Zonnepanelen

Zonnestroom is onze passie en missie voor een duurzame samenleving, het zijn de fundamenten waarop wij bouwen.

Wij leveren en installeren sinds 2012 Duitse (BMW-i) en Nederlandse Glas-Glas zonnepanelen, want alleen dát levert u het hoogste rendement op, 25% of meer!

Glas-Gas zonnepanelen worden steeds meer toegepast! Minimaal dertig jaar lang een ‘veilige en betrouwbare‘ business case, daar kunt u op vertrouwen.

Glas-Glas is hét zonnestroom systeem van morgen: zonnestroom produceren, managen en opslaan. Alle installaties worden zorgvuldig op elkaar afgestemd, voorbereid op de toekomst en geschikt voor de lange termijn.

Wij werken samen met particulieren, architecten, aannemers, projectontwikkelaars  en MKB bedrijven. En brengen u transparant en scherp in kaart wat het kost, wat het gaat opleveren en wat de risico’s zijn!

“Zonnestroom is voor de meeste aanbieders een ‘hit-and-run’ markt. Het gaat vaak over snelle verkoop, snelle terugverdien termijn en de goedkoopste aanbieding met Glas-Folie zonnepanelen. Echter een lage aanschafprijs zegt u nog niets over de kwaliteit, het rendement, hagelbestendigheid, de kans op vochttoetreding of de betrouwbaarheid van de installatie. Het zegt ook niets over de financiële status van de fabrikant of importeur (uw garanties), het productieproces, de levensduur, de veiligheid en het allerbelangrijkste “uw jaarlijkse kWh opbrengst” elk jaar weer – de basis voor uw aankoop!” 

GLAS-GLAS IS GOEDKOPER!

Wanneer je kijkt naar de totale kosten in de looptijd, gedeeld door de kWh opbrengst, dan blijkt dat Glas-Glas zonnepanelen ondanks de hogere start-investering veel goedkoper zijn. Met heeft u Glas-Glas minimaal dertig jaar lang het hoogste rendement tot wel 87%.

Best geteste zonnepanelen Solarwatt
Glas-Glas zonnepanelen – Zwiggelte

MEER GLAS-GLAS

SPECIALITEIT: De ‘nieuwe generatie’ Glas-Glas zonnepanelen zijn al jarenlang onze specialiteit, als een van de meest toonaangevende bedrijven in Midden en Noord Nederland!

GARANTIES: Glas-Glas zonnepanelen met de ‘beste garanties ter wereld’, de opbrengst ligt 25% boven de standaard industrienorm en komen rechtstreeks uit de fabriek.

30 JAAR GARANTIE op product en vermogen bij Glas-Glas zonnepanelen!

DEGRADATIE: Glas-Glas zonnepanelen hebben een extreem lage degradatie, ze zijn 100% waterdicht, het best bestand tegen hagelstenen en hebben de laagste CO-2 uitstoot bij productie!

DUURZAAM: Glas-Glas zonnepanelen hebben géén kwetsbare kunststof of vinyl achterzijde meer, maar een volledig ondoordringbare glazen achterzijde. Je verdient ze net zo snel terug als de goedkope(re) Glas-Folie zonnepanelen.

BETROUWBAAR: Glas-Glas zonnepanelen zijn met afstand de meest betrouwbare zonnepanelen in de markt.

TRANSPARANT: Glas-Glas zonnepanelen komen rechtstreeks uit de fabriek, hebben volledig transparante ketens en garantievoorwaarden, ze bieden u het hoogste rendement op uw investering.

DROP DOWN: Het grote verschil tussen onze Glas-Glas zonnepanelen ten opzichte van Glas-Folie (plastic) is dat deze beter blijven werken, minder interne (vaak onzichtbare) schade vertonen en ze ook geen drop down (lage kWh opbrengst) kennen na 6 of 10 jaar.

Glas-Glas zonnepanelen – Jelsum (Fr.)

BTW RETOUR

Als particulier kunt u de betaalde 21% BTW voor uw zonnepanelen installatie terugvragen! Wij regelen dit gratis voor u!

APPELS OF PEREN?

Hoe vergelijk je nu appels met peren als je geen verstand hebt van fruit?

“Ik dacht dat ik mij goed aan het oriënteren was bij het kopen van zonnepanelen, maar bleek toch een peer toen het echt aankwam op techniek, kwaliteit en ‘echte’ garanties.”

GroenOpgewekt 5.0 weet wat goed en niet goed is. En voert liever een discussie over het rendement van een zonnestroom systeem en concurreert niet op prijs.

