Sponsor

GroenOpgewekt 5.0 neemt de maatschappelijke verantwoordelijkheid en zet zich graag in voor een duurzame samenleving, dit onder andere door sponsoring en educatie.

MSC 1 ZONDAG

GroenOpgewekt 5.0 is bordsponsor van Hoofdklasser MSC 1 Meppel – zondag.

De Meppeler Sport Club, MSC Meppel, is opgericht op 10 april 1910. In haar ruim 100-jarig bestaan is de voetbalvereniging die anno 2015 bijna zevenhonderd officiële leden en bijna vijftig aspirant-leden (Ukkies) telt, uitgegroeid tot één van Meppels spraakmakende verenigingen.

MSC Meppel - Hoofdklasse zondag en GroenOpgewekt 5.0
MSC 1 Meppel – Hoofdklasse zondag

Seizoen 2018-2019

MSC 1 ZATERDAG

GroenOpgewekt 5.0 is shirtsponsor van 4e klasse MSC 1 Meppel – zaterdag.

Het eerste zaterdagelftal van MSC-Amslod speelt in het seizoen 2018/2019 in de zaterdag 4e klasse A.

Zonne-energie in Meppel
GroenOpgewekt 5.0 ZONNE-ENERGIE
MSC 1 Meppel zaterdag 2017/2018
MSC 1 Meppel Zat. kampioen 2017/18
Cas Slurink (rechts) assistent coach MSC zaterdag 1
MSC 1 zaterdag staf

Wheels 4 Kika

GroenOpgewekt 5.0 is shirt sponsor van Daan Busscher uit Meppel.

Een team wielrenners met begeleiders, onder de naam Wheels4Kika, gaat een tocht van zo’n 1.000 kilometer door de Italiaanse bergen maken. Deze sportieve prestatie staat geheel in het teken van het inzamelen van geld voor een uitermate goed doel: Giro di Kika (Stichting Kinderen Kanker vrij).

girodikikaslider

RSG TROMP

GroenOpgewekt 5.0 verleent medewerking aan het succes van Techniek Tastbaar op de scholengemeenschap RSG Tromp Meesters in Steenwijk.

Techniek tastbaar is een ‘beleef en doe event’ voor leerlingen van 10 tot 16 jaar, omdat steeds minder jongeren kiezen voor het van techniek, omdat hun beeld onvoldoende of zelfs negatief is van de diversiteit binnen deze sector.

GroenOpgewekt 5.0 en RSG Tromp Meesters uit Steenwijk

CSG Dingstede

GroenOpgewekt 5.0 verleent medewerking aan het Technasium met het vak Onderzoek en Ontwerpen.

Wil jij ook graag eens kijken hoe het is om als architect te werken of bruggenbouwer te zijn? Waterdieren op ‘weg’ helpen of een mooi kunstwerk ontwerpen? Op CSG Dingstede kan het! Naast de gewone vakken bieden ze je de mogelijkheid om voor een echte opdrachtgever uit het bedrijfsleven te werken.

CSG Dingstede en GroenOpgewekt 5.0 Meppel