Sponsor

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en zetten ons graag in voor een duurzame samenleving o.a. door sponsoring en educatie.

MSC Meppel

GroenOpgewekt 5.0 is bordsponsor van Hoofdklasser MSC Meppel.

De Meppeler Sport Club, MSC Meppel, is opgericht op 10 april 1910. In haar ruim 100-jarig bestaan is de voetbalvereniging die anno 2015 bijna zevenhonderd officiële leden en bijna vijftig aspirant-leden (Ukkies) telt, uitgegroeid tot één van Meppels spraakmakende verenigingen.

GroenOpgewekt 5.0 bordsponsor MSC Meppel.

GroenOpgewekt 5.0 bordsponser MSC Meppel, zonnepanelen en ledverlichting Meppel.

Wheels 4 Kika

GroenOpgewekt 5.0 is shirt sponsor van Daan Busscher uit Meppel.

Een team wielrenners met begeleiders, onder de naam Wheels4Kika, gaat een tocht van zo’n 1.000 kilometer door de Italiaanse bergen maken. Deze sportieve prestatie staat geheel in het teken van het inzamelen van geld voor een uitermate goed doel: Giro di Kika (Stichting Kinderen Kanker vrij).

girodikikaslider

RSG TROMP

GroenOpgewekt 5.0 verleent medewerking aan het succes van “Techniek Tastbaar 2016” op de scholengemeenschap RSG Tromp Meesters in Steenwijk.

Techniek tastbaar is een ‘beleef en doe event’ voor leerlingen van 10 tot 16 jaar, omdat steeds minder jongeren kiezen voor het van techniek, omdat hun beeld onvoldoende of zelfs negatief is van de diversiteit binnen deze sector.

GroenOpgewekt 5.0 en RSG Tromp Meesters uit Steenwijk

CSG Dingstede

GroenOpgewekt 5.0 verleent medewerking aan het Technasium met het vak Onderzoek en Ontwerpen – seizoen 2013/ 2014 en 2014/2015.

Wil jij ook graag eens kijken hoe het is om als architect te werken of bruggenbouwer te zijn? Waterdieren op ‘weg’ helpen of een mooi kunstwerk ontwerpen? Op CSG Dingstede kan het! Naast de gewone vakken bieden ze je de mogelijkheid om voor een echte opdrachtgever uit het bedrijfsleven te werken.

CSG Dingstede en GroenOpgewekt 5.0 Meppel