Zonnepanelen

Zonnestroom is onze passie en missie voor een duurzame samenleving, het zijn de fundamenten waarop wij bouwen.

Wanneer u zich oriënteert op het aanschaffen van zonnepanelen komt er veel informatie op u af. Onze jarenlange ervaring, kennis en expertise delen wij graag met u.

PREMIUM PARTNER

Als ervaren, exclusief Premium Partner installeren wij sinds 2012 Duitse (BMW) en Nederlandse Glas-Glas zonnepanelen. Glas-Glas zonnepanelen zijn al jarenlang onze specialiteit, als een van de meest toonaangevende bedrijven in Midden en Noord Nederland.

zonnepanelen offerte

Best geteste zonnepanelen Solarwatt
Glas-Glas zonnepanelen – Zwiggelte

We werken uitsluitend voor klanten die duurzaamheid serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief, hoogstaand en passend antwoord voor de lange termijn.

Wij leveren u maximale zonnestroom ‘zonder zorgen’, daar kunt u op vertrouwen!

WERKGEBIED

Voor huishoudelijk installaties installeren wij binnen een straal van ca. 50 km rondom Zwolle.

KWALITEIT

Steeds meer klanten kiezen voor kwaliteit. Waarom? Omdat steeds meer wordt begrepen dat rendement iets anders is dan de prijs per Wp! En omdat steeds meer eindgebruikers het verschil zien in opbrengst, levensduur en garanties.

Het grote verschil tussen onze Glas-Glas zonnepanelen ten opzichte van Glas-Folie is dat deze beter blijven werken, minder interne onzichtbare schade vertonen en ze geen drop down kennen.

glas glas zonnepanelen en glas in glas zonnepanelen
Glas-Glas zonnepanelen – Emmen.

Glas-glas zonnepanelen hebben veel verschillende voordelen. Er zijn echter nog steeds mensen die denken dat alleen de langere garanties het grootste voordeel is.

Foto’s zeggen meer dan woorden en kwaliteit zegt meer dan een prijs. Lees het volgende artikel waarbij de slager niet zijn eigen vlees keurt. Ook TIER-1 is geen graadmeter voor kwaliteit, let ook op de kleine lettertjes.

Het is geen toeval dat onze Glas-Glas zonnepanelen juist de kracht halen uit gegarandeerde prestaties op ‘alle’ kritische punten. Ze hebben ook absoluut geen last van vochtinslag en daarnaast levert de hogere opbrengst en de langere levensduur u ook het hoogste rendement op!

MICROCRACKS

Onafhankelijke tests van NRLE en SEAC tonen ook aan dat onze Glas-Glas zonnepanelen van de hoogste kwaliteit zijn en nagenoeg niet vatbaar zijn voor microcracks door de ligging van de zonnecellen in een neutrale zone – tussen twee glasplaten.

Microcracks bij Glas-Folie zonnepaneel.
Microcracks: Glas-Folie zonnepaneel.

Microcracks in de zonnecellen kunnen ondermeer ontstaan door transport, montage, leunen tijdens de installatie op het paneel met handen of voeten of bijvoorbeeld hagelinslag. De microcracks kunnen ervoor zorgen dat uw zonnepanelen plots tientallen procenten minder stroom gaan produceren, zonder dat u ziet dat er zichtbare schade is aan het zonnepaneel. Je merkt het vaak jaren later wanneer het ook niet meer bij de verzekeraar te verhalen is.

ZONNESTROOM

We installeren en onderhouden zonne-energie installaties o.a. bij zakelijke eindgebruikers, MKB, (semi)overheid, aannemers, agrariërs en particulieren.

Zonnerijwielstalling 2017 - Sevenum
Zonnerijwielstalling 2017 – Sevenum

GARANTIE

SolarWatt (BMW) en Exasun Glas-Glas zonnepanelen komen rechtsreeks uit de fabriek zonder tussenhandel. Dus ook uw 30 jaar garantie is gegarandeerd.

