Verwarmen

Nederland is nog steeds verslaafd aan gas, daar gaan wij verandering in brengen. All-electric is dé toekomst!

Wij zijn hard toe aan nieuwe energie. Het winnen van aardgas heeft grote gevolgen. Niet alleen voor de bodem en huizen, maar ook voor u. En dan hebben we het nog niet eens over de effecten voor het milieu, want met het verwarmen van onze huizen verwarmen we ook het klimaat.

De Rijksoverheid wil dat we in 2050 van het gas af zijn, maar hoe?

DÈ OPLOSSINGEN

We leveren en installeren warmtepompen, nano infrarood warmtepanelen, warm water doorstroom apparaten en zonneboilers. De beste Europese kwaliteit producten voor nieuwbouw of vervanging van uw bestaande gasketel(s).

All-electric is de toekomst
Gas eruit, all-electric is de toekomst!

Ook vloerverwarming- en airconditioning installaties tot complete energiemanagement systemen zijn uiteraard mogelijk.

KENNIS

Wanneer u zich oriënteert op all-electric verwarmen komt er vaak veel informatie op u af. Onze expertise en jarenlange ervaring staat garant voor de juiste informatie en dat delen wij graag met u. Heeft u vragen, neem gerust contact op.

WARMTEPANELEN

Nano infrarood warmtepanelen zorgen voor een natuurlijke warmte, zijn volledig onderhoudsvrij en goed voor uw gezondheid. Ze hebben de laagste energiekosten, 25 jaar garantie en zijn van absolute wereldtop.

Het is de doorbraak in de energiesector!

Degree-n nano infrarood warmtepanelen
Nano infrarood warmtepanelen.

WARM WATER

Onze nano doorstroom apparaten voorzien u pas van warm water vanaf het moment dat u de kraan opendoet. En u verbruikt pas elektriciteit wanneer u de kraan opent, dit stopt wanneer u de kraan weer dicht draait.

Lage elektriciteitskosten, zonder verspilling!

nano infrarood warm water doorstroom apparaten
Nano infrarood warm water unit.

WARMTEPOMP

Met onze Smart warmtepomp kunt u uw bedrijfspand of woning volledig zelfvoorzienend maken, en dat scheelt enorm in de kosten.

Van advies en ontwerp tot een compleet geïnstalleerde installatie! 

Smart REMKO warmtepompen in Dalfsen.
Smart warmtepomp – Dalfsen.

ZONNEBOILER

Met onze zonneboiler verwarmt u het water in en om het huis. En je kunt er ook het zwembad of (deels) de verwarmingsinstallatie mee verwarmen.

Zonnecollectoren en zonneboiler in Kampen
Zonnecollectoren – Kampen.

VERDAMPINGSPANELEN

Verwarmen met verdampingspanelen, onder alle weersomstandigheden. Tot nader order niet beschikbaar.

Een eenvoudig en duurzaam proces!

Verwarmen met verdampingspanelen - Thermodynamisch verwarmen met thermodynamisch verdampingspanelen in De wijk - Meppel Kampen Steenwijk Zwolle en Hoogeveen.
Verdampingspanelen – De Wijk (Meppel).

Klanten zijn ook onze ambassadeurs en daar zijn we trots op.

SUBSIDIE

Het subsidiebudget voor zonneboilers en warmtepompen is per 1 juli 2017 verhoogd naar 90 miljoen euro. Deze Investeringssubsidie Duurzame Energie is een onderdeel van de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) van het ministerie van Economische Zaken.