Zonnepanelen Assen

U wilt graag zonnepanelen in Assen met het beste rendement? Zonnepanelen die er niet alleen fraai uit zien maar ook nog eens enorm duurzaam zijn? Ga voor een complete Glas-Glas zonnepanelen installatie van GroenOpgewekt 5.0. Onze Glas-Glas zonnepanelen komen rechtstreeks uit de fabriek in Duitsland en Nederland en hebben ‘gegarandeerd’ het hoogste rendement!

GroenOpgewekt 5.0 b.v. uit Meppel, Drenthe is pionier (sinds 2011) en specialist in zonne-energie met jarenlange ervaring. Als een van de meest toonaangevende bedrijven in Noord Nederland.

✔ glas-glas zonnepanelen rechtstreeks van de fabriek uit Duitsland en Nederland!
✔1350+ bedrijven en particulieren maken al gebruik van GroenOpgewekte zonnestroom!
✔ 25% hoger rendement, tot wel 8% meer kWh energieopbrengst ten opzichte van traditionele panelen en 30 jaar garantie!

Zoekt u zonnepanelen van de hoogste kwaliteit in Assen? 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


ONZE GLAS-GLAS ZONNEPANELEN IN ASSEN

Wij leveren en installeren al sinds 2011 onze ‘nieuwe generatie’ Duitse SolarWatt  (BMW-Groep) en Nederlandse Exasun Glas-Glas zonnepanelen. Dit doen wij als gecertificeerd Premium Partner van beide fabrikanten.

Al onze Glas-Glas zonnepanelen komen rechtstreeks uit de fabriek, hebben het hoogste rendement, de laagste CO2 uitstoot bij productie, de beste en meest transparante garanties en zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat. Hier een greep uit onze projecten: 

 

Wilt u meer projecten zien? Kijk dan op facebook of linkedin! Wilt u graag meer informatie krijgen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.