DE INSTALLATIE

Een high-end kwaliteit installatie verdient een kwaliteitsinstallateur.

Wij werken met een vaste groep van ca. 22 professionele Solar-monteurs/ installateurs uit Meppel en omgeving. Wij werken met echte zonnepanelen professionals, die in het bezit van alle benodigde certificaten en diploma’s welke nodig zijn voor een betrouwbare en veilige zonnepanelen installatie, want zonnepanelen  zijn onze specialiteit.

Alles wordt conform arbeidswetgeving gemonteerd en geïnstalleerd!

Wilt u, samen met ons, uw eigen zonnestroom configuratie en dak legplan samenstellen, dan ben u ook van harte welkom bij ons op het kantoor.

GroenOpgewekt 5.0

GroenOpgewekt 5.0 is dé specialist op het gebied van het adviseren en realiseren van zonnestroom projecten voor bedrijvenagrariërsparticulieren, aannemers, (semi) overheid en architecten.

Klanten zijn ook onze ambassadeurs en daar zijn we trots op.

Europese producten! Alles geschikt voor de lange termijn, klaar voor de toekomst, rechtstreeks af fabriek én voorzien van een volledig transparante keten met de best claimbare garanties.

Waarom Europees? Het levert regionaal werk, innovatie en kennis op. Het hoogste rendement en kwaliteit, de laagste voetafdruk, geld, CO2-reductie en schone lucht dat ook! Maar bovenal zekerheid en transparantie.

GroenOpgewekt 5.0 is Exasun Premium installateur

GroenOpgewekt 5.0 is gecertificeerd Premium Partner van het Nederlandse Exasun

Dit is een onderscheiding voor uitmuntende product- en servicekwaliteit. Het keurmerk draagt zorg voor een helder, betrouwbaar en evenwichtig advies op basis van prijs, kennis en ervaring.

NIEUW LOGO

GroenOpgewekt 5.0 is gecertificeerd Premium Partner van het Duitse SolarWatt.

Dit is een onderscheiding voor uitmuntende product- en servicekwaliteit. Het keurmerk draagt zorg voor een helder, betrouwbaar en evenwichtig advies op basis van prijs, kennis en ervaring.

SolarEdge omvormers

GroenOpgewekt 5.0 is erkend en gecertificeerd installateur van SolarEdge.

Dit is een onderscheiding voor uitmuntende product- en servicekwaliteit. Het keurmerk draagt zorg voor een helder, betrouwbaar en evenwichtig advies op basis van prijs, kennis en ervaring.

SEI zonnestroom - SolarEdge

UNETO-VNI

Uneto-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatie branche.

SEI-zonnestroom

Stichting SEI zonnestroom is opgericht door UNETO-VNI. Met deze erkenning toont men aan te beschikken over voldoende kennis en kunde om het werk goed uit te voeren.

Dakrandbeveiliging

KVINL

KvINL-erkenning, deze erkenning richt zich op duurzame installatiebedrijven die zich bezig houden met zonnestroom installaties.

  • NTA 8013 (Procedure voor het controleren van PV-systemen).
  • NEN-EN-IEC 62446:2009 (Eisen voor testen en inspecteren).
  • NEN-1010 (Veiligheidsbepalingen voor laagspanning installaties)

VCA

Met VCA toont men aan te beschikken over voldoende kennis om veilig te kunnen werken in risicovolle omgevingen.

ENERGIE-INDEX

SolarWatt zonnepanelen hebben een ‘kwaliteitsverklaring’, daarmee zijn ze geschikt voor een hogere Energie-Index! Deze Index telt mee bij het vaststellen van de maximale huurprijs van een sociale-huurwoning.

STEK

Met STEK vóórop in koeltechniek, warmtepompen en zonneboilers. Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Stek - UnetoVni - SEI