Zonnepanelen IJsselmuiden

Wilt u graag zonnepanelen in IJsselmuiden met een hoog rendement? Glazen zonnepanelen die enorm duurzaam zijn en er heel mooi uitzien? Ga voor een complete Glas-Glas zonnepanelen installatie van GroenOpgewekt 5.0. Onze Glas-Glas zonnepanelen komen rechtstreeks uit de fabriek in Duitsland en Nederland en hebben ‘gegarandeerd’ het hoogste rendement!

GroenOpgewekt 5.0 b.v. uit Meppel, gevestigd in 2011, is een specialist in zonne-energie met jarenlange ervaring. Als een van de meest toonaangevende bedrijven in Noord Nederland.

✔ Volledig glazen zonnepanelen rechtstreeks af fabriek uit Duitsland en Nederland!
✔ 1350+ bedrijven en particulieren maken al gebruik van GroenOpgewekte zonnestroom!
✔ 25% hoger rendement, tot wel 8% meer kWh energieopbrengst ten opzichte van traditionele panelen en 30 jaar garantie!

Op zoek naar zonnepanelen van een hoge kwaliteit in IJsselmuiden? 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


ONZE GLAS-GLAS ZONNEPANELEN IN IJSSELMUIDEN 

Vanaf onze oprichting leveren en installeren wij onze ‘nieuwe generatie’ Duitse SolarWatt  (BMW-Groep) en Nederlandse Exasun Glas-Glas zonnepanelen. Dit doen wij als gecertificeerd Premium Partner van beide fabrikanten.

Al onze Glas-Glas zonnepanelen komen rechtstreeks uit de fabriek, hebben het hoogste rendement, de laagste CO2 uitstoot bij productie, de beste en meest transparante garanties en zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat. Hier een greep uit onze projecten: 

 

Wilt u meer projecten zien? Neem dan een kijkje op facebook of linkedin! Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? neem dan gerust contact met ons op.