Installatie, veiligheid en kwaliteit

Een high-end kwaliteit zonne-energie installatie verdient ook een ervaren en deskundig kwaliteitsinstallateur. Wij helpen u er graag mee verder.

Zonnepanelen meppel en De Wijk

GroenOpgewekt 5.0 b.v. Meppel

Wij werken vanuit Meppel met een vaste groep van ca. 25 professionele Solar- installatie monteurs. Echte zonnepanelen professionals, die in het bezit van alle benodigde certificaten en diploma’s welke nodig zijn voor een betrouwbare en veilige zonnepanelen installatie. Alles wordt conform arbeidswetgeving gemonteerd en geïnstalleerd!

Want zonne-energie is onze focus en specialiteit!

GroenOpgewekt 5.0 bv uit Meppel is lid van de Branchevereniging Holland Solar

GroenOpgewekt 5.0 b.v. is lid van Holland Solar, dé branchevereniging van de Nederlandse zonne-energiesector sinds 1983.

Holland Solar beïnvloedt relevante besluitvorming en stuurt de agenda rond wet- en regelgeving en subsidies. Als brancheorganisatie werkt men samen met de leden aan het inspireren, informeren, verbinden en verder professionaliseren van de Nederlandse zonne-energiesector.

Zonnepanelen in zwolle

Zonnepanelen in Hoogeveen

Zonnepanelen in Assen

Zonnepanelen in Zwartsluis

Wilt u, samen met ons, uw eigen zonnestroom configuratie en dak legplan samenstellen, dan ben u van harte welkom bij ons op het kantoor.

TROTS!

Naast al onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook ‘meer bekende’ ambassadeurs, als De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen, evenals Oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en Zwollenaren.

…En daar zijn wij trots op!

GroenOpgewekt 5.0

Europese producten! Alles geschikt voor de lange termijn, klaar voor de toekomst, rechtstreeks af fabriek én voorzien van een volledig transparante keten met de best claimbare garanties.

Waarom Europees? Het levert regionaal werk, innovatie en kennis op. Het hoogste rendement en kwaliteit, de laagste voetafdruk, geld, CO2-reductie en schone lucht dat ook! Maar bovenal zekerheid en transparantie.

GroenOpgewekt 5.0 is Exasun Premium installateur

GroenOpgewekt 5.0 is gecertificeerd Premium Partner van het Nederlandse Exasun. 

Zonnepanelen in Ruinen

Dit is een onderscheiding voor uitmuntende product- en servicekwaliteit. Het keurmerk draagt zorg voor een helder, betrouwbaar en evenwichtig advies op basis van prijs, kennis en ervaring.

NIEUW LOGO

GroenOpgewekt 5.0 is gecertificeerd Premium Partner van het Duitse SolarWatt.

Zonnepanelen in Zuidwolde

Dit is een onderscheiding voor uitmuntende product- en servicekwaliteit. Het keurmerk draagt zorg voor een helder, betrouwbaar en evenwichtig advies op basis van prijs, kennis en ervaring.

Zonnepanelen in Meppel. Berggierslanden

SolarEdge omvormers

GroenOpgewekt 5.0 is erkend en gecertificeerd installateur van SolarEdge.

Dit is een onderscheiding voor uitmuntende product- en servicekwaliteit. Het keurmerk draagt zorg voor een helder, betrouwbaar en evenwichtig advies op basis van prijs, kennis en ervaring.

SEI zonnestroom - SolarEdge

Zonnepanelen in Ruinerwold

ENERGIE-INDEX

SolarWatt zonnepanelen hebben een ‘kwaliteitsverklaring’, daarmee zijn ze geschikt voor een hogere Energie-Index! Deze Index telt mee bij het vaststellen van de maximale huurprijs van een sociale-huurwoning.