GroenOpgewekt 5.0 werkt aan de beste prijs-kwaliteit verhouding, alles voor de lange termijn. Dit samen met persoonlijk en deskundig advies, jarenlange ervaring en vakmanschap met als doel uit te blinken in 100% klanttevredenheid.

Ook de onafhankelijke tests van NRLE en SEAC tonen aan dat onze Glas-Glas zonnepanelen van de hoogste kwaliteit zijn en nagenoeg niet vatbaar zijn voor microcracks door de ligging van de zonnecellen in een neutrale zone.

glas glas zonnepanelen en glas in glas zonnepanelen
Glas-Glas zonnepanelen – Emmen.

GROENOPGEWEKT 5.0

Van zonnerijwielstalling tot indak zonnepanelen, of sla je eigen energie op via de batterij en gebruik deze energie wanneer u dat zelf wilt. Alles voorbereid op de toekomst!

Bij ons dus géén gedoe met Aziatische standaarden en slecht (of niet) claimbare garanties, fabrikanten die in financiële nood verkeren of budgetproducten leveren.

KLANTTEVREDENHEID

Wij werken continu aan de beste prijs-kwaliteit verhouding, alles voor de lange termijn. In combinatie met persoonlijk, deskundig advies en vakmanschap met als doel uit te blinken in 100% klanttevredenheid.

VALKUILEN

Foto’s zeggen meer dan woorden, kwaliteit zegt meer dan een prijs. In het volgende artikel een slager die niet zijn eigen vlees keurt. Ook TIER-1 is geen graadmeter voor kwaliteit, let vooral op de kleine lettertjes.

Microcracks bij Glas-Folie zonnepaneel.
Microcracks: Glas-Folie zonnepaneel.

Bij Glas-Folie zonnepanelen kunnen microcracks in de zonnecellen ondermeer ontstaan door transport(en), montage of hagelinslag. De microcracks kunnen ervoor zorgen dat uw zonnepanelen plots tientallen procenten minder stroom gaan produceren, zonder dat u ziet dat er zichtbare schade is aan het zonnepaneel. Je merkt het vaak jaren later wanneer het ook niet meer bij de verzekeraar te verhalen is.

LET OP: Is uw Glas-Folie zonnepaneel na 10 jaar kapot (vaak eerder), dan heeft u ook geen recht op 25 jaar vermogensgarantie!!

ONZE NL PRIMEURS

Primeur in Nederland – Hulshorst 2014.

KWH OPBRENGST

Uit recent landelijk onderzoek blijkt wederom dat onze Glas-Glas zonnepanelen een veel hogere jaarlijkse kWh opbrengst hebben!

Glas-Glas zonnepanelen (gemiddelde oriëntatie, Hoogeveen als voorbeeld) leveren meerjarig gemiddeld 1.08 kWh/Wp in tegenstelling tot Glas-Folie met slechts 0.839 kWh/Wp:

  • 15 Glas-Folie panelen > 3402 kWh.
  • 15 Glas-Glas panelen > 4374 kWh.

Onze Glas-Glas zonnepanelen produceren hier 28% éxtra kWh-en per jaar, dat minimaal dertig jaar lang!

SolarWatt dealer zonnepanelen - duurzaambedrijfsleven
Gewoon goed geregeld!

kWh berekening

We maken gebruik van geavanceerde software en 360 graden analyse- en rekenmodellen voor dé enige juiste kWh berekening, ontwikkeld door de TU Delft.

Zonnegarant, zonnegarantie en kWh opbrengst garantie

We houden hierbij rekening met klimaatdata, direct en diffuus licht, de specificaties, het aantal zonuren op uw specifieke locatie en eventuele schaduwwerking. En 10 of 15 jaar kWh opbrengst garantie is ook een optie!

Unieke zonnerijwielstalling met Glas-Glas zonnepanelen (BIPV)
Exasun Glas-Glas zonnepanelen indak montage
Indak Glas-Glas zonnepanelen
InDak zonnepanelen - zonnestroom
Indak Glas-Glas zonnepanelen

INSTALLATIE

Uw installatie verdient een kwaliteit installateur. We werken met onze vaste partner (sinds 2012) onder onze regie.

Alles wordt veilig en volgens arbeidswetgeving gemonteerd en geïnstalleerd.

Klanten zijn ook onze ambassadeurs en daar zijn we erg trots op.

ENERGY MANAGER

De Energy Manager biedt een compleet systeem voor een gemakkelijke aansturing en optimaal gebruik van uw eigen stroom.

Er kunnen zonder problemen andere functies worden toegevoegd, bijvoorbeeld een warmtepomp of een stroomopslag systeem.

Energy Manager SolarWatt
Energy Manager