ALL-IN ONE

Van zonnerijwielstalling en indak zonnepanelen, tot volledige energiemanagement systemen, of sla je eigen energie op via de batterij en gebruik deze energie wanneer u dat zelf wilt. Alles is voorbereid op de toekomst!

zonnepanelen offerte

GEWOON GÉÉN GEDOE

Bij ons géén gedoe met Aziatische standaarden en slecht (of niet) claimbare garanties, fabrikanten die in financiële nood verkeren of budgetproducten leveren.

Primeur in Nederland, zonnerijwielstalling in Venlo
Primeur in Nederland – Venlo
Primeur in Nederland – Hulshorst.

GLAS-GLAS

Glas-Glas zonnepanelen hebben de beste garanties ter wereld, de opbrengst ligt 25% boven de standaard industrienorm. Ze kennen nagenoeg geen degradatie en zijn ook hagelbestendig gecertificeerd!

Glas-Glas zonnepanelen – Jelsum (Fr.)

Glas-Glas zonnepanelen hebben géén kwetsbare kunststof of vinyl achterzijde meer, maar een volledig ondoordringbare glazen achterzijde. Je verdient ze net zo snel terug als de goedkopere Glas-Folie zonnepanelen.

Glas-Glas zonnepanelen, met afstand de meest betrouwbare zonnepanelen in de markt. Naast de uitzonderlijke kenmerken en specificaties ook 30 jaar garantie op het product èn vermogen.

Glas-Glas zonnepanelen komen rechtstreeks uit de fabriek, hebben volledig transparante ketens met het hoogste rendement op uw investering.

De beste glas-glas zonnepanelen

We garanderen u op al onze onderdelen hoge kwaliteit, alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd, want alleen dát levert u de hoogste opbrengst!

APPELS OF PEREN?

Hoe vergelijk je nu appels met peren als je geen verstand hebt van fruit?

“Ik dacht dat ik mij goed aan het oriënteren was bij het kopen van zonnepanelen, maar bleek toch een peer toen het echt aankwam op techniek, kwaliteit en echte garanties.”

zonnepanelen offerte

KOSTEN

Wanneer je kijkt naar de totale kosten in de looptijd gedeeld door de opbrengst, dan blijkt dat Glas-Glas zonnepanelen, ondanks de hogere start-investering, zelfs veel goedkoper zijn en na tien jaar ook niet zijn afgeschreven.

Met Glas-Glas heeft u dertig jaar lang rendement tot minimaal 87%!

KWH OPBRENGST

Uit recent landelijk onderzoek blijkt wederom dat onze Glas-Glas zonnepanelen een veel hogere jaarlijkse kWh opbrengst hebben!

Glas-Glas zonnepanelen (gemiddelde oriëntatie, Hoogeveen als voorbeeld) leveren meerjarig gemiddeld 1.08 kWh/Wp in tegenstelling tot Glas-Folie met slechts 0.839 kWh/Wp:

 • 15 Glas-Folie panelen > 3402 kWh.
 • 15 Glas-Glas panelen > 4374 kWh.

Onze Glas-Glas zonnepanelen produceren hier 28% éxtra kWh-en per jaar en dat minimaal dertig jaar lang!

SolarWatt dealer zonnepanelen - duurzaambedrijfsleven
Gewoon goed geregeld!

kWh berekening

We maken gebruik van geavanceerde software en 360 graden analyse- en rekenmodellen voor dé enige juiste kWh berekening, ontwikkeld door de TU Delft.

Zonnegarant, zonnegarantie en kWh opbrengst garantie

We houden hierbij rekening met klimaatdata, direct en diffuus licht, de specificaties, het aantal zonuren op uw specifieke locatie en eventuele schaduwwerking. En 10 of 15 jaar kWh opbrengst garantie is ook een optie!

zonnepanelen offerte

KENNIS

Tot op heden is zonnestroom voor de meeste aanbieders een ‘hit-and-run‘ markt. Het gaat vooral over snelle verkoop, veel volume en de goedkoopste aanbieding.

