Zonnepanelen

Overweegt u ook, net als onze ambassadeurs, om een complete Glas-Glas zonnepanelen installatie te laten plaatsen of ziet u door de bomen het bos niet meer?

GroenOpgewekt 5.0 B.V uit Meppel is de pionier in zonne-energie en specialist van het Noorden met jarenlange ervaring. Wij leggen u de verschillen uit en helpen u graag verder.

Heeft u (eerder) vragen of wilt u een persoonlijk- en deskundig advies, neem dan rechtstreeks contact met ons op via info@groenopgewekt.nl of bel met 0522 853513.

GLAS-GLAS ZONNEPANELEN

Wij leveren en installeren sinds 2012 uitsluitend nog de ‘nieuwe generatie’ Duitse SolarWatt  (BMW-Groep) en Nederlandse Exasun Glas-Glas zonnepanelen, als gecertificeerd Premium Partner van beide fabrikanten.

Onze klanten zijn MKB-bedrijven, agrariërs, woningcoöperaties, architecten, aannemers en particulieren (binnen ca. 1 uur rijden vanaf Meppel).

Hoogwaardige en als best geteste zonnepanelen > SolarWatt Glas-Glas zonnepanelen op twee nieuwbouw woningen - Valthermond/ Drenthe
Glas-Glas zonnepanelen op nieuwbouw woningen – Valthermond/ Drenthe

ALLEEN DÀT LEVERT U HET HOOGSTE RENDEMENT OP, DAAR KUNT U OP VERTROUWEN!

Bij ons kunt u dus niet terecht voor de standaard, conventionele Glas-Folie zonnepanelen of een zogenaamd goedkope zonnepanelen installatie. Wij leveren uitsluitend betrouwbare, gegarandeerde kwaliteit en leggen u graag uit waarom!

Onze Glas-Glas zonnepanelen komen rechtsreeks uit de fabriek, hebben het hoogste rendement, de laagste CO2 uitstoot bij productie, de beste en meest transparante garanties en ook het beste geschikt voor het Nederlandse klimaat.

Glas-Glas zonnepanelen op nieuwbouw woningen in Peest/ Drenthe
Glas-Glas zonnepanelen – Peest/ Drenthe

KWALITEIT IS ‘ONZE’ KEUZE! WANT NIET LEVEREN VAN KWALITEIT KOST KAPITALEN!

TROTS!

Naast al onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook ‘meer bekende’ ambassadeurs, als De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen, evenals onze Oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en Zwollenaren.

…En daar zijn wij trots op!

Zonneveranda (BIPV) in Meppel voorzien van Glas-Glas zonnepanelen
Geïntegreerde Glas-Glas zonnepanelen – Meppel
Glas-Glas zonnepanelen – Volksbank ( ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS)

SUBSIDIE VOOR BEDRIJVEN

Ook kunnen wij uw volledige subsidie aanvraag verzorgen, denk aan KIA, EIA, MIA, Vamil, maar ook SDE+ regeling voor de grotere projecten (hoofdaansluiting > 3 x 80 Ampère). Dit doen wij in samenwerking met een ervaren, onafhankelijk subsidie bureau welke pro-actief met u meedenkt. Door op deze wijze met elkaar samen te werken krijgt u als bedrijf/ opdrachtgever vooraf een helder, eerlijk en transparante businesscase.

MEER INFO OVER ONZE GLAS-GLAS ZONNEPANELEN

Onze Glas-Glas zonnepanelen hebben de laagste CO-2 uitstoot bij productie. Ze hebben ‘s werelds best claimbare- en transparante garanties en Glas-Glas zonnepanelen hebben nagenoeg geen degradatie meer. Ze zijn 100% waterdicht, bestand tegen hagelstenen en ook brandveilig. De zonnecellen van de Glas-Glas panelen zitten tussen twee glasplaten en bevinden zich in een neutrale zone. Dit zorgt er ook voor dat er geen kans bestaat op microcracks.

Dit in tegenstelling tot de conventionele Glas-Folie zonnepanelen, deze zijn nog steeds zijn voorzien van een plastic achterzijde (soms wel goedkoper). Glas-Folie zonnepanelen zoals bijvoorbeeld de ‘budget’ zonnepanelen van DMEGC, Hanwha Q-cells, Samsung, Trina Solar, JA Solar en Canadian Solar etc., maar ook LG, REC en Panasonic zonnepanelen zijn nog steeds voorzien van een plastic achterzijde. U kunt ‘alleen al mede hierom’ Glas-Glas zonnepanelen en Glas-Folie zonnepanelen absoluut niet met elkaar vergelijken. De rest van de verschillen leggen we u graag uit!

Wij willen gewoon géén gedoe met onze ambassadeurs over bijvoorbeeld ‘de kleine lettertjes’ of Aziatische standaarden met vaak slecht (of niet) claimbare garanties. Onze ambassadeurs willen ook géén gedoe met fabrikanten of importeurs die in financiële nood verkeren of budgetproducten leveren.

Best geteste zonnepanelen Solarwatt
Glas-Glas zonnepanelen – Zwiggelte

GROENOPGEWEKT 5.0

Zonnestroom is onze passie en missie voor een duurzame samenleving, het zijn de fundamenten waarop wij bouwen.

GEGARANDEERD 25% OF MEER RENDEMENT!

Onze installaties zijn voorbereid op de toekomst en geschikt voor de lange termijn. Maar onze installaties hebben ook gegarandeerd het hoogste rendement, ca. 25% of meer, ten opzichte van alle Glas-Folie zonnepanelen.

