Zonnepanelen particulier

U wilt als particulier zonnepanelen ‘op het dak’ als veldopstelling, aan de gevel of zonnepanelen ‘in het dak!’ En je bent op zoek naar het hoogste rendement met ‘echte’ Europese transparante garanties, zonnepanelen die er niet alleen fraai uit zien maar ook nog eens enorm duurzaam zijn?

Aanvullend een EV laadpaal, warmtepomp of een batterij opslag met een energiemanagement systeem.

Begin januari 2024 is door de overheid bekendgemaakt dat consumenten nu de mogelijkheid hebben om de BTW op thuisbatterijen terug te vragen, ongeacht of ze zonnepanelen bezitten. Ga voor een eerlijk, transparant en deskundig advies naar GroenOpgewekt uit Meppel, werkend met ‘eigen’ professionele (opgeleide) vakmensen!

Zonnepanelen in Ijhorst bij Meppel
Solarwatt Glas-Glas zonnepanelen | IJhorst (Meppel)
Wevolt energiedaken Wienerberger Exasun X Roof zonnepanelen
Mooiste BIPV energiedak van Nederland – IJsselmuiden! 

4 x WINNAAR FD GAZELLE AWARD!

GroenOpgewekt B.V. mag zichzelf met trots FD Gazelle 2020, 2021, 2022 en 2023 noemen, dat betekent dat wij bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen, we de juiste koers varen en financieel gezond zijn. Een prijs georganiseerd door Financieel Dagblad.

GroenOpgewekt een begrip voor alle zonne-energie oplossingen binnen de ‘particuliere en zakelijke‘ sector in Noord, Midden, -en Oost Nederland. Alles in eigen beheer, vanuit onze vestiging in Meppel (Drenthe).

Ambassadeurs

Klanten van vandaag zijn onze ambassadeurs van morgen – daar zijn wij trots op – check onze reviews ⭐⭐⭐⭐⭐ 

GroenOpgewekt sinds 2011 gecertificeerd Premium Partner van SolarWatt en Exasun. GroenOpgewekt dè specialist in zonne-energie, aanvullend 'slimme' laadpalen, energie beheersystemen en accu’s.

Vraag vrijblijvende offerte aan

Gebouw geïntegreerde zonnepanelen (BIPV) – Staphorst

Gebouw geïntegreerde zonnepanelen (BIPV) Emmen

OPLAADPUNT VOOR DE AUTO 

Je elektrische auto opladen met je eigen zonnestroom: Dat geeft een goed gevoel! 

En hoewel het met de huidige salderingsregeling voor de portemonnee niet uitmaakt waar de stroom vandaan komt, weten we dat die regeling ooit zal eindigen. Vanaf dat moment wordt het slimmer om de zelf opgewekte stroom voorrang te geven boven stroom van het net.

ERVARING, KWALITEIT EN KENNIS!

5500+ bedrijven en particulieren maken al gebruik van GroenOpgewekte zonnestroom!
✔ Tot wel 25% meer rendement dan alle traditionele zonnepanelen en 30 jaar garantie!
✔ Gediplomeerd en gecertifieerd Solar Specialist en 26+ jaar zonne-energie ervaring! 

SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen in Ommen
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen in Peest (Assen)
Veldopstelling SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Nieuw Weerdinge (Coevorden)
Gebouw geïntegreerde WeVolt zonnepanelen – Oranjewoud (Heerenveen)

SOLAR SPECIALIST

Alles draait bij ons om deskundig onderbouwde, gegarandeerde en persoonlijke adviezen. Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit met ‘echte’ transparantie (EU) garanties en alles geschikt voor de lange termijn.

Wij zijn gediplomeerd en gecertificeerd Solar Specialist – pionier in zonne-energie – als een van de meest toonaangevende bedrijven in Noord en Oost Nederland.”

Neem contact op

Al onze installaties zijn voorbereid op de toekomst en geschikt voor de lange termijn. Hebben gegarandeerd het hoogste rendement, ca. 25% of veel meer, ten opzichte van de conventionele Glas-Folie zonnepanelen.

Best geteste zonnepanelen Solarwatt
SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Zwiggelte
WeVolt Glas-Glas zonnepanelen ‘in het dak’ – Tiendeveen (Hoogeveen)
‘Zonnerijwielstalling’ met geïntegreerde Glas-Glas zonnepanelen – Eindhoven.
‘Veldopstelling’ met SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen – Oldebroek

KWALITEIT

Onze Glas-Glas zonnepanelen komen rechtstreeks uit de fabriek in Duitsland en Nederland! De zonnepanelen hebben gegarandeerd de beste garanties, het hoogste rendement en ook de laagste degradatie!

