Zonnepanelen op een schuin dak

Hoge kwaliteit zonnepanelen op uw schuine dak? Dat is mogelijk! Hiervoor plaatsen we duurzame zonnepanelen met het hoogste rendement.

De opstelling van zonnepanelen op een schuin dak

Elk soort dak is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen, maar zonnepanelen plaatsen op een schuin dak is het eenvoudigst. De panelen van uw dak staan vaak al in de juist hoek richting de zon gedraaid.

Voor het opvangen van zoveel mogelijk zon, gebruiken we een uniek tool. Hiermee wordt bepaald in welke hoek het meeste zonlicht komt en hoeveel rendement dit dan oplevert. Zo kunnen de zonnepanelen zoveel mogelijk rendement behalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?

Vraag hier uw offerte aan

De montage van de zonnepanelen

Voor zonnepanelen op een schuin dak zijn er 2 mogelijkheden: montage op het dak of montage in het dak.

Voor de montage van zonnepanelen op het dak gebruiken we een haaksysteem. Hierbij wordt een aluminium beugel om de panlat en dakpan gehaakt of geschroefd. Daarna wordt de montage rail aan de haken vastgeschroefd met klemmen.

Bij de plaatsing van een geschroefde dakhaak wordt onder de dakpannen een plank aan de sporen/spanten van het dak geschroefd. Op deze plank worden vervolgens de dakhaken geschroefd waaraan dan de rails weer geschroefd worden.

Voorbeelden van zonnepanelen op een schuin dak.

Hieronder enkele voorbeelden van onze Glas-Glas zonnepanelen projecten.

Geïnteresseerd in zonnepanelen voor een schuin dak?

Vraag vrijblijvend een offerte aan