DE TOEKOMST…

Met onze Glas-Glas zonnepanelen haalt u hét zonnestroom systeem van morgen in huis! Uw eigen zonnestroom opwekken, managen en ook opslaan (i.cm. onze seriële omvormers).

ALLES UIT ÉÉN FABRIEK PERFECT OP ELKAAR AFGESTEMD! 

batterijopslag voor zonnepanelen
batterijopslag t.b.v. zonnepanelen
Glas-Glas zonnepanelen

GOEDKOOP = DUURKOOP

Zeker één op zeven Glas-Folie zonnepanelen installaties levert minder stroom dan verwacht! Circa 32 Glas-Folie zonnepanelen installaties zijn in de brand gevlogen in 2018! Hagelstenen richten in 2016 grote schade aan bij Glas-Folie zonnepanelen etc. etc.

En dan wordt goedkoop toch weer duurkoop en heeft een snelle terugverdientijd, bij een goedkope installatie, absoluut geen meerwaarde.

U krijgt bij ons transparant en scherp in kaart wat het kost, maar ook wat het u oplevert en wat de valkuilen en risico’s zijn!

TWEE PRIMEURS IN NEDERLAND!!

We hebben 2 primeurs in Nederland op onze naam staan! OOK DAAR ZIJN WE TROTS OP! 

De EERSTE PRIMEUR betreft een zonnepanelen rijwielstalling met gebouw geïntegreerde Glas-Glas zonnepanelen (BIPV) in opdracht van Prologis Europe b.v uit Amsterdam en ASK Romein b.v. uit Roosendaal.

Inmiddels zijn er meerdere van dit soort rijwielstallingen geïnstalleerd en opgeleverd, voor dezelfde opdrachtgevers in het zuiden van Nederland.

Primeur in Nederland – Venlo 2015.

De TWEEDE PRIMEUR betreft een zonnepanelen veldopstelling geïnstalleerd en opgeleverd  ‘onder het maaiveld’ in opdracht van oud staats secretaris en oud minister Marcel van Dam uit Hulshorst (Harderwijk).

Primeur in Nederland – Hulshorst 2014.

KLANTTEVREDENHEID

Wij werken continu aan de beste prijs-kwaliteit verhouding, alles voor de lange termijn. In combinatie met persoonlijk, deskundig advies en vakmanschap met als doel uit te blinken in 100% klanttevredenheid.

Klanten zijn ook onze ambassadeurs, daar zijn we trots op!

Zonnepanelen van GroenOpgewekt 5.0 uit Meppel.
GroenOpgewekt 5.0 – Meppel.

MVO

Onze Glas-Glas zonnepanelen zijn duurzamer als de energie die ze produceren. We leggen altijd de lat hoger voor het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen, door ook goed na te denken over de hele levenscyclus van onze producten.

Glas-Glas zonnepanelen Groningen
Glas-Glas zonnepanelen – 2e Exloermond
Glas-Glas zonnepanelen – Jelsum

BIPV zonnepanelen

Dat is mooie oplossing, indak zonnepanelen! De uitdaging die voor ons ligt is om meer zonne-energie te integreren in gebouwen (BIPV), carports, veranda’s en rijwielstallingen. Dat lijkt niet alleen mooier, maar is ook veel praktischer en uw dak krijgt er een extra functie er bij naast dat het u geld oplevert

indak BIPV zonnepanelen
indak BIPV zonnepanelen
Zonnepanelen rijwielstalling met solarwatt glas glas zonnepanelen in Venlo
Zonnepanelen rijwielstalling – Venlo
glas glas zonnepanelen en glas in glas zonnepanelen
Glas-Glas zonnepanelen – Emmen.

VALKUILEN

Foto’s zeggen meer dan woorden, kwaliteit zegt meer dan een prijs. In het volgende dit artikel een slager die niet zijn eigen vlees keurt. En ook TIER-1 is geen graadmeter voor kwaliteit, let vooral op de kleine lettertjes.

Microcracks bij Glas-Folie zonnepaneel.
Microcracks: Glas-Folie zonnepaneel.

Bij Glas-Folie zonnepanelen kunnen microcracks in de zonnecellen ondermeer ontstaan door transport(en), montage of hagelinslag. De microcracks kunnen ervoor zorgen dat uw zonnepanelen plots tientallen procenten minder stroom gaan produceren, zonder dat u ziet dat er zichtbare schade is aan het zonnepaneel. Je merkt het vaak jaren later wanneer het ook niet meer bij de verzekeraar te verhalen is.

kWh berekening

Wij maken gebruik van geavanceerde software en 360 graden analyse- en rekenmodellen voor de énige juiste kWh berekening, ontwikkeld door de TU Delft.

Zonnegarant, zonnegarantie en kWh opbrengst garantie

We houden hierbij dan ook rekening met klimaatdata, direct en diffuus licht, de specificaties van de zonnepanelen en omvormers, het aantal zonuren op uw specifieke locatie en eventuele schaduwwerking.

Glas-Glas zonnepanelen (BIPV) – Sevenum
Exasun Glas-Glas zonnepanelen indak montage
Indak Glas-Glas zonnepanelen

DE INSTALLATIE

Uw installatie verdient een kwaliteit installateur, wij werken daarom met een vast team ervaren gecertificeerde monteurs. Alles wordt veilig en volgens arbeidswetgeving gemonteerd en geïnstalleerd.