Zonnepanelen Hoogeveen

U wilt graag zonnepanelen in Hoogeveen met het beste rendement? Zonnepanelen die er mooi uit zien en ook nog eens heel erg duurzaam zijn? Kies dan een van onze voor een complete Glas-Glas zonnepanelen installatie. GroenOpgewekt 5.0 Glas-Glas zonnepanelen komen rechtstreeks uit de fabriek in Duitsland en Nederland en hebben ‘gegarandeerd’ het hoogste rendement!

GroenOpgewekt 5.0 b.v. uit Meppel is pionier (sinds 2011) en specialist in zonne-energie met jarenlange ervaring. Als een van de meest toonaangevende bedrijven in Noord Nederland.

✔ 1350+ bedrijven en particulieren maken al gebruik van GroenOpgewekte zonnestroom!
✔ 25% hoger rendement, tot wel 8% meer kWh energieopbrengst ten opzichte van traditionele panelen en 30 jaar garantie!
✔ Volledig glazen zonnepanelen rechtstreeks af fabriek uit Duitsland en Nederland!

Op zoek naar zonnepanelen van een hoge kwaliteit in Hoogeveen? 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


ONZE GLAS-GLAS ZONNEPANELEN IN HOOGEVEEN 

Wij zijn al sinds 2011 leverancier en installateur van de ‘volgende generatie’ Glas-Glas zonnepanelen van het Duitse SolarWatt  (BMW-Groep) en het Nederlandse Exasun. Dit doen wij als gecertificeerd Premium Partner van beide fabrikanten.

Al onze Glas-Glas zonnepanelen komen direct uit de fabriek, hebben het hoogste rendement, de laagste CO2 uitstoot bij productie, de beste en meest transparante garanties en zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat. Hier een greep uit onze projecten: 

 

Bent u geïnteresseerd in onze andere projecten? Kijk dan op facebook of linkedin! Wilt u graag meer informatie krijgen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.