Verwarmen

Nederland is nog steeds verslaafd aan gas, daar gaan wij verandering in brengen. All-electric verwarmen is dé toekomst!

Wij zijn hard toe aan nieuwe energie. Het winnen van aardgas heeft grote gevolgen. Niet alleen voor de bodem en huizen, maar ook voor u en de effecten voor het milieu. De Rijksoverheid wil dat we in 2050 van het gas af zijn, maar hoe…?

VERWARMEN DOEN WE ZO!

Uw omgeving elektrisch verwarmen doen wij met Europese infrarood warmtepanelen in combinatie met warmtepompen en/of zonneboilers. Onze oplossingen zijn toepasbaar voor nieuwbouw of als vervanging van uw bestaande gasketel(s). Van vloerverwarming tot complete energiemanagement systemen.

Wanneer u zich oriënteert op all-electric verwarmen komt er vaak veel informatie op u af. Onze expertise en jarenlange ervaring staat garant voor de juiste informatie en dat delen wij graag met u.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

INFRAROOD WARMTEPANELEN

Infrarood warmtepanelen zorgen voor een natuurlijke warmte, zijn volledig onderhoudsvrij en goed voor uw gezondheid.

De doorbraak in de energiesector!

WARMTEPOMP

Met onze Smart warmtepomp kunt u uw bedrijfspand of woning volledig zelfvoorzienend maken, en dat scheelt enorm in de kosten.

Van advies en ontwerp tot een compleet geïnstalleerde installatie! 

Smart REMKO warmtepompen in Dalfsen.
Smart warmtepomp – Dalfsen.

ZONNEBOILER

Met onze zonneboiler verwarmt u het water in en om het huis. En je kunt er ook het zwembad of (deels) de verwarmingsinstallatie mee verwarmen.

Zonnecollectoren en zonneboiler in Kampen
Zonnecollectoren – Kampen.

SUBSIDIE

Het subsidiebudget voor zonneboilers en warmtepompen is per 1 juli 2017 verhoogd naar 90 miljoen euro. Deze Investeringssubsidie Duurzame Energie is een onderdeel van de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) van het ministerie van Economische Zaken.