Zonnepanelen

U heeft een bedrijf of wilt als particulier zonnepanelen ‘op het dak’ of als ‘veldopstelling?’ Of wilt u zonnepanelen ‘in het dak’ of misschien een ‘B.I.P.V parkeervoorziening’ met geïntegreerde zonnepanelen?

…alles voor hoogste rendement en met de beste (EU) garanties, zonnepanelen die er niet alleen fraai uit zien maar ook nog eens enorm duurzaam zijn, rechtstreeks uit de fabriek in Nederland en Duitsland…

“Ga dan voor een complete Glas-Glas zonnepanelen installatie van GroenOpgewekt, alles voorbereid op de toekomst!”

ERVARING, KWALITEIT EN KENNIS!

✔ 1550+ bedrijven en particulieren maken al gebruik van GroenOpgewekte zonnestroom!
✔ Tot wel 25% meer rendement dan alle traditionele zonnepanelen en 30 jaar garantie!
✔ Gediplomeerd en gecertifieerd Solar Specialist en 16+ jaar zonne-energie ervaring! 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?

Vraag vrijblijvende offerte aan

 

 

 

 

DESKUNDIG

Alles draait bij ons om deskundig onderbouwde, gegarandeerde en persoonlijke adviezen. De hoogste kwaliteit, alles voor de lange termijn, geen verkooppraatjes of laagste prijsgarantie. Wij zijn gecertificeerd Solar Specialist en pionier in zonne-energie – als een van de meest toonaangevende bedrijven in Noord en Oost Nederland.”

Heeft u vragen of wilt u deskundig advies, neem dan contact met ons op.

Al onze installaties zijn voorbereid op de toekomst en geschikt voor de lange termijn. Hebben gegarandeerd het hoogste rendement, ca. 25% of veel meer, ten opzichte van de conventionele Glas-Folie zonnepanelen.

Best geteste zonnepanelen Solarwatt
Glas-Glas zonnepanelen ‘op het dak’
Glas-Glas zonnepanelen ‘in het dak’
‘B.I.P.V. Solar Rijwielstalling’ met geïntegreerde Glas-Glas zonnepanelen – Eindhoven.
‘Veldopstelling’ met Glas-Glas zonnepanelen

KWALITEIT

Onze Glas-Glas zonnepanelen komen rechtstreeks uit de fabriek in Duitsland en Nederland! De zonnepanelen hebben gegarandeerd de beste garanties, het hoogste rendement en ook de laagste degradatie!

Alleen dat levert je het hoogste rendement op!

Daarnaast zijn onze zonnepanelen gegarandeerd 100% waterdicht, 100% PID safe, 100% brandveilig (brandklasse A), heb je geen kans op microcracks, zijn ze 100% hagel bestendig (hagelklasse 4) en 100% LeTID gecertificeerd.

GLAS-GLAS ZONNEPANELEN

Wij leveren en installeren sinds 2012 de ‘nieuwe generatie’ Duitse SolarWatt  (BMW-Groep) en Nederlandse Exasun Glas-Glas zonnepanelen. Dit doen wij als gediplomeerd en gecertificeerd Premium Partner van beide fabrikanten.

Deze Glas-Glas zonnepanelen komen rechtstreeks uit de fabriek, hebben het hoogste rendement, de laagste CO2 uitstoot bij productie, de beste en meest transparante garanties en zijn uitermate geschikt voor het Nederlandse klimaat.

Onze klanten zijn MKB-bedrijven, agrariërs, woningbouw verenigingen, architecten, aannemers en particulieren. Een greep uit eerdere projecten:

Al meer dan 1550+ bedrijven en particulieren gingen u voor!

