Zonnepanelen kopen

Bij GroenOpgewekt 5.0 kan iedereen besparen op zijn energie rekening, consumenten en bedrijven. Wij leveren complete zonne-energie systemen. Hiermee verzorgen we het kopen van zonnepanelen, omvormers, transport en installatie. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw investering. 

Bij GroenOpgewekt 5.0 leveren wij zonnepanelen voor platte daken, schuine daken en ook voor veldopstellingen. Bij onze glas-glas zonnepanelen krijgt u 30 jaar garantie op het product en op het vermogen van het product. Hiernaast hebben de glas-glas zonnepanelen 25% meer opbrengst.

De zonnepanelen die u bij ons kan kopen worden geproduceerd in Duitsland of Nederland. Onze Duitse partner, Solarwatt, bestaat al sinds 1993 en onze Nederlandse partner, Exasun, sinds 2012. Zij leveren de zonnepanelen rechtstreeks van de fabriek. 

Wij hebben zelf sinds 2011 ervaring met zonnepanelen en zijn in 2012 gevestigd in Meppel. Zo hebben wij inmiddels 1350 complete installaties afgeleverd. Hieronder ziet u een paar van onze installaties. 

Onze installaties zijn in vele dorpen en steden te vinden, onder andere in:
Drenthe; Meppel, Hoogeveen, Assen en Emmen.
Overijssel; Zwolle, IJsselmuiden, Kampen en Hasselt.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan met de onderstaande knop of neem gerust contact met ons op! Zo kan u de zonnepanelen van de hoogste kwaliteit kopen. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij GroenOpgewekt 5.0 staan we voor duurzaamheid, kwaliteit, kennis, ervaring en flexibiliteit. Mocht u op de hoogte willen blijven van onze activiteiten of wilt u meer van ons weten, wij zijn actief op Facebook en Linkedin