Echter een lage aanschafprijs zegt u absoluut niets over de kwaliteit van de installatie, het rendement op de korte en lange termijn en de betrouwbaarheid. Maar ook niets over de fabrikant of importeur, de levensduur, de veiligheid en uw jaarlijkse kWh opbrengst!

We weten, na jarenlange ervaring,wat goed en niet goed is. We voeren liever een discussie over het rendement en de kwaliteit van het zonnestroom systeem en concureren niet op prijs.

Glas-Glas - Musselkanaal
Glas-Glas – Musselkanaal.
InDak zonnepanelen - zonnestroom
InDak zonnepanelen

INSTALLATIE

Uw installatie verdient een kwaliteit installateur. We werken met onze vaste partner (sinds 2011) onder onze regie, die in het bezit is van het KvINL/ SEI-zonnestroom certificaat en geregistreerd in het QBIS.nl kwaliteitsregister.

Alles wordt volgens arbeidswetgeving gemonteerd en geïnstalleerd door Uneto-VNI en VCA gecertificeerde installateurs.

Klanten zijn ook onze ambassadeurs en daar zijn we erg trots op.

SDE+ BEDRIJVEN

In het najaar van 2017 (openstelling 3 – 26 oktober) is de volgende mogelijkheid om subsidie voor uw bedrijfspand aan te vragen, meer informatie hierover in de brochure.

Deze regeling maakt het financieel zeer aantrekkelijk om zonnepanelen te laten plaatsen op het dak van uw onderneming, mits er een een grootverbruikers-aansluiting is van meer dan 3 x 80 Ampère.

SDE+ regeling: deze regeling verleent vijftien jaar financiële ondersteuning aan bedrijven, scholen en instellingen die duurzame energie in de vorm van elektriciteit produceren uit zonnepanelen. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie gelden een aantal belangrijke voorwaarden, zoals bijvoorbeeld:

 • De installatie dient aangesloten te worden op een grootverbruikers-aansluiting > 3 x 80 ampère.
 • De SDE+ subsidie is gemaximeerd aan de hand van een maximum aantal vollast-uren.
 • Er wordt getoetst op financiële haalbaarheid en een gedegen financiële onderbouwing is dan ook een must.

EIA

Energie-investeringsaftrek (EIA): deze regeling biedt direct financieel voordeel aan ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie, waaronder zonnepanelen.

Behalve de afschrijving is van de investering (aanschaf- en voortbrengingskosten) van deze bedrijfsmiddelen 58% extra aftrekbaar van de fiscale winst – EIA.

KIA

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA): wanneer u een bedrag tussen € 2.300 en € 306.931 investeert in bedrijfsmiddelen voor uw onderneming, kunt u hiervoor in aanmerking komen – KIA.

PARTICULIEREN

Wist u dat u de betaalde 21% BTW voor een zonnepanelen installatie, gewoon kunt terugvragen? Wij regelen dit gratis voor u!

zonnepanelen offerte

STAPPENPLAN

 • Locatie scan en systeemontwerp.
 • kWh opbrengst berekening.
 • Offerte en persoonlijk bezoek.
 • Installatie inplannen/uitvoeren.
 • Installatie opleveren/aanmelden.
 • Veilig betalen.
 • BTW teruggave (particulieren).

Beste zonnepanelen 2017

ENERGY MANAGER

De Energy Manager biedt een compleet systeem voor een gemakkelijke aansturing en optimaal gebruik van uw eigen stroom.

Er kunnen zonder problemen andere functies worden toegevoegd, bijvoorbeeld een warmtepomp of een stroomopslag systeem.

Energy Manager SolarWatt
Energy Manager