Naast onze bestaande ambassadeurs mogen wij ook ‘meer bekende’ ambassadeurs, als De Volksbank, ABN-AMRO bank (SNS-bank, RegioBank), Prologis Europe bv Amsterdam, Boom bv Meppel, Wijnhoeve Runa, Drukkerij Prevoo, Mini Opslag Meppel en ASK Romein bv Roosendaal tot onze klanten beschouwen. Evenals onze Oud Staatssecretaris- en Minister en diverse bekende Meppelers en ook Zwollenaren.

…En daar zijn wij trots op!

ONDERNEMEND NEDERLAND

Verduurzamen om uw duurzaamheidsambitie waar te maken of omdat het moet van de overheid? Eén ding is zeker: ondernemend Nederland gaat verduurzamen. En het mooie is dat u met alle duurzame maatregelen die u neemt, ook nog eens bespaart. Niet alleen op uw uitstoot, maar ook op uw kosten.

Ook kunnen wij uw volledige subsidie aanvraag verzorgen, denk aan KIA, EIA, MIA, Vamil, maar ook SDE+ regeling voor de grotere projecten (hoofdaansluiting > 3 x 80 Ampère). Dit doen wij in samenwerking met een ervaren, onafhankelijk subsidie bureau welke pro-actief met u meedenkt. Door op deze wijze met elkaar samen te werken krijgt u als ondernemer vooraf een helder, eerlijke, onafhankelijke en transparante businesscase.

MEER INFO OVER ONZE GLAS-GLAS ZONNEPANELEN

Onze Glas-Glas zonnepanelen hebben de laagste CO-2 uitstoot bij productie. Ze hebben ’s werelds best claimbare- en transparante garanties en Glas-Glas zonnepanelen hebben nagenoeg geen degradatie meer. Ze zijn 100% waterdicht, bestand tegen hagelstenen en ook brandveilig. De zonnecellen van de Glas-Glas panelen zitten tussen twee glasplaten en bevinden zich in een neutrale zone. Dit zorgt er ook voor dat er geen kans bestaat op microcracks.

Dit in tegenstelling tot de conventionele Glas-Folie zonnepanelen, deze zijn nog steeds zijn voorzien van een plastic achterzijde (soms goedkoper). Glas-Folie zonnepanelen zoals bijvoorbeeld de ‘budget’ zonnepanelen van DMEGC, Hanwha Q-cells, Jinko Solar, Samsung, Trina Solar, JA Solar en Canadian Solar etc., maar ook LG, REC en Panasonic zonnepanelen zijn nog steeds voorzien van een plastic achterzijde. U kunt ‘mede hierom’ Glas-Glas zonnepanelen en Glas-Folie zonnepanelen absoluut niet met elkaar vergelijken. De rest van de verschillen leggen we u graag uit!

Wij willen gewoon géén gedoe met onze ambassadeurs over bijvoorbeeld ‘de kleine lettertjes’ of Aziatische standaarden met vaak slecht (of niet) claimbare garanties. Ook willen onze ambassadeurs géén gedoe met fabrikanten of importeurs die in financiële nood verkeren of budgetproducten leveren.

DE TOEKOMST…

Met onze Glas-Glas zonnepanelen haalt u hét zonnestroom systeem van morgen in huis! Uw eigen zonnestroom opwekken, managen en ook opslaan (i.cm. onze seriële omvormers).

ALLES UIT ÉÉN FABRIEK PERFECT OP ELKAAR AFGESTEMD! 

batterijopslag voor zonnepanelen

GOEDKOOP = DUURKOOP

Zeker één op zeven Glas-Folie zonnepanelen installaties levert minder stroom dan verwacht! Circa 32 Glas-Folie zonnepanelen installaties zijn in de brand gevlogen in 2018! Hagelstenen richten in 2016 al grote schade aan bij Glas-Folie zonnepanelen.

En dan wordt goedkoop toch weer duurkoop en heeft een snelle terugverdientijd, bij een goedkope installatie, absoluut geen meerwaarde.

U krijgt bij ons transparant en scherp in kaart wat het kost, maar ook wat het u oplevert en wat de valkuilen en risico’s zijn!

