Zonnepanelen veldopstelling

Bent u op zoek naar zonnepanelen van hoge kwaliteit? Biedt uw dak hier onvoldoende ruimte voor, maar heeft u wel voldoende ruimte rondom uw huis of bedrijf? Dan kunt u er voor kiezen om uw zonnepanelen in een vrije veld opstelling te plaatsen.

Een groot voordeel van een vrije veldopstelling is de beschikbare ruimte. Doorgaans hebben vrije velden een groter oppervlak, waardoor u meer zonnepanelen kwijt kunt. Logischerwijs kan er dan meer zonne-energie opgewekt worden.

Daarnaast kunnen de zonnepanelen zo gunstig mogelijk geplaatst worden, in de richting van de zon, voor een zo hoog mogelijk rendement.
GroenOpgewekt 5.0 kan u volledig ontzorgen. Wij helpen u bij de de montage van de zonnepanelen in een veld opstelling en we sluiten het systeem voor u aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Welke vrije velden zijn geschikt?

Voor het plaatsen van zonnepanelen in een vrije veldopstelling kunt u denken aan:

  • argrarische velden
  • reacreatiegebieden
  • sportvelden/sportverenigingen

Het is hierin van belang dat de grond geschikt is voor het monteren van de zonnepanelen. De combinatie van goede kwaliteit grond, hoge kwaliteit zonnepanelen en goed opgeleide monteurs zal zorgen voor een langere levensduur van uw zonnepanelen.

Zonnepanelen voor in het vrije veld

Het is dus van belang om te kiezen voor zonne-panelen van goede kwaliteit, die u veel rendement opleveren en een lange levensduur hebben. Groenopgewekt 5.0 beschikt over hoogwaardige zonnepanelen en intelligente zonne-energiesystemen. Hiervoor kunt u kiezen uit Exasun Glas-glas zonnepanelen en Solarwatt Glas-glas zonnepanelen.

Een aantal voorbeelden van vrije veldopstellingen

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan