC 1 Meppel – GroenOpgewekt

GroenOpgewekt b.v. sponsor van 5e klasser MSC 1 Zaterdag Meppel.

DOEL: Het eerste zaterdagelftal van MSC-Amslod speelt het seizoen 2019/2020 in de zaterdag 5e klasse om ‘KAMPIOEN’ te worden!

MSC 1 ZATERDAG | seizoen 2019/ 2020 Trainers: Bernhard Koning en Cas Slurink. Leiders: Peter Smid en Pouwel Slurink. Verzorger: Ronald Spier

Hoofdveld MSC
Jan Bralten zaalvoetbaltoernooi 2019
MSC 1 ZATERDAG | seizoen 2019/ 2020
Trainers: Bernhard Koning en Cas Slurink
MSC heeft een nieuw tenue en een nieuwe hoofdsponsor UniePool, GroenOpgewekt en Interstage verbinden zich ook 3 jaar aan MSC
MSC 1 ZATERDAG kampioen 2017/18

MSC 1 Meppel/ zondag

GroenOpgewekt 5.0 b.v. is sponsor van hoofdklasser MSC 1 Meppel.

De Meppeler Sport Club, MSC Meppel, is opgericht op 10 april 1910. In haar ruim 100-jarig bestaan is de voetbalvereniging die anno 2015 bijna zevenhonderd officiële leden en bijna vijftig aspirant-leden (Ukkies) telt, uitgegroeid tot één van Meppels spraakmakende verenigingen.

2012: Bos bloemen voor de sponsor GroenOpgewekt 5.0 B.V. – Meppel
MSC Meppel - Hoofdklasse zondag en GroenOpgewekt 5.0
MSC 1 Meppel – Hoofdklasse zondag

REESTWALK

GroenOpgewekt 5.0 b.v. is sponsor van de Reestwalk 2018.

Op zondag 4 november 2018 organiseert Rotaryclub Meppel voor de tweede maal De ReestWalk: een inspirerende wandeling door het Reestdal. Dit evenement staat volledig in het teken van “genieten voor jezelf, genieten voor een ander”.

Op zondag 4 november 2018 organiseert Rotaryclub Meppel voor de tweede maal De ReestWalk: een inspirerende wandeling door het Reestdal. Dit evenement staat volledig in het teken van "genieten voor jezelf, genieten voor een ander".

Wheels 4 Kika

GroenOpgewekt 5.0 b.v. is shirt sponsor van Daan Busscher uit Meppel.

Een team wielrenners met begeleiders, onder de naam Wheels4Kika, gaat een tocht van zo’n 1.000 kilometer door de Italiaanse bergen maken. Deze sportieve prestatie staat geheel in het teken van het inzamelen van geld voor een uitermate goed doel: Giro di Kika (Stichting Kinderen Kanker vrij).

girodikikaslider

RSG TROMP

GroenOpgewekt 5.0 b.v. verleent medewerking aan het succes van Techniek Tastbaar op de scholengemeenschap RSG Tromp Meesters in Steenwijk.

Techniek tastbaar is een ‘beleef en doe event’ voor leerlingen van 10 tot 16 jaar, omdat steeds minder jongeren kiezen voor het van techniek, omdat hun beeld onvoldoende of zelfs negatief is van de diversiteit binnen deze sector.

CSG Dingstede

GroenOpgewekt 5.0 b.v. verleent haar medewerking aan het Technasium met het vak Onderzoek en Ontwerpen.

Wil jij ook graag eens kijken hoe het is om als architect te werken of bruggenbouwer te zijn? Waterdieren op ‘weg’ helpen of een mooi kunstwerk ontwerpen? Op CSG Dingstede kan het! Naast de gewone vakken bieden ze je de mogelijkheid om voor een echte opdrachtgever uit het bedrijfsleven te werken.

CSG Dingstede en GroenOpgewekt 5.0 Meppel