TWEE PRIMEURS IN NEDERLAND!!

We hebben 3 primeurs in Nederland op naam staan! DAAR ZIJN WE TROTS OP! 

De EERSTE PRIMEUR betreft een zonnepanelen rijwielstalling met gebouw geïntegreerde Glas-Glas zonnepanelen (BIPV) in opdracht van Prologis Europe b.v uit Amsterdam en ASK Romein b.v. uit Roosendaal.

Inmiddels zijn er meerdere van dit soort rijwielstallingen geïnstalleerd en opgeleverd, voor dezelfde opdrachtgevers in het zuiden van Nederland.

Primeur in Nederland – Venlo 2015.

De TWEEDE PRIMEUR betreft een zonnepanelen veldopstelling geïnstalleerd en opgeleverd  ‘onder het maaiveld’ in opdracht van oud staats secretaris en oud minister Marcel van Dam uit Hulshorst (Harderwijk).

Primeur in Nederland – Hulshorst 2014.

KLANTTEVREDENHEID

Wij werken continu aan de beste prijs-kwaliteit verhouding, alles voor de lange termijn. In combinatie met persoonlijk, deskundig advies en vakmanschap met als doel uit te blinken in 100% klanttevredenheid.

Klanten zijn ook onze ambassadeurs, daar zijn we trots op!

Zonnepanelen van GroenOpgewekt 5.0 uit Meppel.
GroenOpgewekt 5.0 – Meppel.

MVO

Onze Glas-Glas zonnepanelen zijn duurzamer als de energie die ze produceren. We leggen altijd de lat hoger voor het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen, door ook goed na te denken over de hele levenscyclus van onze producten.

Glas-Glas zonnepanelen Groningen
Glas-Glas zonnepanelen – 2e Exloermond
Glas-Glas zonnepanelen – Jelsum

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?

Vraag vrijblijvende offerte aan

BIPV zonnepanelen

Dat is mooie oplossing, indak zonnepanelen! De uitdaging die voor ons ligt is om meer zonne-energie te integreren in gebouwen (BIPV), carports, veranda’s en rijwielstallingen. Dat lijkt niet alleen mooier, maar is ook veel praktischer en uw dak krijgt er een extra functie bij naast dat het u geld oplevert.

VALKUILEN – Waarom geen Glas-Folie?

Microcracks bij Glas-Folie zonnepaneel.
Microcracks: Glas-Folie zonnepaneel.

Bij Glas-Folie zonnepanelen kunnen microcracks in de zonnecellen ondermeer ontstaan door transport(en), montage of hagelinslag. De microcracks kunnen ervoor zorgen dat uw zonnepanelen plots tientallen procenten minder stroom gaan produceren, zonder dat u ziet dat er zichtbare schade is aan het zonnepaneel. Je merkt het vaak jaren later wanneer het ook niet meer bij de verzekeraar te verhalen is.

kWh berekening

Wij maken gebruik van geavanceerde software en 360 graden analyse- en rekenmodellen voor de énige juiste kWh berekening, ontwikkeld door de TU Delft.

Zonnegarant, zonnegarantie en kWh opbrengst garantie

We houden hierbij dan ook rekening met klimaatdata, direct en diffuus licht, de specificaties van de zonnepanelen en omvormers, het aantal zonuren op uw specifieke locatie en eventuele schaduwwerking.

Ook voor uw situatie kunnen we nauwkeurige berekeningen maken en adviseren we u graag over de te nemen stappen om groene energie op te wekken, op te slaan en te beheren.

 

Vraag vrijblijvend advies aan

 

DE INSTALLATIE

Uw installatie verdient een kwaliteit installateur, wij werken daarom met een vast team ervaren gecertificeerde monteurs. Alles wordt veilig en volgens arbeidswetgeving gemonteerd en geïnstalleerd.