Alleen dat levert je het hoogste rendement op!

Daarnaast zijn onze zonnepanelen gegarandeerd 100% waterdicht, 100% PID safe, 100% brandveilig (brandklasse A), heb je geen kans op microcracks, zijn ze 100% hagel bestendig (hagelklasse 4) en 100% LeTID gecertificeerd.

GLAS-GLAS ZONNEPANELEN

Wij leveren en installeren sinds 2012 de ‘nieuwe generatie’ Duitse SolarWatt  (BMW-Groep) en Nederlandse Exasun Glas-Glas zonnepanelen. Dit doen wij als gediplomeerd en gecertificeerd Premium Partner van beide fabrikanten.

Deze Glas-Glas zonnepanelen komen rechtstreeks uit de fabriek, hebben het hoogste rendement, de laagste CO2 uitstoot bij productie, de beste en meest transparante garanties en zijn uitermate geschikt voor het Nederlandse klimaat.

Onze klanten zijn MKB-bedrijven, agrariërs, woningbouw verenigingen, architecten, aannemers en particulieren. Een greep uit eerdere projecten:

 

Europese Glas-Glas zonnepanelen van SoliTek

Cradle to Cradle Certified™- Award!

Dankzij de geavanceerde GALS-GLAS SOLID-module zonnepanelen reeks heeft SoliTek een internationaal certificaat. SoliTek GLAS-GLAS zonnepanelen zijn de groenste zonnepanelen ter wereld!

Duurzaamheid en een hoge opbrengst is waar de zonnepanelen van SoliTek bekend om staan. Door voortdurend te innoveren en te focussen op onderzoek en ontwikkeling, is SoliTek inmiddels een ware pionier in de solarbranche. Bovendien vindt de productie ook plaats in Europa!

Al meer dan 1850+ bedrijven en particulieren gingen u voor!

Naast onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook ‘meer bekende’ ambassadeurs, als De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen. Evenals onze Oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en ook Zwollenaren.

…En daar zijn wij trots op!

ONDERNEMEND NEDERLAND

Verduurzamen om uw duurzaamheidsambitie waar te maken of omdat het moet van de overheid? Eén ding is zeker: ondernemend Nederland gaat verduurzamen. En het mooie is dat u met alle duurzame maatregelen die u neemt, ook nog eens bespaart. Niet alleen op uw uitstoot, maar ook op uw kosten.

Ook kunnen wij uw volledige subsidie aanvraag verzorgen, denk aan KIA, EIA, MIA, Vamil, maar ook SDE+ regeling voor de grotere projecten (hoofdaansluiting > 3 x 80 Ampère). Dit doen wij in samenwerking met een ervaren, onafhankelijk subsidie bureau welke pro-actief met u meedenkt. Door op deze wijze met elkaar samen te werken krijgt u als ondernemer vooraf een helder, eerlijke, onafhankelijke en transparante businesscase.

MEER INFO OVER ONZE GLAS-GLAS ZONNEPANELEN

Onze Glas-Glas zonnepanelen hebben de laagste CO-2 uitstoot bij productie. Ze hebben ’s werelds best claimbare- en transparante garanties en Glas-Glas zonnepanelen hebben nagenoeg geen degradatie meer. Ze zijn 100% waterdicht, bestand tegen hagelstenen en ook brandveilig. De zonnecellen van de Glas-Glas panelen zitten tussen twee glasplaten en bevinden zich in een neutrale zone. Dit zorgt er ook voor dat er geen kans bestaat op microcracks.

Dit in tegenstelling tot de conventionele Glas-Folie zonnepanelen, deze zijn nog steeds zijn voorzien van een plastic achterzijde (soms goedkoper). Glas-Folie zonnepanelen zoals bijvoorbeeld de ‘budget’ zonnepanelen van DMEGC, Hanwha Q-cells, Jinko Solar, Samsung, Trina Solar, JA Solar en Canadian Solar etc., maar ook LG, REC en Panasonic zonnepanelen zijn nog steeds voorzien van een plastic achterzijde. U kunt ‘mede hierom’ Glas-Glas zonnepanelen en Glas-Folie zonnepanelen absoluut niet met elkaar vergelijken. De rest van de verschillen leggen we u graag uit!

Wij willen gewoon géén gedoe met onze ambassadeurs over bijvoorbeeld ‘de kleine lettertjes’ of Aziatische standaarden met vaak slecht (of niet) claimbare garanties. Ook willen onze ambassadeurs géén gedoe met fabrikanten of importeurs die in financiële nood verkeren of budgetproducten leveren.

