Zonnepanelen Zwolle

Wilt u ook graag zonnepanelen met het beste rendement? Zonnepanelen van een hoge kwaliteit, met een mooi design en voor meer dan 95% recyclebaar? Ga voor een complete Glas-Glas zonnepanelen installatie van GroenOpgewekt 5.0. Onze Glas-Glas zonnepanelen komen rechtstreeks uit de fabriek in Duitsland en Nederland en hebben ‘gegarandeerd’ het hoogste rendement!

GroenOpgewekt 5.0 b.v. uit Meppel is pionier (sinds 2011) en specialist in zonne-energie met jarenlange ervaring. Als een van de meest toonaangevende bedrijven in Noord Nederland.

✔ 1350+ bedrijven en particulieren maken al gebruik van GroenOpgewekte zonnestroom!
✔ 25% hoger rendement, tot wel 8% meer kWh energieopbrengst ten opzichte van traditionele panelen en 30 jaar garantie!
✔ Volledig glazen zonnepanelen rechtstreeks af fabriek uit Duitsland en Nederland!

Op zoek naar zonnepanelen van een hoge kwaliteit in Zwolle? 

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN


ONZE GLAS-GLAS ZONNEPANELEN IN ZWOLLE 

het leveren en installeren van de ‘nieuwe generatie’ Glas-Glas zonnepanelen Duitse SolarWatt  (BMW-Groep) en Nederlandse Exasun, doen wij al sinds 2011. Dit doen wij als gecertificeerd Premium Partner van beide fabrikanten.

Al onze Glas-Glas zonnepanelen komen rechtstreeks uit de fabriek, hebben het hoogste rendement, de laagste CO2 uitstoot bij productie, de beste en meest transparante garanties en zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat. Hier een greep uit onze projecten: 

 

Wilt u meer projecten zien? Kijk dan op facebook of linkedin! Wilt u graag meer informatie krijgen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.