DE INSTALLATIE

Een high-end kwaliteit installatie verdient een kwaliteitsinstallateur.

Wij werken met een vaste groep van 22 tot 25 professionele Solar-monteurs/ installateurs uit Meppel en omgeving. Echte zonnepanelen professionals, die in het bezit van alle benodigde certificaten en diploma’s welke nodig zijn voor een betrouwbare en veilige zonnepanelen installatie, want zonne-energie is onze specialiteit.

Alles wordt conform arbeidswetgeving gemonteerd en geïnstalleerd!

Wilt u, samen met ons, uw eigen zonnestroom configuratie en dak legplan samenstellen, dan ben u ook van harte welkom bij ons op het kantoor.

TROTS!

Naast al onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook ‘meer bekende’ ambassadeurs, als De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen, evenals Oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en Zwollenaren.

…En daar zijn wij trots op!

GroenOpgewekt 5.0

Europese producten! Alles geschikt voor de lange termijn, klaar voor de toekomst, rechtstreeks af fabriek én voorzien van een volledig transparante keten met de best claimbare garanties.

Waarom Europees? Het levert regionaal werk, innovatie en kennis op. Het hoogste rendement en kwaliteit, de laagste voetafdruk, geld, CO2-reductie en schone lucht dat ook! Maar bovenal zekerheid en transparantie.

GroenOpgewekt 5.0 is Exasun Premium installateur

GroenOpgewekt 5.0 is gecertificeerd Premium Partner van het Nederlandse Exasun

Dit is een onderscheiding voor uitmuntende product- en servicekwaliteit. Het keurmerk draagt zorg voor een helder, betrouwbaar en evenwichtig advies op basis van prijs, kennis en ervaring.

NIEUW LOGO

GroenOpgewekt 5.0 is gecertificeerd Premium Partner van het Duitse SolarWatt.

Dit is een onderscheiding voor uitmuntende product- en servicekwaliteit. Het keurmerk draagt zorg voor een helder, betrouwbaar en evenwichtig advies op basis van prijs, kennis en ervaring.

SolarEdge omvormers

GroenOpgewekt 5.0 is erkend en gecertificeerd installateur van SolarEdge.

Dit is een onderscheiding voor uitmuntende product- en servicekwaliteit. Het keurmerk draagt zorg voor een helder, betrouwbaar en evenwichtig advies op basis van prijs, kennis en ervaring.

SEI zonnestroom - SolarEdge

Dakrand beveiliging

ENERGIE-INDEX

SolarWatt zonnepanelen hebben een ‘kwaliteitsverklaring’, daarmee zijn ze geschikt voor een hogere Energie-Index! Deze Index telt mee bij het vaststellen van de maximale huurprijs van een sociale-huurwoning.