Zonnepanelen Emmen

Zonnepanelen met het hoogste rendement in Emmen? Zonnepanelen met het beste rendement en goed verzorgd uiterlijk. Ga voor een complete Glas-Glas zonnepanelen installatie van GroenOpgewekt 5.0. Onze Glas-Glas zonnepanelen komen rechtstreeks uit de fabriek in Duitsland en Nederland en hebben ‘gegarandeerd’ het hoogste rendement!

GroenOpgewekt 5.0 b.v. uit Meppel is pionier (sinds 2011) en specialist in zonne-energie met jarenlange ervaring. Als een van de meest toonaangevende bedrijven in Noord Nederland.

✔ 25% hoger rendement, tot wel 8% meer kWh energieopbrengst ten opzichte van traditionele panelen en 30 jaar garantie!
✔ 1350+ bedrijven en particulieren maken al gebruik van GroenOpgewekte zonnestroom!
✔ Volledig glazen zonnepanelen rechtstreeks af fabriek uit Duitsland en Nederland!

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze zonnepanelen in Emmen?

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN


Heeft u vragen of behoefte aan deskundig advies, neem dan contact met ons op. 

ONZE GLAS-GLAS ZONNEPANELEN IN EMMEN

Als gecertificeerd partner leveren en installeren wij sinds 2011 onze ‘nieuwe generatie’ Duitse SolarWatt  (BMW-Groep) en Nederlandse Exasun Glas-Glas zonnepanelen. 

Al onze Glas-Glas zonnepanelen komen rechtstreeks uit de fabriek, hebben het hoogste rendement, de laagste CO2 uitstoot bij productie, de beste en meest transparante garanties en zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat.

Onze klanten bestaan voornamelijk uit MKB-bedrijven, agrariërswoningbouw verenigingen, architecten, aannemers en particulieren. Een greep uit eerdere projecten:

Wilt u meer projecten zien? Neem dan een kijkje op facebook of linkedin! Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? neem dan gerust contact met ons op.