DE TOEKOMST…

Met onze Glas-Glas zonnepanelen haalt u hét zonnestroom systeem van morgen in huis! Uw eigen zonnestroom opwekken, managen en ook opslaan (i.cm. onze seriële omvormers).

ALLES UIT ÉÉN FABRIEK PERFECT OP ELKAAR AFGESTEMD! 

GOEDKOOP = DUURKOOP

Zeker één op zeven Glas-Folie zonnepanelen installaties levert minder stroom dan verwacht! Circa 32 Glas-Folie zonnepanelen installaties zijn in de brand gevlogen in 2018! Hagelstenen richten in 2016 al grote schade aan bij Glas-Folie zonnepanelen.

En dan wordt goedkoop toch weer duurkoop en heeft een snelle terugverdientijd, bij een goedkope installatie, absoluut geen meerwaarde.

U krijgt bij ons transparant en scherp in kaart wat het kost, maar ook wat het u oplevert en wat de valkuilen en risico’s zijn!

TWEE PRIMEURS IN NEDERLAND!!

We hebben 3 primeurs in Nederland op naam staan! DAAR ZIJN WE TROTS OP! 

De EERSTE PRIMEUR betreft een zonnepanelen rijwielstalling met gebouw geïntegreerde Glas-Glas zonnepanelen (BIPV) in opdracht van Prologis Europe b.v uit Amsterdam en ASK Romein b.v. uit Roosendaal.

Inmiddels zijn er meerdere van dit soort rijwielstallingen geïnstalleerd en opgeleverd, voor dezelfde opdrachtgevers in het zuiden van Nederland.

De TWEEDE PRIMEUR betreft een zonnepanelen veldopstelling geïnstalleerd en opgeleverd  ‘onder het maaiveld’ in opdracht van oud staats secretaris en oud minister Marcel van Dam uit Hulshorst (Harderwijk).

KLANTTEVREDENHEID

Wij werken continu aan de beste prijs-kwaliteit verhouding, alles voor de lange termijn. In combinatie met persoonlijk, deskundig advies en vakmanschap met als doel uit te blinken in 100% klanttevredenheid.

Klanten zijn ook onze ambassadeurs, daar zijn we trots op!

MVO

Onze Glas-Glas zonnepanelen zijn duurzamer als de energie die ze produceren. We leggen altijd de lat hoger voor het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen, door ook goed na te denken over de hele levenscyclus van onze producten.

Glas-Glas zonnepanelen Groningen
SolarWatt zonnepanelen – 2e Exloermond
SolarWatt zonnepanelen – Jelsum (Leeuwarden)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?

Vraag vrijblijvende offerte aan

BIPV zonnepanelen

Dat is mooie oplossing, indak zonnepanelen! De uitdaging die voor ons ligt is om meer zonne-energie te integreren in gebouwen (BIPV), carports, veranda’s en rijwielstallingen. Dat lijkt niet alleen mooier, maar is ook veel praktischer en uw dak krijgt er een extra functie bij naast dat het u geld oplevert.

VALKUILEN – Waarom geen Glas-Folie?

Bij Glas-Folie zonnepanelen kunnen microcracks in de zonnecellen ondermeer ontstaan door transport(en), montage of hagelinslag. De microcracks kunnen ervoor zorgen dat uw zonnepanelen plots tientallen procenten minder stroom gaan produceren, zonder dat u ziet dat er zichtbare schade is aan het zonnepaneel. Je merkt het vaak jaren later wanneer het ook niet meer bij de verzekeraar te verhalen is.

kWh berekening

Wij maken gebruik van geavanceerde software en 360 graden analyse- en rekenmodellen voor de énige juiste kWh berekening, ontwikkeld door de TU Delft.

Zonnegarant, zonnegarantie en kWh opbrengst garantie

We houden hierbij dan ook rekening met klimaatdata, direct en diffuus licht, de specificaties van de zonnepanelen en omvormers, het aantal zonuren op uw specifieke locatie en eventuele schaduwwerking.

Ook voor uw situatie kunnen we nauwkeurige berekeningen maken en adviseren we u graag over de te nemen stappen om groene energie op te wekken, op te slaan en te beheren.

 

Vraag vrijblijvend advies aan

 

DE INSTALLATIE

Uw installatie verdient een kwaliteit installateur, wij werken daarom met een team ervaren gecertificeerde monteurs. Alles wordt veilig en volgens arbeidswetgeving gemonteerd en geïnstalleerd.