Zonnepanelen

GroenOpgewekt 5.0 is dé zonne-energie specialist van het Noorden, dáár kunt u op vertrouwen!

Zonnestroom is al jarenlang onze passie en missie voor een duurzame samenleving. Het zijn de fundamenten waarop wij bouwen.

HOOGSTE RENDEMENT

Wij leveren en installeren uitsluitend de Duitse (BMW-i) en Nederlandse Glas-Glas zonnepanelen met PERC technologie. Deze zonnepanelen zijn beter geschikt voor het Nederlandse klimaat, alleen dát levert u het hoogste rendement op!

Onze Glas-Glas zonnepanelen hebben de laagste CO-2 uitstoot bij productie en ‘s-werelds beste garanties. Maar ook een extreem lage degradatie, gegarandeerd 100% waterdicht, bestand tegen hagelstenen en brandveilig.

Met onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en expertise, kunt u bij ons rekenen op een betrouwbare business case van minimaal dertig jaar!

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

GOEDKOOP, DUURKOOP

Zeker één op zeven Glas-Folie zonnepanelen installaties levert minder stroom dan verwacht – circa 22 Glas-Folie zonnepanelen installaties zijn in de brand gevlogen in 2018 – hagelstenen richten in 2016 grote schade aan Glas-Folie zonnepanelen, etc. etc.

En dan wordt goedkoop toch weer duurkoop.

TOEKOMST

Met onze Gas-Glas zonnepanelen haalt u hét zonnestroom systeem van morgen in huis! Uw eigen zonnestroom opwekken, managen en opslaan in een batterij! Alles uit één fabriek uit Duitsland met Europese garanties.

Batterijopslag – Matrix MyReserve

Al onze componenten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, voorbereid op de toekomst en uitermate geschikt voor de lange termijn. Dat is pas duurzaam!

ONZE AMBASSADEURS

We leveren en installeren voor particulieren, architecten, aannemers, agrariërs, woningcoöperaties, projectontwikkelaars en het MKB-bedrijf. U krijgt transparant en scherp in kaart wat het kost, wat het oplevert en wat de valkuilen en risico’s zijn!

Als particulier kunt u de betaalde 21% BTW voor uw zonnepanelen installatie terugvragen! Wij regelen dit graag voor u!

MVO

Onze Glas-Glas zonnepanelen zijn duurzamer als de energie die ze produceren. We leggen altijd de lat hoger voor het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen, door ook goed na te denken over de hele levenscyclus van onze producten.

Bij ons dus géén gedoe met Aziatische standaarden en slecht (of niet) claimbare garanties, fabrikanten die in financiële nood verkeren of budgetproducten leveren.

De salderingsregeling stopt in 2021, we gaan dan over op een terugleversubsidie.

Best geteste zonnepanelen Solarwatt
Glas-Glas zonnepanelen – Zwiggelte
Glas-Glas zonnepanelen Groningen
Glas-Glas zonnepanelen – 2e Exloermond
Glas-Glas zonnepanelen – Jelsum

BIPV zonnepanelen

Een mooie oplossing, indak zonnepanelen! De uitdaging die voor ons ligt is om meer zonne-energie te integreren in gebouwen (BIPV), carports en rijwielstallingen. Dat lijkt niet alleen mooier, maar is ook veel praktischer en uw dak krijgt er een extra functie er bij.

indak BIPV zonnepanelen
indak BIPV zonnepanelen
Zonnepanelen rijwielstalling met solarwatt glas glas zonnepanelen in Venlo
Zonnepanelen rijwielstalling – Venlo
glas glas zonnepanelen en glas in glas zonnepanelen
Glas-Glas zonnepanelen – Emmen.

KLANTTEVREDENHEID

Wij werken continu aan de beste prijs-kwaliteit verhouding, alles voor de lange termijn. In combinatie met persoonlijk, deskundig advies en vakmanschap met als doel uit te blinken in 100% klanttevredenheid.

Zonnepanelen van GroenOpgewekt 5.0 uit Meppel.
GroenOpgewekt 5.0 Meppel.

VALKUILEN

Foto’s zeggen meer dan woorden, kwaliteit zegt meer dan een prijs. In het volgende dit artikel een slager die niet zijn eigen vlees keurt. En ook TIER-1 is geen graadmeter voor kwaliteit, let vooral op de kleine lettertjes.

Microcracks bij Glas-Folie zonnepaneel.
Microcracks: Glas-Folie zonnepaneel.

Bij Glas-Folie zonnepanelen kunnen microcracks in de zonnecellen ondermeer ontstaan door transport(en), montage of hagelinslag. De microcracks kunnen ervoor zorgen dat uw zonnepanelen plots tientallen procenten minder stroom gaan produceren, zonder dat u ziet dat er zichtbare schade is aan het zonnepaneel. Je merkt het vaak jaren later wanneer het ook niet meer bij de verzekeraar te verhalen is.

PRIMEURS

Primeur in Nederland – Venlo 2015.
Primeur in Nederland – Hulshorst 2014.

kWh berekening

Wij maken gebruik van geavanceerde software en 360 graden analyse- en rekenmodellen voor de énige juiste kWh berekening, ontwikkeld door de TU Delft.

Zonnegarant, zonnegarantie en kWh opbrengst garantie

We houden hierbij dan ook rekening met klimaatdata, direct en diffuus licht, de specificaties van de zonnepanelen en omvormers, het aantal zonuren op uw specifieke locatie en eventuele schaduwwerking.

Glas-Glas zonnepanelen (BIPV) – Sevenum
Exasun Glas-Glas zonnepanelen indak montage
Indak Glas-Glas zonnepanelen

DE INSTALLATIE

Uw installatie verdient een kwaliteit installateur, wij werken daarom met een vast team ervaren gecertificeerde monteurs. Alles wordt veilig en volgens arbeidswetgeving gemonteerd en geïnstalleerd.

Klanten zijn ook onze ambassadeurs en daar zijn we erg trots op.